Update – Londra a devenit PRIMA capitală occidentală cu primar MUSULMAN. Sadiq Khan, felicitat de la Paris și New York

SadiQ Khan Mayor of London

UPDATE ora 22.50: După numărarea voturilor, Sadiq Khan a fost declarat câștigător al alegerilor locale pentru Primăria Londrei, scrie Daily Mail, relatând că britanicul de origine pakistaneză l-a depășit confortabil pe rivalul său Zac Goldsmith.

Sursa citată precizează că după numărarea voturilor pentru prima preferință, Khan are deja un milion de alegători de partea sa și ar putea chiar stabili un record în privința unui mandat individual în Marea Britanie, după numărarea tuturor voturilor.

Primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a fost primul care l-a felicitat pe noul primar londonez, scriind pe Twitter: „Transmit felicitări noului primar al Londrei, avocat al locuințelor pe care să și le poată permite cetățenii, Sadiq Khan. Abia aștept să lucrăm împreună!”.

Citeste mai mult – http://www.evz.ro/londra-este-pe-cale-sa-devina-prima-capitala-europeana-cu-un-primar-musulman.html

2 comentarii (+add yours?)

  1. ira
    mai 07, 2016 @ 15:34:45

    Isis, talibanii si Al-Qaida pot celebra, o mare victorie pentru Islam intr-o Europa apostata. In 30-50 de ani vestul Europei o sa devina islamic. Lepadarea de credinta a inceput de mult, acum se definitiveaza. Bunicii acestor oameni fara Dumnezeu au evanghelizat Africa si Asia, acum e randul apostolilor chinezi si coreeni sa evanghelizeze Europa.

  2. Maria Istoc
    mai 09, 2016 @ 11:57:00

    Doamna daraga . sau poate domn, macar de ati avea curajul sa va dati numele. Faceti afirmatii fara nici un fel de suport si absolut gratuite si lipsite de orice simtire ca si cum ati pronunta o condamneare. Va credeti cumva la adapost?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: