RUGĂCIUNEA PENTRU CAZUL BODNARIU continuă…..

Marius si Ruth Bodnariu cu pastorul Cristian Ionescu Foto C.I.

Rugați-vă pentru familia Bodnariu! Știu că vă rugați și postiți. Dar, mai ales acum, în următoarele câteva săptămâni, să ne rugăm mai mult, mai fierbinte și cu mai mare credință decât oricând! Să fie ca o pecete, ca o încununare a tuturor acțiunilor noastre de până acum.

Să-i spunem Domnului că El este singura forță care poate învinge sistemul și că, de fapt, tot ce am făcut noi este în Numele Lui, pentru că împotriva Lui s-au ridicat Barnevernet și legile norvegiene!

Să-L rugăm să atragă asupra Sa toată slava pentru împlinirea și ascultarea acestor rugăciuni și să se folosească de noi toți ca de niște instrumente umile care despărțite de El nu ar putea face nimic!

Ne-am rugat și am postit fiecare cum a putut, dar și organizat, după o programare. Acum, toți, neîncetat, să ridicăm un val spiritual care să măture orice împietrire și rezistență a celui rău și a forțelor întunericului!

Familia Bodnariu TREBUIE să fie reunită! Este speranța tuturor celor înjosiți și apăsați în acelaș fel ca și ei! Dacă Domnul le dă lor această biruință, va fi o biruință pentru toți!

Întreaga lună Mai! Tot timpul în rugăciune, de cât mai multe ori posibil în post! Vă rugăm și vă mulțumim!

Popas Pentru Suflet – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/04/27/apel-la-rugaciune-pentru-cazul-bodnariu/

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 08, 2016 @ 01:10:43

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Paul
  mai 08, 2016 @ 03:35:15

  Vreau sa incep cu o intrebare simpla: Ce beneficiu are tara respectiva sa le ia la oameni copiii?
  Sunt trecut printr-un sistem de genul si te asigur ca orice parinte isi doreste copiii inapoi acasa, indiferent daca au fost abuzati sau nu.
  Cand nu apare nici un raspuns pe un site al copiilor sau o declaratie cum sunt pusi sa faca sa descrie situatia familiara cand intra in serviciile sociale imi lasa mie o concluzie destul de simpla. Evidenta fiind inclinarea autorului, ar trebui cel putin sa iti ridice un semn de intrebare.
  Internetul e un lucru frumos pentru ca permite pareri fanatice, religioase, moderate sau de orice fel sau directie.
  Bei un fresh de portocale, iti iei 50 de minute sa vezi toata situatia aruncand un ochi si peste actele facute de norvegieni, iti faci o parere argumentata si dupa o postezi pe Internet ca sa poti fi un formator de parere cu autoritate nu doar sa scrii Dumnezeu de 3 ori intr-un text si sa crezi ca ai facut un lucru bun. Daca ti-e lene sa faci asta, mai bine iti pastrezi rugamintea, ideile si restul doar pentru tine.

  • Avram
   mai 08, 2016 @ 19:54:00

   Paul,
   Se pare ca nu esti deloc la current cu cazul Bodnariu si alte cazuri de acest gen. Studiaza putin ce se intampla in aceasta tara si vei cunoaste adevarul. God bless you.

 3. Trackback: RUGĂCIUNEA PENTRU CAZUL BODNARIU continuă….. | Pastor Ciprian Barsan
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: