Norvegia: Barnevernet i-a luat copilul unei femei, imediat după naștere, de pe masa de operație. Tânăra și-a văzut fiul într-o poză făcută de o asistentă pe ascuns

new born baby child
READ this ARTICLE in ENGLISH here – THIS is NORWAY: She has carried her baby boy for nine months, but she will not see him.
Un nou caz în care este implicată Protecția Copilului din Norvegia ( Barnevernet) zguduie opinia publică.
Presa din Norvegia a scris zilele trecute despre o mamă căreia i s-a luat copilul. Dar asta nu ar fi o premieră în țara Fiordurilor, ci faptul că acestei femei i s-a luat copilul imediat după naștere.
Având în vedere că nașterea a fost prin cezariană, femeia nu și-a putut măcar ține copilul în brațe. Ea l-a văzut totuși, după ce unei asistente i s-a făcut milă și l-a fotografiat imediat după ce a fost născut de medici.
„M-a trezit recent una dintre cele mai bune prietene ale mele, internată la Spitalul Sf. Olaf, unde i se făcuse o cezariană, dar rămăsese fără fiul ei. L-a ținut în pântece timp de 9 luni, dar nu l-a văzut. Nu a putut să-l alăpteze. Barnevernet a decis să i-l ia, fără avertisment”, a scris Irina Haugane, pe siteul Adressa.no.
Autoarea a mai scris că evenimentele acestea îi amintesc de experimentele pe maimuțe din anii ’50, atunci când puii de maimuță erau separați de mamele lor și dați în grija unor mame adoptive. Culmea, aceste experimente au fost declarate lipsite de etică, dar se fac în 2016 pe oameni, în Norvegia, scrie Irina Haugane.
Cazul a fost dezvăluit de către românul George Alexander, cel care luptă pentru familiile despărțite de Barnevernet.
Reamintim că Norvegia se implică masiv în modelarea societății și școlii românești, plătind burse de zeci de milioane de euro pentru a „educa” autoritățile mioritice în privința drepturilor omului, ale educației sexuale, homosexualității, corupției și societății civile.

12 comentarii (+add yours?)

 1. Ghita L
  mai 12, 2016 @ 07:37:50

  d rody vedeti articolul
  . CULMEA JUSTIŢIEI NORVEGIENE: TRIUMF ŞI TRAGEDIE.pe google poate merita publicat cu un mic comentariu

 2. anatatar
  mai 12, 2016 @ 09:03:59

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 3. Estera Ciama31
  mai 12, 2016 @ 10:42:28

  Am spus eu că sînt hoți de copii ..!!!

 4. octavpelin
  mai 13, 2016 @ 02:04:56

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 5. Angela
  mai 13, 2016 @ 16:30:08

  Rusine norvegia hotilorde copii rusine norvegiei Dumnezeu te va pedepsi pentru cafurati copii

 6. Lia
  mai 14, 2016 @ 16:23:09

  La ce ajuta acest articol, dace nu se spune de ce Barnevernet a luat copilul?

  • rodi
   mai 14, 2016 @ 18:51:22

   Nu stim sa cautam in limba norvegiana prin presa lor ca sa aflam, dar din cazurile pe care noi le-am citit, par a fi doua motive principale pentru care automat se confisca copiii direct de la nastere, dar fara sa avertizeze parintii dinainte- (1) Daca unul dintre parinti a fost un copil in sistemul Barnevernet imediat i se confisca copilul pentru ca Norvegia socoteste ca nu e parinte bun si merita ca altii sa creasca copilul. (2) Daca li s-a confiscat un copil sau copii la unul din parinti vreodata, iar nu au dreptul la copilul lor nou nascut. Probabil ca in sistem, prin miile de cazuri mai sunt si altele… De ex. au luat copiii de la o familie in care parintii nu auzeau si nu vorbeau clar, iar in alta familie mama avea problema cu ochii si au citat ca motiv faptul ca daca ea nu poate sa aiba contact vizual tot timpul cu copilul atunci nu este in interesul copilului sa creasca cu acea mama. Mi-e greata de cate cazuri am citit si am vazut in Norvegia si trebuie sa ma opresc aici ca iar imi vine greata pentru un asa sistem.

   • Damaris
    mai 20, 2016 @ 14:10:19

    Na asta e tare, ca il ia de la nastere daca unul din parinti a crescut in sistemul Barnevernet. Deci isi dau cu firma in cap ca pana la urma nu sunt in stare sa scoata oameni din copii Barnevernet. Daca acest sistem urmareste interesul superior al copilului ar trebui sa scoata zmei din ei asa incat sa fie capabili sa creasca copii la randu lor sa nu ajunga si ei in BV. Ce constradictie pe fata…si culmea, cetatenii norvegienii nu vad.

    • rodi
     mai 20, 2016 @ 14:42:09

     nu numai atat, daca ei continua sa ia copiii pentru cele mai banale motive, in curand toti copiii vor fi in ingrijirea statului si atunci nimeni nu va mai vrea sa faca copii stiind ca statul ii ia. Oamenii astia nu stiu sa judece un pic? Ah, sau cand nu mai fac ei copii de loc, vor merge la furat peste granite. Asistam la niste nebunii incredibile din partea unui stat civilizat…

 7. Estera Ciama
  mai 14, 2016 @ 18:58:06

  Cum se poate opri posedații …,BARNEVERNET

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: