Florin Barbu a pierdut procesul si cei doi copii vor fi adoptati definitiv de un cuplu ….

Florin Barbu London

UPDATE – In data de 17 mai, Florin Barbu va intra in Greva Foamei in fata CEDO – Curtea Europeană a Drepturilor Omului din Strasbourg, Franta.

Astazi sistemul a castigat. Florin Barbu nu si-a mai vazut copiii din 22 Decembrie 2014. I-au dat dreptul sa le scrie o scrisoare pe an…. E STRIGATOR la CER! O MARE NEDREPTATE! In ANGLIA!

„Ţi s-a arătat, omule, ce este bine! Şi ce alta cere Domnul de la tine decât să faci dreptate, să iubeşti mila şi să umbli smerit cu Dumnezeul tău?” – Mica 6:8

Guvernele nu mai sunt interesate de dreptate. Smulg copii din bratele parintilor si le distrug viata nu numai a parintilor, dar si a copiilor. Guvernele vinovate de acest tip de furt mai calca o alta porunca a lui Dumnezeu, jefuiesc copiii de parintii lor si copiii devin adevarati orfani. Numai ca in cazul lui Diana si  Andy, tatal lor nu a murit. E viu si cred ca e foarte zbuciumat. …”ca să nu facă dreptate săracilor şi să răpească dreptul nenorociţilor poporului Meu, ca să facă pe văduve prada lor şi să jefuiască pe orfani! „- Isaia 10:2

O veste foarte trista de la Florin Barbu, tatal lui Diana si Andy, care s-a prezentat astazi in fata unui judecator care a decis ca cel mai bine pentru copiii lui este sa fie dati unui cuplu de homosexuali. Ganditi-va putin. Acesti copii sunt condamnati sa creasca fara nici o mama…. pana la vartsa de 18 ani,. Cel putin speram ca la varsta de 18 ani nu vor mai fi interdictii ca sa-si vada parintii care le-au dat viata, ca deocamdata e ingrijorator felul in care il ameninta pe Florin Barbu tribunalul… ii interzice sa vorbeasca public (sau in scris) despre cazul lui.

Florin Barbu, cu doar cateva minute inaintea procesului de judecata:

Dupa discuția cu cei de la CPS vor sa dea copii in adopție cu orice preț nu țin cont ca sunt cetățeni Romani. Imi interzic sa postez pe internet vor sa imi închidă gura.

Le-am spus ca daca ma arestează intru direct in greva foamei așadar daca nu mai postez nimic astazi știți ce sa întîmplat cu mine.

Acum așteptam sa intram in sala de judecată.Doamne Ajută

Florin Barbu, dupa terminarea procesului:

Dragi mei Procesul sa terminat peste o lună va fi Din nou Adoption Hearing însă pentru acel cuplu.

Au refuzat dreptul copiilor de a fi crescuți de Tată de Mamă de sora Tatălui sau de Tatăl Mamei.

Mai mult l-au amenințat pe tată că dacă mai posteză ceva îl Arestează.

Sistemul a cîștigat.

Florin Barbu va intra saptămîna viitoare în greva foamei. Cerem ajutorul tuturor pentru spijin dati share va rog.

Rugati-va pentru Florin, Dumnezeu sa-i dea putere, sa fie alaturi de el si sa mearga inainte. Intentia lui Florin Barbu acum este sa mearga la Strasbourg din nou si sa faca greva foamei in fata CEDO.

Cata nedreptate in lume asta!! Mai precis, cata nedreptate chiar si in ANGLIA???

ANGLIE, mama tarii noastre (SUA) nu te mai recunosc!

(Addendum – Este un numar de surori care nu numai ca au postit si s-au rugat pentru si cu Florin Barbu, dar l-au si incurajat. Dar, ar trebui sa se implice si frati care sa-l incurajeze si sa-l asculte.  Cei care aveti pe inima sa-l incurajati pe Florin, va rugam sa-i scrieti pe mesaj la Facebook daca scrieti ceva sensibil pentru ca tot ce e scris public pe contul lui de Facebook este copiat si are potentialul de a fi folosit impotriva lui… el a fost amenintat cu inchisoare daca nu termina sa discute cazul lui in mod public) Aici e contul lui Florin – https://www.facebook.com/daryus2uk )

CITITI mai mult despre cazul Florin Barbu aici –

 

47 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama31
  mai 13, 2016 @ 11:16:50

  Eu speram mult ,imi vine sa plìng …!!!

  • rodi
   mai 13, 2016 @ 11:23:26

   Cata nedreptate in cazul lui Florin Barbu. Ce pedeapsa, ca copiii sa traiasca fara o mama… E strigator la cer.

 2. douavieti2015
  mai 13, 2016 @ 12:45:54

  Nuuuuuuuuuuu……. Oooo, Doamne Isuse! Am nadajduit ca Domnul ii va smulge pe cei mici din gheara necredinciosilor! Dar cine stie, poate ca vor fi smulsi totusi in alt fel si redati tatalui care ii iubeste.
  Ne rugam in continuare! Domnul sa-i dea putere lui Florin Barbu. Sa-l intareasca si in greva foamei care urmeaza s-o inceapa iar!

  • rodi
   mai 13, 2016 @ 13:08:39

   Multumim pentru comentariu si mai ales pentru rugaciuni in sprijinul lui Florin!

   • Kiky
    mai 13, 2016 @ 15:15:31

    Care a fost mai exact neintelegerea si de ce a fost implicata si politia?

    • rodi
     mai 13, 2016 @ 15:56:09

     nu mai conteaza.. undeva intr-o postare sau un comentariu am scris detaliile pentru cei care l-au sprijinit pe Florin de la inceput, dar nu le mai repetam ca nu are rost. Certuri si probleme nu scutesc nicio familie, ,,,,,,cred ca nu e timpul potrivit pentru asa discutii chiar astazi

 3. Valeria Iancu
  mai 13, 2016 @ 12:53:49

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. Florian Stelian
  mai 13, 2016 @ 13:24:19

  De ce le-au luat copii?

  • rodi
   mai 13, 2016 @ 13:33:39

   de la o neintelegere in familie care a implicat politia, fara recurs, fara consiliere, fara nimic, au inceput procesul spre adoptie acestui cuplu chiar de la inceputul cazului.

   • Florian Stelian
    mai 13, 2016 @ 17:24:17

    Imi pare foarte rau pentru parinti si pentru copii. Traiesc in Anglia si sunt constient ca ni se poate intampla si noua asa ceva. Dar totusi, o neintelegere in familie niciodata nu va implica politia. Violenta da. Cei de la protectia copilului sunt foarte aspri in cazuri de violenta in familie. Poate ca era bine de stiut tot adevarul. adevarul intotdeauna ne elibereaza. Dar nu mai insist. O singura intrebare mai am legata de aceasta afirmatie: „Apoi am fost înștiințat că vor da copii mei în adopție la o un cuplu de același sex”. Cine a instiintat parintii despre asta cand aceste lucruri sunt atat de secrete aici?

    • rodi
     mai 13, 2016 @ 17:50:48

     Nu stiu exact cand a aflat Florin, dar avocatul a obtinut informatii despre parintii adoptivi cu mult dinainte.
     Va rog sa intelegeti ca nu e timpul sa se repere greselile parintilor care nu si-au inchipuit ca o cearta intre ei va ajunge aici. V-am scris si pe Facebook intr-un mesaj…

     • Florian Stelian
      mai 14, 2016 @ 02:09:26

      Am inteles. Va multumesc frumos. sa-l rugam pe Domnul sa se indure de parinti si de copii, sa-i mantuiasca si sa le aline suferinta prin harul Sau nemarginit, asa cum stie El ca este mai bine pentru ei.
      Har si pace!

      • rodi
       mai 14, 2016 @ 09:15:38

       amin! Pentru aceste doua cauze ne rugam si suntem alaturi de aceasta familie: recuperarea familiei si mantuirea sufletului. Domnul sa va binecuvanteze si pe dvs. si familia!

 5. Trackback: Florin Barbu a pierdut procesul si cei doi copii vor fi adoptati definitiv de un cuplu …. | Pastor Ciprian Barsan
 6. douavieti2015
  mai 13, 2016 @ 13:47:33

  Nu trebuiesc multumiri. Tot ce facem noi, copiii lui Dumnezeu, facem din inima si in Numele scump al Domnului nostru iubit.
  Iubim pe frati cu dragostea turnata in inimile noastre de Domnul prin Duhul Lui, iubim pe cei de afara si ii chemam cu dragoste la Domnul, iubim vrajmasii care, prin iubirea noastra, au cea mai vie imagine a Domnului pe care degeaba Il propovaduim daca nu Il lasam sa traiasca in noi. Viata e cea mai buna predica.
  De aceea, ne rugam in cotinuare, postim in continuare, facem tot ce putem face in Numele Domnului pentru ca sa ajutam cum putem. Si mai presus de toate, plangem cu cei ce plang. Asta e partea noastra. Izbanda o da Dumnezeu.
  A Domnului sa fie toata slava pentru orice izbanda!
  Suntem alaturi de Florin Barbu. Nu poarta singur povara.
  Nu pot uita cum a cerut ajutor in rugaciune la inceput, si cum dorea sa ia legatura cu fratii nostri Bodnariu. Mi-a frant inima. Apoi greva foamei si era singur! Cat de greu trebuie sa ii fie… Cum sa nu-i porti povara atat cat poti?
  Azi, de cum am ajuns acasa am deschis blogul dvs. asteptand cu infrigurare verdictul si speram sa postati azi. Ati postat, dar, din pacate, cand am vazut titlul……..
  Dar noi nu deznadajduim. Dumnezeul nostru e mai mare decat dumnezeul lor.
  Cerul lor e aici, raiul lor e aici, fericirea lor e scurta si e pe sfarsite. Insa Eliberatorul nostru vine!!! E atat de aproape! De aceea, luptam pana la sfarsit impreuna cu cei prigoniti.
  Fiti binecuvantata, sora Rodica pentru acest blog! Ma gandesc mereu la munca dvs., si ma rog ca Domnul sa va tina sanatoasa, sa va dea timpul necesar, pentru ca sunteti o binecuvantare, cel putin pentru mine!

  • rodi
   mai 13, 2016 @ 14:35:57

   va multumesc din inima pentru cuvintele scris si sentimentele in spatele lor. Dumnezeu ne-a chemat pe fiecare in parte la slujire si ma rog zilnic ca nu numai sa fie proslavit Numele Lui prin aceasta lucrare, dar sa fie de folos si fratilor si comunitatii romane si nu numai. Daruirea vine de la Dumnezeu si puterea tot de la El. Si pe mine, lucrarea aceasta, ma ajuta sa nu disper cand vad prin ce necazuri trec unii si noi nu putem sa facem prea multe pentru ei.. decat sa ne sprijinim unii pe altii si sa luptam in post si rugaciune si in orice mod in care Dumnezeu ne indeamna ca sa actionam. Dumnezeu sa aiba mila de Florin!

   • Oana
    mai 13, 2016 @ 16:08:24

    Deci ei Nu pot sa- mi imaginez ca de poate intampla asa ceva in secolul asta….deci imi vine sa plang!!!!😔😔😔😔😔😞😞😞😞😞

    • rodi
     mai 13, 2016 @ 16:15:29

     Oana, cei ce il cunoastem pe Florin de o vreme am plans si plangem cu el. Ce altceva putem sa facem decat sa stam alaturi de el si sa-l incurajam si credinciosii se pot ruga pentru el ca Dumnezeu sa se indure de situatia lui si sa-i protejeze copiii de rau.

     • Eunice Olar
      mai 14, 2016 @ 02:47:35

      Ne rugam si noi …imi plinge inima , ma doare sufletul pentru acei copilasi , dar Dumnezeu este Tatal nostru si ELare ultimul cuvint , cred ca EL va lucra , numai la EL ne este nadejdea….DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE !

 7. Manuela 🇺🇸
  mai 13, 2016 @ 16:08:05

  Absolut groaznic!!! I was soo hoping and praying to not hear this!
  So incredibly devastating for the parents and the children.

  • rodi
   mai 13, 2016 @ 16:13:59

   This is England… we all now have a very NEW perspective of the country in light of the other details that Florin shared with us today… Even murderers are allowed to see their children in supervised visits and he has not been allowed to see them since they were taken, nor has he been allowed to speak to them. That is INHUMANE! And ABOMINABLE!

   • Manuela 🇺🇸
    mai 13, 2016 @ 21:50:56

    Rodi, your example of murderers seeing their kids is as solid a proof as anyone could ever want of how totalitarian and perverted this system is.
    Sickening and quite disturbing. E V I L.

 8. Pitica Aura
  mai 14, 2016 @ 00:28:34

  Dumnezeu sa te ajute , fii puternic.!
  nu lasa satana sa te distruga.!
  va voi ruga pentru voi.!
  Dumnezeu castiga mereu fii increzator!.

 9. octavpelin
  mai 14, 2016 @ 03:02:26

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 10. lisettewillekens
  mai 14, 2016 @ 04:46:48

  PLEASE POST THE ARTICLE IN ENGLISH IF POSSIBLE? automatic translation often nog good. I need right info for letters of protest. THANKS

 11. C popovici
  mai 14, 2016 @ 04:55:07

  Florin de ce vrei sa faci greva foamei ?
  Ce legatura are greva foamei cu copiii pe care ti-au fost luati cu forta ?
  Cauta in alt Avocat
  Dute la grupul parintilor
  Adreseaza-te la drepturile omului
  Trimite scrisori la ambasade la Regina
  La politie ( trebuie sa denunti nedreptatea facuta plus la gp in ce situatie de stress te-au adus Si depresie )!

  • rodi
   mai 14, 2016 @ 09:23:22

   Florin a facut deja tot ce ati sugerat dvs. Daca doriti sa-l incurajati in mod personal, cel mai rapid e sa o faceti printr-un mesaj privat pe FB. Aici e pagina lui Florin – .https://www.facebook.com/daryus2uk?fref=ts.
   El are nevoie mare de incurajare cat de des posibil. Cum am scris mai sus, sunt multe surori de care stim personal ca il incurajeaza chiar zilnic, dar are nevoie ca si barbati sa il incurajeze si sa-i dea sfaturi, ca cine cunoaste mai bine inima unui barbat decat alt barbat. Va multumim pentru interesul dat, sunteti de apreciat!

 12. eliodora
  mai 14, 2016 @ 09:08:49

  Este cumplit!
  Sunt absolut daramata sufleteste.
  Plang si ma rog; ma rog si plang!
  Presedintele nostru a murit pt mine;
  Ciolos este adus sa vanda si ce a mai ramas :Energia;
  nu sa apere copiii!
  RUSINE SA LE FIE !
  Pentru ei nu conteaza tara, nici cat pt smecherul de Ponta.
  De ce suntem atat de pedepsiti?
  O stie Dumnezeu! si noi o stim;
  din pricina pacatului.
  Daca tara asta nu se intoarce de la pacat, ca sa fim mantuiti va fi jale.
  Ajutati l va rog si financiar;
  macar cu cate ceva fiecare,
  Din pensia mea in lei, nu pot faca mare lucru.
  Domnul sa va raspalteasca.

  • rodi
   mai 14, 2016 @ 09:27:33

   Va multumim pentru sustinerea dovedita si sprijinul care l-ati acordat lui Florin si pt. faptul ca veti sustine familia in rugaciunie mai departe. Asteptam si continuam sa ne rugam ca Dumnezeu sa lucreze.

 13. eliodora
  mai 14, 2016 @ 09:22:14

  Haideti sa ne rugam cu credinta puternica; sa ne o intareasca Dumnezeu; ca sa nu se faca adoptia; sa faca Dumenzeu o minune mare! Sa smulga copiii EL, pt EL.Am vazut poza in care Diana se ruga la 5 anisori cu ochisorii inchisi langa tortul de ziua fratiorului ei, pe care Florin cu mana de mana lui, pt rugaciune.Nu mama era cea care facea asta, ci tatal.Ai mila Doamne.
  Deci ii invata despre Dumnezeu; sa nu i lase EL acelor rai.

 14. eliodora
  mai 14, 2016 @ 09:58:49

  As vrea sa l sustin din nou in post si rugaciune; sai comunic asta, ca sa l intaresc.
  I/am vorbit de Domnul nostru, si cred ca numai EL va afce ca Diana si Andy sa nu fie peste o luna dati in adoptie.I se recomanda sa faca niste lucruri, dar el e atat de izolat si retras; nu e in stare sa faca singur, in situatia asta.Poate fr Stelian sa l mai incurajeze fiind in UK.

  • rodi
   mai 14, 2016 @ 10:14:54

   v-am vazut conversatia si cred ca Dumnezeu va lucra la inima lui si cred ca nu la voia intamplarii l-a adus pe Florin in mijlocul comunitatii Evanghelice cand el s-a rugat lui Dumnezeu sa-i trimita oameni care sa-l sustina. Dumnezeu sa-l intareasca si sa i se faca cunoscut lui in mod intim, ca atunci va dispare o parte din disperarea pe care o simte acum. Disperare pe care nici nu ne-o putem imagina.

   • Iosif
    mai 15, 2016 @ 16:27:36

    „Sa nu vi se tulbure inima . Aveti credinta în Dumnezeu si aveti credinta în Mine .”
    Fiti binecuvântati.

 15. Trackback: Plec la Strasbourg cu inima sfîșiată… (NOU: Pagina in Limba Engleza pentru sustinerea fam. Florin Barbu) | agnus dei - english + romanian blog
 16. Trackback: Active News : Succesiunea evenimentelor , cazul familiei Florin si Claudia Barbu | agnus dei - english + romanian blog
 17. John
  mai 14, 2016 @ 19:13:21

  Australia e inaintea angliei cu 2000 de ani. La noi daca parintii au probleme de oricare, copii merg in familia imediata si numai daca nu au pe nimeni atunci merg la foster parents.

  Anglia tara de caca. Ma scuzati de expresie. La astia nici polițaii nu au arme…..

  • rodi
   mai 14, 2016 @ 19:20:08

   In Europa exista o agenda de a furniza copii familiilor alternative care nu pot sa faca copii. Acesta este punctul de pornire si romanii sunt cazuti in aceasta capcana (pe langa alti est-europeni) pentru ca au copii frumosi, manierati..etc.

 18. Trackback: Florin Barbu LIVE din Franta | agnus dei - english + romanian blog
 19. Valeriu
  mai 16, 2016 @ 04:34:25

  Acum am aflat despre acest caz.. ne pare rău pentru ceea ce se întâmplă. Începând cu această zi, ne vom ruga cu biserica pentru familia respectivă. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

  • rodi
   mai 16, 2016 @ 09:40:16

   va multumim din inima. Comunitatea Evanghelica este alaturi de Florin Barbu si cred ca suntem un raspuns la o rugaciune care a facut-o Florin la muntele Athos cand nu a stiut ce sa mai faca si nu a avut pe nimeni care sa-l sprijineasca, el s-a rugat lui Dumnezeu sa-i trimita oameni care sa-l ajute si sa-l sustina, ca dupa scurta vreme sa afle de comunitatea evanghelica si sa aiba oameni care sa-l sustina si sa se roage fierbinte pentru familia lui. Domnul sa lucreze cu mila la inima lui si in dreptul familiei lui.

 20. Trackback: Florin Barbu – GREVA FOAMEI – Prima zi la CEDO, Strasbourg | agnus dei - english + romanian blog
 21. Trackback: Protest în centrul Londrei 28 Mai ora 13:00 | agnus dei - english + romanian blog
 22. Trackback: LONDON: Protest – MAY 28, 13:00 – SAVE EU children from forced adoption (FLORIN BARBU) | ARMONIA MAGAZINE - USA
 23. Trackback: Florin Barbu – GREVA FOAMEI – Ziua a 10-a – Florin NU se va opri din GREVA FOAMEI in fata la CEDO Strasbourg | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: