David Wilkerson – Mesaj pentru cei ce au căzut

David Ray Wilkerson

David Wilkerson:

Doamne, voi vorbi celor ce au cazut, celor, o Doamne, care s-au racit si au devenit indiferenti la chemarea lui Dumnezeu si datoria fata de Hristos. O Doamne, vino si vorbeste! […] Vedeti, credinta noastra  acum nu se poate baza pe emotii. Credinta noastra nu poate fi sustinuta doar de marturia altora care au fost izbaviti. Ei nu pot fi un sablon. Nu pot fi doar un strigat. Noi trebuie sa avem o temelie pentru credinta de care vom avea nevoie. Si aceasta trebuie sa fie stransa de ceea ce proclama Dumnezeu despre Sine insusi.

Aceasta promisiune incepe chiar aici:

O, asculta rugaciunea mea, Doamne. Asculta cererea mea. In credinciosia si dreptatea Ta raspunde-mi. Si aici este provocarea. Doamne, aici este motivul cu care vin la Tine. Nu cu ce am auzit in trecut de la altii, dar uite cine mi-ai spus Tu ca esti, Ai spus ca Tu esti credincios, ca Tu esti drept, ca Tu esti sfant, ca Tu nu minti. Tu nu poti fi Dumnezeu daca nu esti credincios. Ai spus ca esti indelung rabdator. Ai spus ca esti Dumnezeul pacii. Tu ai spus ca esti Dumnezeul tariei mele. Acum vin la Tine. Voi ridica mainile catre Tine. Voi crede ceea ce ai spus Tu ca esti. Si nu vin cu vreun merit al meu, nu vin cu dreptatea mea, dar pe promisiunea lui Dumnezeu, ce mi-ai spus Tu.

Adu-Ti aminte cuvantul spus robului Tau, caci m-a motivat sa ma incred in Tine. ACEASTA este PACEA in NECAZUL MEU. Caci Tu m-ai insufletit.

Cum m-a insufletit?

Doamne Dumnezeule, am ridicat mainile catre Tine. Am crezut promisiunile Tale. Tu esti cine spui ca esti. Si de acum incolo, din aceasta zi inainte, ma voi ascunde in adapostul Tau. Voi refuza sa ma incred in mine insumi, sau in oameni, sau in oricine altcineva. Ma voi increde in Mila, Harul, Puterea, Gloria Ta. Si ma voi ascunde in adapostul lui Hristos.

VIDEO by Colaj-Impact-Media (Freedom)

Un comentariu (+add yours?)

  1. Cristian
    mai 07, 2016 @ 11:55:00

    Foarte bun si chiar necesar mesajul!…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: