Netanyahu spune ca incitarea care a precedat Holocaustul exista si azi

NetanyahuI

sraelienii au ținut Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului.
Unul dintre obiceiurile lor este să sune sirena la ora 10 a.m. în întreaga națiune. Oamenii își opresc mașinile, se opresc din activitățile lor și stau în tăcere timp de două minute.

În timpul unei ceremonii la Muzeul „Yad Vashem”, premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că incitarea împotriva evreilor a precedat Holocaustul. El a mai spus că același fel de incitare încă există și astăzi.

„Această instigare împotriva Israelului e înrădăcinată în extremismul islamic și în lumea arabă. În ultimii ani, însă, acesteia i s-au alăturat instigări din lumea occidentală care sunt la fel de malițioase: membri ai parlamentului britanic, oficiali suedezi, formatori de opinie din Franța. Antisemitismul de azi creează asocieri dintre cele mai ciudate” a declarat acesta.

Netanyahu a mai spus că instigările și minciunile despre Israel se răspândesc prin rețelele de socializare cum doar Hitler și-ar fi imaginat. El a precizat că aceleași rețele de socializare pot să fie, de asemenea, un mijloc de a răspândi adevărul.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 127 – mai 2016 – ultimele stiri crestine:http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: