Expert ONU trage un semnal de alarmă: AVORTUL pe criterii de sex a ucis 200 de milioane de fetițe în lume

selective-abortion
Organizația internațională Women’s Rights Without Frontiers trage un semnal de alarmă cu privire la două abuzuri grave legate de naștere și maternitate pe care le suferă femeile lumii la ora actuală.
În China femeile sunt presate pentru a avorta sau a abandona fetițele după naștere, mai ales dacă în familie mai există încă o fetiță.
Cu ocazia rezoluției privind discriminarea prenatală (PRENDA, the Pre-Natal Non-Discrimination Act), organizația a înaintat Congresului SUA un document în care se arată:
„Un expert ONU a estimat că 200 de milioane de femei nu au apucat să vadă lumina zilei din cauza gendercidului, care este avortul pe criterii de sex. Cifra victimelor este mai mare decât cea a tuturor războaielor din secolul XX la un loc.

Avortul pe criterii de sex este violența supremă împotriva femeii. Avortarea unui copil pe motive că este de sex feminin este discriminarea supremă. Arată că femeia este lipsită de valoare și nu merită să se nască. Putem afirma cu credibilitate că protejăm drepturile femeilor dacă nu ne împotrivim avortului fetițelor pe criterii de sex?”

Citeste mai mult – http://www.activenews.ro/externe/Expert-ONU-trage-un-semnal-de-alarma-AVORTUL-pe-criterii-de-sex-a-ucis-200-de-milioane-de-fetite-in-lume-133043

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: