Sa continuăm să susţinem cauza familiei Dumitru si Michaela NAN

Euro Evpac – un ecou al sentimentele noastre la blogul Agnus Dei:

Nu mi-am sters bine lacrimile de bucurie pentru fam. Bodnariu, caci m-a napadit din nou tristetea gandindu-ma la familia Nan.La fam Smicala, la fam. Barbu, la toti ceilalti care sufera. Sper ca B.O. sa se implice un pic mai mult si sa continue coeziunea existenta deja in cazul Bodnariu pana cand toate familiile necajite vor fi eliberate.Ne rugam pentru voi de acuma. Suneti pe agenda noastra de revendicari catre cer.

Ne bucuram nespus de mult pentru familia Bodnariu, dar bucuria noastra este marcata de suferinta profunda a atator familii! Sa nu lasam armele jos. Sa nu ne oprim din rugaciuni, mai ales ca Dumnezeu sa ridice barbati din nou care sa lupte si sa organizeze armata romanilor de pretutindeni si impreuna sa ajutam toate familiile indurerate. Ne doar mult pentru familia Nan pentru ca nu au fost motive sa le ia copiii si au impresionat o lume intreaga cand au mers la protest pentru familia Bodnariu in 16 aprilie. Dumnezeu sa lucreze la cazul lor si sa ne ajute sa fim folositori si acestei familii!

Dumnezeu sa va pazeasca ingerasi mici, Bianca si Dragos , si sa va duca acasa la parintii vostri!

Pentru cei ce nu cunoasteti acest caz, va rugam cititi articolele de mai jos si va rugam sa distribuiti acest caz la cat mai multe persoane!

CITITI despre cazul Familiei Nan aici –

 

3 comentarii (+add yours?)

 1. Nellie
  iun. 06, 2016 @ 07:43:14

  Oare nu este la fel de mare durerea familiei Nan ca si a familiei BODNARIU ? Daca sint mai putini copii, durerea este mai mică?De ce sint atit de putine semnăturile, la petiția lor? E greu de găsit? Mergeți online pe google si căutați ” petiție online in sprijinul familiei Nan „. Au tot atit de mare nevoie de sprijinul nostru, ca si familia BODNARIU . HAI SA-I AJUTAM SA ADUCĂ COPIII ACASA! Nu va ginditi ca povestea lor e veche , ci ginditi-va ca orice acțiune a noastră de distribuire a cauzei lor, este in favoarea lor. Cred ca ieșitul in strada a făcut mult pentru fam BODNARIU, de ce sa nu ieșim si pentru familia Nan in mod special? Ma rog ca Dumnezeu sa ridice bărbați destoinici, care sa lupte si pentru cauza lor.
  Mare este Dumnezeu, si mari sint lucrările Lui!

 2. octavpelin
  iun. 07, 2016 @ 01:40:48

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Trackback: FAMILIA NAN: HOTARAREA Consiliului Judetean de la 1 feb 2016 este ANULATA. COPIII VIN ACASA! Cronologia Evenimentelor | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: