Video: KLAUS IOHANNIS ATACAT LA PATRIARHIE. Un bărbat a strigat în timpul slujbei religioase : DEMISIA!

a

Președintele Klaus Iohannis a decis să participe la Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București. Acolo a fost atacat verbal de către protestatari.

Incident neplăcut la Patriarhie, în timpul slujbei de Înviere, la care participa și președintele României Klaus Iohannis. Un bărbat a strigat de mai multe ori „Demisia!”, chiar la începutul slujbei, după cum au relatat mai multe posturi de televiziune prezente la fața locului. Potrivit unor relatări ale martorilor oculari, bărbatul a fost îndepărtat rapid de către forțele de ordine.

Jandarmeria a precizat însă că mai multe persoane au protestat, două persoane fiind duse la secția 14. Este vorba de un bărbat și o femeie.

La preluarea mandatului, preşedintele României spunea că va participa la slujbele religioase ale tuturor confesiunilor. „Pe parcursul mandatului meu, voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din ţară noastră”, afirma Iohannis, pe Facebook, în ianuarie 2015.

Citeste mai mult aici –

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevz.ro%2Fposts%2F1112886985400746&width=500

VEZI VIDEO aici – http://www.dcnews.ro/incident-la-patriarhie-demisia-i-s-a-strigat-lui-iohannis_504347.html

Un comentariu (+add yours?)

  1. Esteraciama31
    mai 03, 2016 @ 10:38:43

    Ar trebbi să se împlice în multe lucruri să ajute poporul și în cazul familiei Bodnariu pentru aș căpăta copii înapoi..,iau făcut bine !!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: