Ziua în care soţilor Bodnariu le este interzis să fie trişti – Cum decurge o întâlnire cu copiii luaţi de Barnevernet

Marius si Ruth Bodnariu se uita cu drag la desenele copiilor intr-un BBC interview

Marius si Ruth Bodnariu Foto captura Agnus Dei

După ce iniţial autorităţile au păstrat secretul asupra motivului pentru care cinci copii au fost luaţi de lângă părinţii lor, Daniel Bodnariu spune acum că, din ce în ce mai des, dovezile duc spre pretexte legate de religia părinţilor.

La întâlnirile cu cei mai mari dintre copii, părinţii Marius şi Ruth Bodnariu le gătesc, se joacă şi mănâncă împreună. Asistenţii Barnevernet au, însă, o singură mare problemă: „de ce la aceste întâlniri, înainte de masă, părinţii se roagă cu copiii, de ce se roagă aşa de mult?”, a declarat pentruGândul fratele lui Marius Bodnariu.

Aproximativ patru ore pe săptămână. Atât au dreptul să-şi vadă copiii soţii Bodnariu, iar de fiecare dată trebuie să parcurgă cu maşina sute de kilometri. Întâlnirile se organizează în oraşul în care sunt copiii, într-un centru special, ca un fel de apartament închiriat în care cei mici sunt aduşi de mama-surogat. Toate sub atenta supraveghere a asistenţilor norvegieni de la Protecţia Copilului, despre care Daniel Bodnariu spune că se ocupă în mod special să realizeze rapoarte exclusiv negative.

„Ei au cerut să fie angajat cineva independent, că oricum Barnevernet stătea cu lupa pe ei la fiecare întâlnire şi chiar au emis nişte lucruri care, încă o dată, nouă ne confirmă că background-ul este unul religios, legat de experienţa creştină a părinţilor”, a mai spus Daniel Bodnariu.

Citeste mai mult aici – http://www.nasul.tv/ziua-in-care-sotilor-bodnariu-le-este-interzis-sa-fie-tristi-cum-decurge-o-intalnire-cu-copiii-luati-de-barnevernet/

si aici – http://www.gandul.info/stiri/ziua-in-care-sotilor-bodnariu-le-este-interzis-sa-fie-tristi-cum-decurge-o-intalnire-cu-copiii-luati-de-barnevernet-15269854

3 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Ziua în care soţilor Bodnariu le este interzis să fie trişti – Cum decurge o întâlnire cu copiii luaţi de Barnevernet | B a r z i l a i - e n - D a n (Un Barzilai izvorât din Dan)
 2. Daniel Popa
  apr. 25, 2016 @ 18:27:12

  My name is Daniel Popa. I am one of the organisers of the protest in Adelaide Australia.
  Please see if the facts outline in my speech at the protest are worth sharing .
  Thank you

  • rodi
   apr. 26, 2016 @ 19:07:09

   Yes,definitely! Thank you for your boldness and for a passionate defense of the Bodnariu family. We just posted the speech and please contact us in the future if there comes another occasion that we can be useful to you in publishing and we will gladly do it. God bless you!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: