O nouă bomba în cazul familiei Nan!

Inca o dovada ca se procedeaza prin ilegalitati si Barnevernet este un sistem diabolic!
Here is more proof of how sinister Barnevernet and the Norwegian court system are in their kidnapping of children: The decision to remove the Nan children from their home back in January was not even signed by all three judges as required by law, in order to validate the removal and continue to keep the children in foster care, thus making the process entirely illegal. The court order was signed by only one of the three judges who stated to the Nan family that no matter what kind of evidence or proofs they present, they will not get their children back. Shame on Children’s Minister Solveig Horne and the country of Norway for allowing these kinds of abuses, crimes, really, to continue and thus destroy the lives of the Nan family and who knows how many other families… May God intervene in this God forsaken government and destroyer of families!

Mihaela si Dumitru Nan cu copiii

O nouă bomba în cazul familiei Nan!

Știam deja ca au fost luati copiii ilegal și fără probe din sânul familiei, și știm și toate luptele pe care le dau părintii cu sistemul norvegian pentru a-și aduce copiii, deja traumatizati, acasă.

Azi, în timpul sfintelor sărbători de Paști, se întrevedea o lumină în viata acestei familii, lumină pe care judecătorii norvegieni au intenția sa o stingă: în ianuarie, in timpul celor 3 zile de proces, au fost prezenți 3 judecători, iar decizia judecătorească, după cum știm și am primit confirmarea de la avocat, trebuie semnată de toti judecătorii. Numai ca decizia a fost semnată doar de un judecător, același care le-a promis părinților ca, indiferent de cate dovezi și probe ar avea, nu le va da copiii înapoi acasă.

Avocatul a cerut originalul semnat de toti cei 3 judecători, original care nu există, deci decizia de a tine copiii departe de familie și de a fi separati intre ei nu este valida. O veste buna a-și spune eu, dar – exista un DAR -, cu toate ca ar trebui sa lase copiii să se întoarcă acasă, vor face tot ce le este posibil sa-i tina în continuare împrăștiați prin familii norvegiene.

Își bat joc de sănătatea sufleteasca a acestor oameni și copii. Încalcă legile pe față și nu îi interesează victimele abuzului lor. La urma urmei, de la cel mai mic la cel mai mare sunt implicati într-un sistem bolnav.

Din fericire au fost găsiți vreo 2 jurnaliști norvegieni care sa facă auzită durerea familiei, ca la toti le este frica să vorbească deschis despre ce se întâmplă în țara lor.
Pana la urma poate reușim să vedem luminita de Sfintele Paști.

Hristos a înviat tuturor și Dumnezeu să vă aducă lumină în casă!

Solidaritate cu Familia Nan

5 comentarii (+add yours?)

 1. eliodora
  mai 03, 2016 @ 13:41:56

  Sa i ajute Dumnezeu pe toti copilasii sa vina acasa; ne rugam cu lacrimi si durere.

 2. Trackback: CAZUL NAN SAU MOARTEA JUSTIȚIEI de George Alexander | agnus dei - english + romanian blog
 3. Gicu Leonte
  mai 03, 2016 @ 23:25:13

  Nu pot sa nu ma enervez la citirea articolelor de acest fel. E pur si simplu sfidator, e strigator la cer ce se intimpla in Norwegia si nu numai acolo!
  Lupta pentru distrugerea familiei a inceput! Si sunt loviti cei mai slabi, nevinovati si lipsiti de orice sansa de a se apara: copiii!!!
  Voi lupta in continuare pentru aceste familii, chiar daca se pare ca luptam cu un sistem de fier, Dzeu ne va da izbinda.
  Cine ni se alatura?

 4. Valeria Iancu
  mai 04, 2016 @ 01:55:54

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 5. abbu
  mai 04, 2016 @ 14:27:07

  sectanti cazuti in cap..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: