Update si Apel pentru rugaciune pentru cazul lui Florin Barbu pe 13 Mai

Diana and Andy Racolta Barbu

Diana and Andy Racolta Barbu

UPDATE de la Florin Barbu. Apelam la frati, surori si biserici pentru multa rugaciune, post si cine poate sa ofere chiar sprijin financiar, va rugam sa luati legatura cu Florin Babru aici – https://www.facebook.com/daryus2uk. Data cand se va prezenta pentru decizia tribunalului s-a schimbat de la 9 mai la 13 mai. Florin ne explica ce se va intampla:
La acel proces se poate hotărî daca copii ajung in adopție la acel cuplu de același sex sau daca ne dau copii inapoi ei au puterea ei sunt sistemul pot hotărî orice. Social Services daca doreste imi poate da copii inapoi si miine si fara proces au mai fost cazuri ei decid pot spune ca cei care ii adopta sau razgindit si ca ei vor sa ii dea inapoi parinților. Eu sunt optimist si eu nu cred ca vor da copii in adopție. Ma voi reprezenta singur la proces e si partea financiară un proces ca acesta daca se tot prelungește devine mai scump.Dar eu consider ca e mai bine sa lupt pentru copii mei sa spun ce e in sufletul copiilor mei si al meu cu cuvintele mele nu ale unui avocat.
Cum ati văzut într-un articol in UK se iau peste 10.000 de copii pe an o adevarata afacere pentru ei
Daca pierd procesul voi merge la Curtea EUROPEANA si voi face greva foamei dar de aceasta data nu ma voi mai lasă convins de promisiuni si daca poliția ma va aresta voi continua greva foamei voi muri pentru copii mei. Copii mei sunt viața mea si nu voi renunța niciodata la a-i cistiga inapoi.
Dar Florin are si alte ganduri, de a face din nou greva foamei, dar de data aceasta sa nu se opreasca. Cei care sunteti pastori sau lucratori, va rugam sa discutati aceasta decizie cu Florin si sa-l ajutati ca ar fi o tragedie ca sa moara si copiii sa nu isi mai vada tatal niciodata. Iata ce spune:
Prietenii îmi spun că ar trebui să fac iar greva foamei dacă vor da copii mei în adopție.Și chiar dacă vine poliția să nu renunț să continui greva foamei și dacă mor,voi muri pentru o cauză bună.În urma mea milioane de oameni vor ieși iar în stradă și vor salva sute,poate mii de copii. Toate cazurile din U.K. vor fi reanalizate exact ca cele din Norvegia acum.Am să lupt ca un tată pentru copii mei pînă la capătul drumului. Doamne Ajută
Legal dacă pierd copii îi pot avea doar peste 10 ani iar cît trăiesc doar Dumnezeu știe.Dacă și in U.K. toate cazurile ar fi analizate la fel ca in Norvegia cîteva mii de copii vor fi salvați.Copii au nevoie de părinți acum,atunci vor avea copii lor familia lor.
Dumnezeu sa aiba mila de Florin Barbu, nu ne putem imagina nici macar un pic prin ce trece el stiind nu numai ca copiii vor fi dati spre adoptie, dar si cui i se vor da spre adoptie. ..
Multumim tuturor celor care continuati sa sprijiniti prin rugaciune si familia lui Florin Barbu. Va reamintim ca procesul pentru adoptie a celor doi copii ai lui Florin Barbu, Diana si Andy Barbu-Racolta.Sa continuam sa ne rugam ca Dumnezeu sa se indure si sa lucreze in cazul acestei familii si sa strice planurile CPS-ului care vrea sa dea copiii spre adoptie unui cuplu de acelasi sex.Florin Barbu greva foamei Bruxelled feb 2016Va mai rugam sa-l ajutati pe Florin Barbu sa-si recupereze copiii prin aceasta camapanie de email. E foarte simplu de facut, daca sunteti obisnuiti cu scrierea email, va tine doar 2 minute – Instructiuni, aici – SHARE si AJUTATI, va rugam! Apel la PROTEST prin EMAIL in sprijinul familiei BarbuCITITI mai multe despre cazul familiei Florin Barbu aici – FURTUL DE COPII ROMÂNI ÎN MAREA BRITANIE si aici – Florin Barbu update – 28 Februarie 2016

CITITI mai mult despre GREVA FOAMEI la BRUXELLES aici –

16 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 06, 2016 @ 02:56:31

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Constantin din S.
  mai 06, 2016 @ 06:07:21

  Acesta-i ”creștinismul” zilelor noastre. Post și rugăciune cu amenințări de sinucidere. E ca și cum ai zice: ce nu poate să facă Dumnezeu voi face EU,EU,EU și protestatarii.

  • Avram
   mai 07, 2016 @ 00:18:21

   Constantin,
   Florin este orthodox. Daca ai sugestii pentru dansul, explica-i cum stau lucrurile. Dupa Biblie. Daca numai critici ce rezolvi? Omnul acesta si-a pierdut copiii este disperat. Da-I un sfat bun, se poate? God bless you.

   • Naomi
    mai 14, 2016 @ 13:38:26

    Minunat comentariu
    Fi ti binecuvântați
    Domnul sa i ajute lui Florin sa isi recupereze DRAGOSTEA sufletului sau
    Si prin aceasta încercare sa înțeleagă ca TREBUIE SA SE POCAIASCA
    Dl Isus a zis ” Cercetați si credeți Scripturile
    Aveți Credință in Dumnezeu si aveți Credință in Mine
    Cine va Crede
    Si
    Se va boteza
    Va fi Mintuit
    Iar nu va crede
    Va fi osindit”
    Sa ne rugam ca De sa schimbe legile draconice in Legi după voia Sa in Numele Domnului Isus

 3. Constantin din S.
  mai 07, 2016 @ 07:52:57

  Ce să înțeleg prin afirmația ”Florin este ortodox”?
  Eu m-am referit la cei ce se numesc creștini, indiferent de numele grupării din care fac parte. Și dintre ceilalți sunt mulți, parcă prea mulți, care vor să-L ajute pe Dumnezeu, să protesteze, să amenințe (vezi ce strigă în gura mare C. Ionescu), …
  Pentru Florin – și nu numai pentru el – : ”Isus … le-a zis: „Toată puterea Mi-a fost dată în cer și pe pământ„” Avem această încredințare?El știe de ce suntem încercați într-un fel sau altul. Prin ceea ce îngăduie în viața noastră Domnul dorește să ne alipim tot mai mult de El.
  Astăzi însă ”creștinii” nu se mai lasă cârmuiți de Duhul Sfânt, ci de ceea ce cred ei că trebuie făcut. Asta am vrut să spun.

  • Avram
   mai 07, 2016 @ 22:23:43

   Constantin,
   Cei care ies la proteste ca sa apere cauza unei familii, nu o fac pentru ca sa-l ajute pe Dumnezeu. Vin sa sprijine o familie care a fost destramata de niste oameni nelegiuiti, care si-au dat putere prin legi intocmite de ei, si si-au astupat urechile sa nu mai auda. Acesti frati adevarati nu proteseaza sau striga ca sa ajute pe Dumnezeu cum interpretezi tu, ci dimpotriva sunt ajutati de Dumnezeu pentru a face o diferenta. Sa luam aici cazul cu David impotriva lui Goliat. David a luptat cu Goliat sa-l ajute pe Dumnezeu, sau el a venit in Numele Domnului sa-l strapunga pe cel ce aducea hule impotriva lui Dumnezeu? De ce nu poti sa vezi lucrurile dintr-un alt unghi de vedere, unul sanatos? God bless you.

   • Constantin din S.
    mai 08, 2016 @ 08:42:27

    De ce apar exemple din VT ca și cum am trăi sub Lege? Și sunt alese și rău, alese doar pt. justificarea acțiunilor firești pe care vreți să le îmbrăcați în haine duhovnicești. Suntem chemați la nimicirea fizică? Să purtăm război contra vrăjmașilor? Care pe care? Acesta e mesajul din NT?
    David a luptat fără haine și armură împărătească (le-a refuzat spunând că-l încurcă), fără larmă și pancarte și a obținut victoria în Numele Domnului. N-a făcut apel la politicieni, nu le-a cerut vrăjmașilor Domnului să respecte Legea, că dacă n-o respectă ”Ferească Dumnezeu … ” și alte amenințări.
    I-a chemat Dumnezeu la proteste sau C. Ionescu cel care l-a invitat pe V. Ponta să ia cuvântul în fața adunării lui.
    ”si-au dat putere prin legi intocmite de ei” zici în comentariu, dar Domnul Isus zice altfel: ”N-ai avea nicio putere asupra Mea … dacă nu ți-ar fi fost dată de sus”
    Dacă Dumnezeu a îngăduit așa ceva (nu poți zice că și-au impus ei voința contra lui Dumnezeu), la Dumnezeu trebuie apelat ca să le ia puterea, nu la politicieni.
    Să zicem că în urma protestelor, amenințărilor ”creștine” (despre amenințări n-ai comentat nimic), intervenției politicienilor, dintre care unii sunt ca cei din Barneverenet, nu numai că s-ar da drumul tuturor copiilor, dar chiar s-ar desființa instituția, ar fi considerată ca o izbândă omenească, deși în spatele ei ar fi puterea unor rugăciuni simple dar fierbinți ale unora cărora nu le-a ars de proteste.

    • Avram
     mai 08, 2016 @ 19:48:51

     Constantin,
     Tu chiar vrei sa anulezi complet Vechiul Testament? Dumnezeu s-a revelat de la inceputul creatiei Sale in Sfanta Scriptura, prin prooroci si prin Cuvantul Sau. Invataturile din Sfanta Scriptura sunt valabile pentru totdeauna indiferent de vremurile in care traim. Isus Christos este cel ce a venit sa ne impace cu Dumnezeu Tatal dar aceasta nu insemeneaz ca vom pune la o parte tot ce a facut Dumnezeu prin oamenii care s-au increzut in El. Domnul cu tine.

     • Constantin din S.
      mai 09, 2016 @ 03:33:07

      Eu nu vreau să anulez VT, ci am arătat că nu ai niciun exemplu din NT, care arată o nouă atitudine pe care trebuie să o aibă credinciosul. Ce învățătură ai tras din faptul că David l-a omorât pe Goliat? Ți-am arătat că ai ales rău exemplul. Ești de acord cu războiul, cu nimicirea fizică a vrăjmașilor, pt. că așa citim în VT?.
      ”Isus Christos este cel ce a venit sa ne impace cu Dumnezeu” De la El nu ai învățat nimic? De la apostoli n-ai învățat nimic?
      Limbajul de lemn e folosit azi și de ”creștini” . Din tot comentariul meu n-ai dorit să răspunzi la nimic ci doar ai găsit un refugiu în a mă acuza că vreau să anulez VT.

  • Naomi
   mai 14, 2016 @ 13:40:52

   Domnul sa ne unească pe TOTI in Dragostea Sa

 4. Lora
  mai 07, 2016 @ 16:48:07

  Ce repede stiu unii romani sa judece,unde este mila si dragostea care at trebui sa fie primtre noi,mai ales cand ramai fara copii.Chiar sa nu avem nici un pic de mila pentru oamenii care sufera.Si mai ales pentru copii care Isi doresc parintii si cine stie in ce imprejurari se afla.Dumnezeu inca este bun cu noi.

  • Avram
   mai 07, 2016 @ 22:08:22

   Lora,
   Da asa este cum spui Cand unii sar imediat la a judeca, acolo lipseste ceaa ce fiecare crestin trebuie sa aiba:”Dragostea pentru aproapele tau”.
   God bless you?

   • Constantin din S.
    mai 08, 2016 @ 08:57:54

    Cât de rău înțelegeți voi dragostea pt. aproapele tău. Adică dacă îl avertizezi că n-are o poziție corectă față de Dumnezeu, că n-are încredere totală în felul lui Dumnezeu de a lucra, că vrea să-I impună lui Dumnezeu din start cum și când să-i rezolve problemele; adică dacă îi arăți că nu-I mai respectă suveranitatea înseamnă că n-ai dragoste.
    Nu mai reușiți să faceți diferența între dragostea lui Dumnezeu și umanism. Duhul acesta al umanismului are mare efect asupra creștinătății, e generatorul devierilor din Biserici.
    PS
    Nu mi-ai răspuns la întrebarea: ”Ce să înțeleg prin afirmația: „Florin este ortodox„”?

    • Avram
     mai 08, 2016 @ 19:39:45

     Constantin,
     Cand am spus ca Florin este ortodox m-am referit la faptul ca el cauta sa umble dupa obiceiurile Bisericii ortodoxe pentru ac asa stie si asa a invatat. Noi ca crostini si credinciosi trebuie sa ne lasam calauziti de invataturile Sfintei Scripturi si nu sa umblam dupa obiceiurile stramosesti care nu intra in cordonanta cu invtatura apostolica. De aceea ti-am spus ca daca ai un sfat bun pentru el sa-l dai pentru ca omul acesta vrea cu toata inima ca Dumnezeu sa lucreze in asa fel ca sa-si primeasca copiii inapoi.God bless you.

 5. Constantin din S.
  mai 09, 2016 @ 03:50:21

  Florin este ortodox. I-am dat un sfat din cuvintele Domnului Isus.
  Dar ceilalți, care se numesc creștini, cred că Dumnezeu știe mai bine ca ei ce trebuie să facă?
  Dacă știu, de ce caută să forțeze mâna lui Dumnezeu?
  ”omul acesta vrea cu toata inima ca Dumnezeu sa lucreze in asa fel ca sa-si primeasca copiii”. Una e să dorești ca Dumnezeu să lucreze în suveranitatea Sa și alta e să-I spui în ce fel să lucreze. Aici nu-i nicio deosebire între Florin și tam-tamul pe care-l fac ”creștinii” prin proteste și amenințări.
  Nu ai spus dacă ești de acord cu amenințările. N-ai găsit nimic prin VT, ceva-ceva, chiar dacă ar contrazice îndemnurile din NT?

  • Naomi
   mai 14, 2016 @ 13:45:41

   Mustre Domnul duhul drăcesc de contradicții si ciocniri de vorbe
   Ia pocăiți va si rugativă cu post ptr oamenii care suferă
   NU mai pierdeți vremea in argumentări
   Iubiți va unii pe alții
   Plângeți cu cei ce plînge….!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: