O fila din viata familiei Dumitru si Michaela Nan

Mihaela si Dumitru Nan cu copiii

Sa nu incetam sa ne rugam lui Dumnezeu pentru familia Nan, ca Dumnezeu sa schimbe planurile marsave ale Barnevernetului si sa indrepte furtul copiilor lui Dumitru si Michaela Nan. Imaginati-va ca familia Nan isi vor vedea copii doar de 4 ori pe an… E strigator la cer1 Si copiii au fost despartiti unul de celalalt si asa, se sterge identitatea celor doi copii frumosi, Bianca si Dragos, mult doriti si iubiti de parinti… pana o organizatie diabolica, Barnevernet, i-a furat. Dumnezeu sa-i faca dreptate familiei NAN! Va rugam sa continuati sa va raugati pentru familia Nan si Dumnezeu sa va rasplateasca tuturor care v-ati rugat pentru ei pana acuma si mai ales celor care au tinut zile de post pentru ei.

CITITI despre cazul Familiei Nan aici –

STIRI recente –

  • Fara cuvinte…. Familia Nan alaturi de familia Bodnariu!
  • Si-a dat demisia directoarea de la Barnevernet din Tromso, unde locuieste familia Nan
  • Update Familia Nan – Parintii surogat ii invata pe copii ca nu exista Dumnezeu: Cititi o fila din viata zbuciumata care Barnevernet o provoaca acestor parinti si copii. S-a intamplat in a doua saptamana din Februarie 2016 -Mihaela și Dumitru Nan trebuiau sa își vadă copii săptămână trecută, dar având în vedere că traducătoarea a fost schimbată (au adus o traducătoarea din Oslo), au văzut copii abia ieri.Bianca, fiica de 7 ani a schimbat mult comportamentul fata de părinti, plangand majoritatea timpului în cele 2 ore de vizita. „mami tu trebuie sa spui ca m-ai batut si eu o sa ma întorc la 20 de ani acasă IMEDIAT, adică, și NIMENI, NICIODATA, nu va mai putea sa ma ia de la familia mea”.„Biencuza, dar 20 de ani sunt foarte multi ani. „Bianca :”nu, e imediat, ma întorc imediat dacă spui că m-ai bătut. „nu se poate sa spui aceste lucruri unui copil de 7 ani care nu are discernământul timpului.

    Dumitru a încercat să o facă să înțeleagă că nu e bine sa minți, sa spună că a fost bătută, deoarece Doamne-Doamne se supără dacă spunem minciuni….

    „mama surogat mi-a spus ca nu exista Doamne-Doamne ca noi ne tragem din maimute”.sunt multe alte lucruri care s-au schimbat în comportamentul copiilor în aceste 2 săptămâni, inclusiv Dragoș, dacă i se spune ca nu e bine sa facă ceva, se duce într-un colt și stă cu manutele ridicate în sus.

    Am rămas fără cuvinte când am auzit, adică părintii sunt acuzați de tratament rău împotriva copiilor și aia la care stau abuza de ei? Nuuuu, nu e cuviință. Îmi e frica sa ma gândesc ce se întâmplă în următoarele 3 luni de zile în care nu au voie sa își vadă copii. Doamne ajuta și da putere.

AJUTA familia NAN cu un APEL telefonic la BARNEVERNET

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: