Luigi Mitoi – Protest in sustinerea familiei Bodnariu – CHICAGO, Aprilie 16

Foto Agnus Dei

Foto Agnus Dei

Stimati reprezentanti ai autoritatii si institutiilor statului, va salut cu respect in numele comunitatii evanghelice romane din Chicago. Suntem aici pentru a ne exprima profunda indignare fata de abuzurile inumane provocate de Barnevernet, sistemul norvegian pentru Protectia Copilului care a condamnat familia Bodnariu si alte 6 familii de romani la o drama zguduitoare care le va remarca pentru restul vietii existenta.

Identitatea noastra istorica  protestanta si neoprotestante este legata de proteste. Martin Luter a declansat reforma protestanta din Germania prin cele 95 de teze impotriva abuzurilor bisericii catolice. Dreptul la viata, la parinti biologici, ni l-a dat Dumnezeu si nici o organizatie, guvern sau agentie  nu-si poate permite nebunia sa-l anuleze.

Pentru ca familia este locul unde se nasc copiii, mediul acesta plin de iubire si caldura sufleteasca, trebuie pastrat cu orice pret pentru cresterea, educatia, formarea si instruirea acestor copii. Nici o institutie din lume si nici un guvern nu poate inlocui inima plina de iubire si sacrificiul unei mame care a purtat noua luni acest vis in pantecele ei. Toti functionarii statului si a institutiilor pentru Protectia Copilului lucreaza pentru bani. Insa nici o mama din lume nu-si pretinde bani ca sa-si creasca copiii, copiii care s-au conceput in pantecele lor. Cand un copil se naste, el este deja de noua luni prieten cu mama lui si aceasta prietenie este una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste  care au luminat istoria zbuciumata acestei planete insangerata de dictatori.

Barnevernet, nu ai nici un drept sa transformi lumea in care noi traim intr-un loc fara parinti biologici, intr-un loc fara iubire, intr-un loc in care creezi doar munca pentru avocati, politicieni, medici, asistenti sociali, politisti sau psihologi. Norvegie, nu ai dreptul sa oferi copiilor nostri parinti inchiriati si platiti, sa creasca fara bucurie si fara pasiune copiii care nu sunt ai lor, pentru care nu vor avea niciodata sentimente materne sau paterne…….


Vezi si

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: