Londra – Lider islamist: România ar trebui să treacă la islam

Sharia pentru Romania cunoastelumea.ro

Echipa emisiunii ‘În premieră’ l-a găsit în cartierul lui din nord-estul Londrei plimbându-se liniștit și punând la cale obiectivul căruia și-a dedicat toată viața: un stat mondial bazat pe Sharia, legea islamică aplicată cu toate restricțiile și pedepsele ei pe întreaga planetă – evident, pentru binele nostru al toturor, inclusiv al României.

Anjem Choudary este convins că islamul ar trebui să fie impus și în România.

‘Pentru că Dumnezeu a creat lumea și El e cel care ne-a dat responsabilități și datorii, suntem responsabili de implementarea legilor Lui. (…) Multe țărti au îmbrățișat deja islamul: Spania, Indonezia are Sharia deja de 800 de ani. Acesta este un model care cred că ar fi bun pentru România.

6 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian
  mai 03, 2016 @ 04:10:09

  Desi in mod evident cel care face aceasta afirmatie se afla in tabara adversa (a intunericului), admir totusi RAVNA lui, a lor a tuturor!… Astia (islamistii) sunt in stare sa lase in urma TOTUL pentru Allah al lor: lasa in urma case, masini, prieteni, rude… si se avanta pe mare in niste barcute artizanale, unii din ei mor… le mai mor si dintre copii… Toate astea pentru ce? DIN RAVNA LOR PENTRU AL LOR Allah!! Ravna asta este de admirat! De-am avea si noi macar 10% din ravna asta insa pentru Domnul, Singurul Dumnezeu!! (dar noi… avem ravna mai degraba pentru „nu este pacat”, adica justificarea libertinismului) 😦

 2. Loving you was the most beautiful thing in the world
  mai 03, 2016 @ 09:20:29

  SARAPPPPLA VOI AN TARA MONTRILORR.LUOATIL PE ALA CARE VA DAT PAMANT SA FACETI MOSCHEIA
  OAMENI RAI CE SANTETI.

 3. eliodora
  mai 03, 2016 @ 13:49:36

  De ce?pentru ca asa vrea el?. :)))Sa se faca ei crestini, ca asta doreste Dumnezeu.

 4. Gicu Leonte
  mai 03, 2016 @ 23:28:49

  Sorry! Acest articol este atit de ieftin incit nu cred ca merita postat aici.

  Este pagina dvs. deci respect decizia.

  • rodi
   mai 03, 2016 @ 23:37:33

   de ce e ieftin. Cand un lider mare, in Londra, face astfel de afirmatii, trebuie sa se stie… Intentia musulmanilor este sa instaureze legea sharia peste tot. Ei ameninta asta in SUA si chiar au cartiere de-ale lor in care politia nu merge, ei administreaza sharia. Un tata chiar si-a impuscat mortal fetele pentru ca s-au machiar si a folosit legea sharia ca motiv de baza a actiunilor. Pericolele trebuie stiute si nu ascunse.

 5. mike
  mai 04, 2016 @ 23:01:51

  Christos a Inviat!!–Oare domnul asta muslan, stie ceva din istoria ROMANIEI???– Sugeres domniei sale sa intrebe pe DISTINSII –VLAD TEPES ,-Stefan cel Mare- Iancu de Hunedoara, Mircea cel Batrin-sau – conducatorii bataliei de la Plevna–daca vor aproba propunerea cu islamizarea –si cum ar ,,impune ”asta urmasilor lor-???- raspunsul e clar domnule muslan ,–teapa– Romanul e om bun , dar sa nu-l calci pe (si in )batatura – asta trebuie sa sti inainte de a da friu liber gindurilor tale –Apoi si DUMNEZEU e de partea noastra – si cine poate sta impotriva Lui?? incearca –si istoria se va repeta –sigur-O intrebare domnule muslan –ce cauti tu muslan in Anglia , tara crestina??tu care urasti Crestinismul–va venii timpul cind trebuie sa pleci de unde ai venit –obraznicia voastra a ajuns la culme –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: