Leac din BIBLIE: Ceai de frunze de măslin

ceai de maslin,frunze de maslin

Un articol interesant despre propietatil e vindecatoare a ceaiului de maslin:

Măslinul este unul dintre cele mai populare vegetale din întreaga lume și este menționat în Biblie de multe ori.  Însă un lucru pe care multă lume nu-l cunoaște e că frunzele de măslin au cele mai puternice proprietăți vindecătoare și combat pneumonia, gripa, meningita, herpesul, hepatita B și multe alte boli, datorită conținutului de oleuropeină.

De asemenea reprezinta un bun cicatrizant în urma operațiilor dar tratează și infecțiile urinare. Frunzele de măslin previn infecțiile fungice.

Îți poți prepara ceai din frunze de măslin, un leac eficient împotriva unor boli precum: pneumonia, gonoreea, tuberculoza, gripa, arteroscleroza, botulismul, malaria, ulcerul stomacal, infecții ale tractului urinar și encefalita.
Consumul de frunze de măslin ajută la refacerea întregului sistem imunitar încărcând în același timp, cu energie, organismul supus unor traume precum chimioterapia. Frunzele de măslin au proprietăți atât de curative deoarece conțin substanțe active antivirale, antifungice cu ajutorul cărora pot trata complet un număr mare de boli.

Rețetă ceai de frunze de măslin:

Ingrediente:
– 15-20 frunze uscate, e măslin
– 2-3 dl apă fiartă

Puneți frunzele în apa fiartă și lăsați-le la foc pentru încă 2-3 minute.
Mențineți la infuzat pentru încă 10 minute și scoteți-le.
Puteți consuma ceaiul rece sau cald; puteți adăuga miere sau lămâie, după gust.
Acest ceai trebuie consumat zilnic pentru tratarea diferitelor boli.
Se recomandă consumul preventiv al acestui ceai. Cel mai bine este să culegeți frunzele primăvara. Păstrați-le într-un recipient închis și protejați-le de razele soarelui.
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/leacul-din-biblie-care-te-scapa-de-toate-bolile-reteta-se-prepara-foarte-usor

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 03, 2016 @ 03:48:46

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Cristian
  mai 03, 2016 @ 04:07:05

  Atentie mare la editorialele mai noi de pe ResurseCrestine.ro!! Unele din ele, care apar semnate de „echipa Resurse Crestine” sau de „Anonim” este foarte probabil ca sunt scrise de o sora. Din cate stiu femeile nu au voie sa predice, nici sa dea invatatura (poate cel mult doar intre ele, mai mult ca si partasie).

  Am semnalat la un moment dat faptul ca surorile nu pot sa dea invatatura, intr-un comentariu la un editorial scris tocmai de sora respectiva. A urmat o serie de raspunsuri prin care sora aducea VERSETE SCOASE DIN CONTEXT, prin care incerca sa demonstreze ca Biblia totusi ar permite femeilor sa predice (inteleg ca exista denominatiuni unde acest lucru este „ingaduit”; ba chiar sunt unii care ingaduie si preotese lesbiene, ceea ce e inca si mai grav).

  De exemplu, editorialul de mai jos cred ca este scris de acea sora (motiv pentru care eu nu il citesc):
  http://www.resursecrestine.ro/editoriale/149461/pentru-noi-a-inviat

 3. Esteraciama31
  mai 03, 2016 @ 11:08:33

  Bine să se știe ,naturaliste sînt mai eficace !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: