Florin Barbu – Apel la RUGACIUNE pentru DECIZIA FINALA a tribunalului pe VINERI 13 Mai

Florin Barbu greva foamei Bruxelled feb 2016

Mesaj de la Florin BarbuLondon, United Kingdom ·

VINERI e procesul e ziua cea mare in care totul se va sfîrși.

Florin BarbuDoi ani am trăit din amintiri îngropînd zilnic durerile și suferințele. Serile în care prințesa mea mă ruga să îi citesc povești pînă adoarmea. Zilele în care ne jucam în parc. Diminetile in care o pregăteam pentru scoală….tati te rog mai lasă-mă să dorm doar 5 minute…

Părinți pot înțelege durerea copiilor mei care s-au trezit intr-o dimineața printre străini care i-au cumpărat ca pe un cățeluș. Ei nu știu clipele in care dormeam pe jos la maternitate așteptând prințesa mea Diana, ei nu au fost acolo cind ma trezeam de citeva ori pe noapte sa am grija de îngerașul meu Andy si să-i pregătesc laptele.

…Lacrimile lor cind trebuia sa plec la muncă… ei vor doar copii făcuți dea gata. Copii mei nu sunt de vînzare și am să lupt pînă în ultima clipă a vieți mele pentru ei. Diana și Andy, tati vă iubește enorm și fiecare lacrimă a voastră imi sfîșie inima.

https://www.facebook.com/groups/1148221705197344/permalink/1203050986381082/

Ce se va intampla la acest proces” Florin Barbu explica:

La acest proces se poate hotărî daca copiii ajung in adopție la acel cuplu de același sex sau daca ne dau copii inapoi, ei au puterea, ei sunt sistemul, pot hotărî orice. Social Services, daca doreste, imi poate da copii inapoi si miine si fara proces, au mai fost cazur. Ei decid. Pot spune ca cei care ii adopta sau razgindit si ca ei vor sa ii dea inapoi parinților. Eu sunt optimist si eu nu cred ca vor da copii in adopție. Ma voi reprezenta singur la proces, e si partea financiară un proces ca acesta daca se tot prelungește devine mai scump. Dar eu consider ca e mai bine sa lupt pentru copii mei, sa spun ce e in sufletul copiilor mei si al meu cu cuvintele mele nu ale unui avocat.
Cum ati văzut într-un articol in UK se iau peste 10.000 de copii pe an, o adevarata afacere pentru ei.

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    mai 12, 2016 @ 03:22:49

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. Violetta sorgota.
    mai 13, 2016 @ 23:48:22

    Hope to God that those kids return to their family and the Britain weak up and get real, homosexual should not adopted kids. This kids belong with their parents.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: