Avocatul norvegian care este dat in judecata de Barnevernet pentru critica

Advokat Olav Sylte critica Barnevernet

Trad. AGNUS DEI Sursa – http://www.advokatsylte.no/barn/bufdir-til-klagesak-mot-advokat

Directoratul Norvegian pentru Copii, Adolescenti si Afacerile de Familie (Budfir), s-a saturat de o reputatie rea si de increderea saraca acordat de societate. Prin urmare au decis sa culeaga orice articole critice care au fost publicate  in ultimii ani de avocatul Olav Sylte si au intentat un proces de judecata impotriva lui, pentru a avea „control” asupra situatiei.

Potrivit agentiei, se pare ca Budfir incearca sa interzica orice critica publica la adresa protectiei copilului. Aceasta filozofie se conformeaza cu cea a lui Kim Jung – Uns, presedintele Coreei de Nord, pentru a-si controla cetatenii nemultumiti.

Mii de avocati, jurnalisti si bloggeri, precum si o serie de instante si politicieni care in ultimii ani au vorbit public fiind critici bunastarii copilului, Ministrul Copilului, Solveig Horne a declarat ca sapte din aceste mii de articole,  au fost scrise de avocatul Olav Sylte.

,,Dupa o scurta analiza a acestei plangeri am costantat totusi ca Budfir nu a fost capabil sa inteleaga ceea ce am scris”, a spus Olav. ,,Cand am scris de exemplu ca parintii devin despartiti acut de copii lor aceasta se confrunta cu o comparatie a ceea ce au facut nazistii cu evreii in timpul razboiului – ceea ce poate fi dovedit de mine”.

Si totusi critica mea adusa lui CPS se refera la altceva – si anume la incapacittea lui CPS de a lua perspectiva parentala asupra unei expariente de felul acesta.

Scrisoarea de plangere a lui Budfir este un document public si arata in felul urmator:

Budfir il acuza pe avocatul Olav Sylte despre declaratiile facute impotriva lui Barnevernet pe situl advokatsylte.no.  Pe aceste site-uri sunt cateva dintre comentariile si caracteristicile referitoare la  protectia copilului, si care apare a fi contrar marketingului firmei de avocatura de buna practica legala.

La 14 Aprilie 2016, advokatsylte.no a publicat un articol intitulat ”Gasca de copii a lovit din nou”, cu subtitlul ”Rapit in plina zi”.

In acest articol s-au prezentat afirmatii ca Municipalitatea barnavernetului a rapit in cursul unei saptamani mai mult de 20 de copii pe care i-au plasat intr-o locatie secreta fara ca parintii sa fie informati despre aceasta, timp in care parintii au fost aruncati in celula de securitate si tinuti sub lacat si cheie. Rapiri care au fost caracterizate ca si ale nazistilor,  In plus a facut o paralela cu persecutia nazista a populatiei evreiesti din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Oricine nu vede ca familiile sufera din aceasta cauza, si au parte de aceiasi experienta pe care au avut-o evreii in timpul razboiului cand nazistii au luat membrii de familie, le lipseste vederea. Agentia  doreste sa sublinieze ca este necesara o dezbatere publica cu privire la barnavernetul norvegian.

8 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 12, 2016 @ 07:52:11

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Editor
  mai 12, 2016 @ 22:08:22

 3. octavpelin
  mai 13, 2016 @ 02:02:46

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Trackback: Un grup important de avocati din Norvegia critica Barnevernetul | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Un grup important de avocati din Norvegia critica Barnevernet | agnus dei - english + romanian blog
 6. Florian Stelian
  mai 14, 2016 @ 08:33:38

  Dumnezeu le ingaduie ca ei sa greseasca si mai mult ca a lor cadere sa fie mare si dorita de si mai multi oameni.

 7. Otilia
  iun. 20, 2016 @ 15:25:24

  I don’t agree at all with Barnevernet and it’s practices, and not with the way they cover their acts, based on what we read about this authority, it is bad, dushonest, not respectful of human rights, uncompassionate, unprofessional, ilogic and extremely abusive. Praying, and expecting it to loose it’s power and fall, to the relief and healing of Norway’s honourable citizens

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: