„Harta căsătoriei” în Europa – Update ITALIA Mai 2016

UPDATE ITALIA:

In data de 11 mai 2016 s-a votat în parlamentul italian legalizarea parteneriatelor civile între persoanele de același sex, un act normativ pentru care premierul Matteo Renzi și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Legea a împărțit Italia în două.

Italia era ultima dintre marile țări vest-europene care nu avea o astfel de lege, susținută de Curtea Europeană a Drepturilor Omului, dar dezaprobată de Biserica Catolică.
Aflati mai mult aici –

Parlamentul italian a aprobat parteneriatele civile între persoanele de același sex

harta casatoriei Coalitia pentru Familie

„„Harta căsătoriei” în Europa: 16 state definesc căsătoria ca uniunea liber consimțită dintre bărbat și femeie (verde închis) chiar prin Constituție: Italia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Lituania, Letonia, Serbia, Muntenegru, Croația, Ucraina, Belarus, Macedonia, Bulgaria, Moldova, Armenia, Azerbaidjan.

Cu portocaliu sunt statele care permit doar „parteneriate civile”.
Fiecare națiune legiferează după cum crede de cuviință, conform valorilor, istoriei și culturii sale. AICI SE ADAUGA ITALIA din data de 11 mai 2016

În ultimii 4 ani, în 5 state s-au desfășurat referendumuri naționale privind familia: Croația (2013), Slovacia (2014), Slovenia, Armenia și Irlanda (2015).

Sursa – Coaliţia pentru Familie şi Constituţie

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari