Mesajul lui Barack Obama pentru creștinii ortodocși, cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului

Obama
Obama le-a transmis creștinilor ortodocși un mesaj, cu ocazia marii sărbători a Paștelui. Președintele american face referire în mod special la creștinii ortodocși, din zone de conflict din Orientul Mijlociu, supuși prigoanei și persecutați pentru credința lor. În mesajul său, Obama promite că Statele Unite vor rămâne solidare cu comunitatea creștinilor ortodocși și că vor face tot ce le stă în putere pentru a le asigura creștinilor pacea și libertatea.
Acesta este textul, publicat pe site-ul Casei Albe, din 29 aprilie, în Vinerea Mare:
„Alături de Michelle, doresc să transmit cele mai bune urări membrilor comunității ortodoxe de aici din America dar și din întreaga lume, acum când ei se pregătesc pentru Vinerea Mare și pentru Sărbătoarea Învierii Domnului.
Pentru creștinii ortodocși acesta este timpul aducerii aminte a sacrificiului lui Iisus Hristos, al bucuriei pentru Victoria Învierii, urmând să ne transformăm prin reînnoirea gândurilor noastre, așa cum este voia Domnului.
Înălțăm rugăciune pentru membrii comunității ortodoxe care au fost persecutați pentru credința lor și supuși unor acte incalificabile de violență, și cerem eliberarea tuturor celor care au fost răpiți.
Ne amintim de cei care au fost alungați de pe pământurile lor și care și-au văzut lăcașele religioase pângărite sau distruse.
Rămânem solidari cu creștinii ortodocși și cu oameni ai altor religii și promitem să continuăm să lucrăm pentru a ne asigura că toți oamenii pot trăi în pace, în dreptate și în libertate.
În acest perioadă a speranței, ne amintim că lumina strălucește în întuneric și că întunericul nu a biruit. Dorim tuturor un Paști Binecuvântat!”
Citeste mai mult aici – http://www.activenews.ro/externe/Mesajul-lui-Barack-Obama-pentru-crestinii-ortodocsi-cu-ocazia-sarbatorii-Invierii-Domnului-132878

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: