4 PATURI GOALE – Norvegia refuză in continuare să reîntoarcă copiii familiei Bodnariu – Album FOTO si VIDEO Interviu cu Marius si Ruth Bodnariu – Asociatia Home Schooling Defense Assoc.

4 Paturi goale: Norvegia refuză in continuare să reîntoarcă copiii familiei Bodnariu.

Reputația Norvegiei ca lider în domeniul drepturilor omului este în joc. Ascultati povestea care va cutremură inima direct de la Marius și Ruth Bodnariu pentru a afla de ce. Urmăriți video >>

4 Paturi goale: Norvegia refuză in continuare să reîntoarcă copiii familiei Bodnariu.

La 16 aprilie, mii de oameni s-au adunat în jurul lumii pentru a protesta maltratarea  familiilor precum cea a lui Bodnariu – incluzand pe Mike Donnelly de la HSLDA , care a vizitat pe Bodnariu și a vorbit la un miting din apropiere. Auzi această poveste care-ti cutremură inima direct de la familie.

Contactati oficialii norvegieni

HSLDA cere membrilor și prietenilor noștri să contacteze Ambasada Norvegiei de la Washington, D.C. să-și exprime îngrijorarea cu privire la această situație. Comentariile acum ar putea fi deosebit de eficiente deoarece este de așteptat ca prim-ministrul norvegian Erna Solberg sa participe la un summit in Statele Unite cu liderii din nord, la Casa Albă la sfârșitul acestei luni.

Norvegia are o mare dorință de a menține o imagine bună, în special cu Statele Unite ale Americii. Eforturile dumneavoastra  pot ajuta ca Norvegia sa realizeze că acest tip de comportament poate cauza ca imaginea să fie pătată.

Puteți trimite prin email Ambasadorul Norvegiei la S.U.A., ambasadorul R. Kare Aas la emb.washington@mfa.no

8 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 11, 2016 @ 03:16:01

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Trackback: 4 PATURI GOALE – Norvegia refuză in continuare să reîntoarcă copiii familiei Bodnariu – Album FOTO si VIDEO Interviu cu Marius si Ruth Bodnariu – Asociatia Home Schooling Defense Assoc. | Pastor Ciprian Barsan
 3. Trackback: Cuvântul Adevărului: Ezekiel s-a întors acasă! Lupta continuă prin post și rugăciune! | agnus dei - english + romanian blog
 4. Aurelia versezan
  mai 11, 2016 @ 17:11:41

  De ce …..

  • rodi
   mai 11, 2016 @ 22:26:33

   Dumnezeu sa ti se descopere si sa evaporeze obraznicia dovedita in ce ai scris.
   Si ca sa se inteleaga ca nu a fost despre familia Bodnariu ci despre noi, suporterii lor.
   Daca mai scrieti asa cuvinte, va pun la spam si va fi aruncat la cosul de gunoi orice comentariu pe viitor.
   Suntem oameni civilizati si sa ne tratam ca atare.

 5. Gabby Veja
  mai 11, 2016 @ 21:48:46

  All of us need to start a campaign of boycotting all Norwegian product to cause economical suffering to Norway until the government of Norway returns the kidnaped children to their families.

  • rodi
   mai 11, 2016 @ 22:22:46

   Many have already done this and this may be the only way to make a dent because if they don’t have the money to pay foster families, then they don’t need to steal any kids.

 6. octavpelin
  mai 12, 2016 @ 03:20:50

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: