Arca lui Noe va traversa Oceanul Atlantic – Noah’s Ark to cross the Atlantic Ocean

Carenter who built Noah's Ark replica in Netherlands

LIMBA ROMANA trad. Agnus Dei:

Arca lui Noe reconstruita.

Arca are lungimea de 125 de metri, latimea este de 29 de metri, inaltimea este de 7 etaje si greutatea de 3,000 de tone.

Aceasta arca va fi trimisa pe ocean din Olanda cu destinatia Brazilia. Va putea ca (arca)  sa traverseze oceanul?

Un tamplar olandez a lucrat ani de zile la construirea replicii de dimensiune originala a Arcei lui Noe, asa dupa cum a fost descrisa in Biblie. Vasul este descris in cartea Genesa din Biblie, Aceasta replica care este pe deplin functionala, a fost construita ca atractie religioasa si a fost expusa publicului in Olanda din anul 2012, fiind vizitata de sute de mii de vizitatori.

Vasul este acum programat sa calatoreasca pana in Brazilia, la o departare de 5,000 de mile (8 000 de km) distanta, traversand Oceanul Atlantic.  Organizatia care se ocupa de acest proiect spune ca navigatia va incepe vara aceasta, si Arca dupa ce va ajunge in Brazilia va ramane acolo cel putin doi ani de zile si va fi andocata in mai multe porturi din jurul tarii.

Fundatia „Arca lui Noe”, prin acest proiect, isi propune sa raspandeasca invataturile crestine. Ei spun ca cu ajutorul fondurilor care se vor aduna, vor deschide „centre de speranta”, pentru a ajuta pe cei dezavantajati din tarile pe care le vor vizita.

 

Noah's Ark replica in Netherlands

ENGLISH: Will this ark really cross the Atlantic? Please watch video:

 

VIDEO by CNN

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: