Mama rămasă fără copii, umilită în instanțele englezești!

Londra_Andreia-Sutton-Bardeanu_Naomi-David-si-Victoria-se-lauda-cu-premiile-castigate-la-scoala

Londra,Andreia Sutton Bardeanu- copiii: Naomi,David si Victoria se lauda cu premiile castigate la scoala.

Drama prin care trece Andreia Sutton Brădeanu a fost făcută publică de cotidianul nostru în ultima ediție. Povestea acesteia a impresionat zeci de mii de români. Tinerei mame românce i-au fost luați toți cei trei copiii acum șapte ani.

Pe lângă trauma unei mame rămasă fără copii, aceasta a avut parte și de un tratament ostil și umilitor în instanțele englezești. A fost o luptă inegală între o tânără singură și o adevărată armată de inspectori sociali, avocați, judecători, etc.

Cu toate acestea, Andreia nu și-a pierdut speranța. „Eu cred în Dumnezeu și cred că până la urmă se va face dreptate. Dacă judecătorii englezi vor să mă umilească, nu au decât, dar să-mi dea înapoi copiii!”, spune Andreia.

„Familia românească nu prezintă încredere”

„De fiecare dată, judecătorii spuneau că nu-mi pot da copiii din cauza fostului meu soț Robert Sutton și problemelor acestuia. Cu toate că am divorțat de mai mulți ani și am întrerupt orice contact, judecătorii insistau pe aceasta.

La un moment dat, am cerut să fie aduși copiii în România, la mama mea. Chiar și așa, judecătorii mi-au spus că nu se poate. Explicațiile acestora erau și mincinoase și de-a dreptul ridicole. [….] Judecătorii englezi au spus că nu-mi pot da copiii deoarece există riscul ca aceștia să fie contactați de fostul meu soț. Dar dacă acest individ englez are probleme, de ce nu ia statul englez măsuri împotriva lui? De ce trebuie să sufăr eu și copiii mei să trăiască departe de mamă pentru nebunia unui englez? Adică ei lasă liber un englez nebun pentru că nu au suficiente dovezi împotriva lui, dar îmi închid în orfelinate copiii mei. Ce fel de dreptate este asta?”, se întreabă Andreia.

De la Tribunalul de Familie din Liverpool, la Tribunalul Regal din Londra

Ultima încercare a Andreiei de a-și recupera copiii a fost în 2011, atunci când a făcut apel la sentința dată de judecătoarea de la Tribunalul de Familie din Londra. Între paranteze, ar mai trebui spus că aceeași judecătoare a avut sentințe discutabile și în alte cazuri, sentințele acesteia fiind dezbătute chiar și în presa engleză….

[…]

MENȚIUNE

Redacția ziarului Diaspora Românească lansează un apel în rândul avocaților români din UK. Dacă este cineva dispus să o ajute pe Andreia, așteptăm propuneri pe adresa redacției: redactia@diasporaro.com.

Cititi  articolul in intregime aici – http://www.diasporaro.com/mama-ramasa-fara-copii-umilita-instantele-englezesti/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: