UN VIS, avut în urmă cu 5 ani, DEVENIT REALITATE!

Daniel Muresan, misionarin satul Rubuguri

Omul din fotografie i-a povestit misionarului Daniel Mureșan, visul pe care l-a avut. El era unul dintre bețivii satului. În urmă cu 5 ani, a visat că a mers la o biserică unde predica un alb. În perioada aceea s-a gândit că este imposibil să vină vreodată un alb acolo la ei în sat și albul respectiv să predice. Își spunea că este imposibil și a considerat că acela a fost doar un vis.
După 5 ani de zile a venit „muzungu”, adică albul Mureșan Daniel și a început munca zilnică în satul Rubuguri. După relocarea bisericii, a venit și omul acesta la biserică și predica „muzungu” (albul) la fel ca în visul lui. Acum el este unul dintre candidații pentru botez cu care Dani Mureșan s-a întâlnit aproape săptămânal. El dorește să facă pasul acesta și se bucură pentru că Domnul lucrează și îi schimbă viața. Însă, prietenii lui nu sunt prea bucuroși. Îl tot ispitesc să nu mai meargă la biserică, ci să meargă din nou să bea cu ei. El refuză și spune că viața pe care a avut-o înainte nu era o viață bună și plăcută lui Dumnezeu. Acum vrea să își predea viața Domnului și să fie diferit.

Vedem din ce în ce mai mult că lucrarea pe care o facem acolo alături de fratele Daniel Mureșan este o lucrare pe care Domnul a pus-o demult în mințile oamenilor. El a pregătit-o cu mult timp în urmă și noi luăm parte la ea.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru puterea pe care o primim de la el! Mulțumim tuturor celor care au fost și sunt alături de noi investind în lucrările de construcție ale campusului misionar și totodată învestind în sufletele oamenilor! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Poate sunt multe alte vise care așteaptă să se împlinească! Implică-te și tu! Poți ajunge să schimbi o viață!

Misiunea Speranta

Un comentariu (+add yours?)

  1. Estera Ciama
    mai 06, 2016 @ 15:29:43

    Glorie Lui Isus !!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari