Europarlamentarul Tőkés László a solicitat Parlamentului European o intervenţie concretă în interesul reîntregirii totale a familiei Bodnariu

tokes-laszlo ebihoreanul.roEuroparlamentarul Tőkés László a solicitat Parlamentului European un demers hotărât împotriva încercărilor „de dezmembrare a familiilor şi faţă de actele anti-creştineşti din Norvegia”, cerând o intervenţie concretă în interesul reîntregirii totale a familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luaţi de Serviciul pentru Protecţia Copilului din Norvegia (Barnevernet), după ce părinţii au fost acuzaţi de „îndoctrinare” şi „abuzuri fizice”.

„Serviciul de protecţie al copilului Barnevernet, recurgând la mijloace inchizitoriale, i-au declarat „incapabili de educaţie” pe soţii care-şi creşteau cele cinci mlădiţe într-un spirit religios, creştinesc, şi le-au luat cu forţa, plasându-le sub tutela unor străini. Este evident că oficialităţile tutelare norvegiene – înterpretând greşit noţiunea de protecţie a copilului – au abuzat de propriile puteri, intervenind grosolan în viaţa unei familii, faţă de care îmi exprim întreaga compasiune. Cu vedere şi la alte asemănătoare cazuri, Parlamentul European trebuie să ia poziţie faţă de încercările de dezmembrare a familiilor şi faţă de actele anti-creştineşti din Norvegia, mai concret: să facă demersuri pentru reunificarea totală a familiei Bodnariu!”, a îndemnat Tőkés, fost episcop reformat.

În discursul său, Tőkés şi-a manifesat compasiunea faţă de familie şi a solicitat Parlamentului European o intervenţe concretă pentru reîntregirea totală a familiei Bodnariu.

Citeste mai mult –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: