Andreea Sutton Bradeanu – Coșmarul unei mame românce în UK: „Mi-au furat toți copiii!” –

Andreea Bradeanu cu copiii

„SUNT COPIII MEI ȘI-I VREAU ACASĂ!”

În 2009, copiii Andreiei Sutton Brădeanu (David avea opt ani, Naomi, șase ani, și Victoria, cinci ani) au fost luați de autoritățile britanice de la Protecția Copilului. De atunci, Andreia se zbate să-și recupereze copiii. A fost umilită, amenințată, a fost chiar și arestată doar pentru că voia să-și vadă propriii copii. Mai mult decât atât, autoritățile i-au impus să nu facă public, să NU VORBEASCĂ CU PRESA despre cazul ei. În caz contrar, nu-și va vedea copiii niciodată.

Andreea Bradeanu

Speranțele Andreei au renăscut de câteva luni, de când se vorbește în presă și în spațiul virtual despre cazul Bodnariu. De fapt, asta a făcut-o să încalce regula impusă de judecătorii englezi.

După șapte ani, Andreia a decis că singura ei speranță este ca lumea să afle coșmarul pe care îl trăiește, acordând un INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE pentru Diaspora Românească: „Am respectat tot ceea ce mi s-a cerut, în speranța că îmi vor fi înapoiați copiii. Am tăcut, am îndurat, am plâns fără să mă audă nimeni. Am plătit cursuri de consiliere psihologică. Am făcut toate demersurile legale să demonstrez că sunt o mamă bună și copiii mei merită să fie crescuți de mine! Mi-am dat seama că nu am nicio șansă. S-a ajuns până acolo încât la ultima întrevedere cu copiii mei mi s-a interzis să vorbesc limba română cu ei! Unde, în această lume, li se interzice copiilor să vorbească limba maternă cu mama lor?”

Citeste mai mult aici –

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  apr. 28, 2016 @ 03:38:42

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Lucia Tudosa
  apr. 29, 2016 @ 17:46:13

  ma gindesc ca ar fi bine, sa mergeti la toate statiile de radio, de tv, si la ziare ; sa le spuneti povestea dumneavoastra si sa insistati ca ati fost victima acestui „pedofil”,acestui iresponsabil, cit si sunteti victima statului care va nenoroceste viata; copiii la rindul lor sunt victimile statului;dorinta lor este sa fie cu mama lor!Parerea mea e ca ar fi bine sa faceti cit mai multa galagie- nu mai aveti ce pierde ! Dimpotriva s-ar putea sa va cistigati copiii! Ma rog pt dumneavoastra si sa auzim de BINE!

  • rodi
   apr. 29, 2016 @ 19:55:26

   Andreea e foarte activa in lupta pentru copiii ei si intr-un mod foarte frumos, Andreea e si activa in lucrare. Merge cu frati de la biserica si le vorbesc oamenilor despre Hristos in public. Dumnezeu sa-i asculte rugaciunile, e o mama minunata!

 3. Trackback: Andreea – Lacrimi de BUCURIE si cu un pas mai aproape de biruinta | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: