HARTA ATEISMULUI in EUROPA & Propaganda ATEISTA, anti-biserica si anti-religioasa in Romania

 

EUROPA si Credinta in Dumnezeu

EUROPA si Credinta in Dumnezeu – Procentul celor ce se considera ATEI in tarile Europei

Ateismul in EUROPA

Fluierul.ronoteaza asaltul presei asupra Bisericii Ortodoxe si a credinciosilor din Romania  si prezinta doua harti interesante, fapt pentru care publicam fragment din acest articol.

Fluierul .ro: Propaganda ATEISTA, anti-biserica si anti-religioasa in Romania

Nota Redactiei: masuratorile sunt facute de Uniunea Europeana, asta ca stiti „ce mai monitorizeaza si ce mai masoara „Uniunea” . Observati si culoarea NEAGRA cu care sunt marcate tarile credincioase.

De ce urmărește Rețeaua Progresistă și Statul Progresist eliminarea religiei?

5. Eliminarea religiei și a credințelor milenare din societate.

Religia și credințele religioase sunt văzute de rețeaua progresistă ca fiind principalele sisteme care introduc un set de valori morale complet opuse celor progresiste. Statul progresist este un stat care luptă împotrivă religiei la fel ca și statul bolşevic. Religia e văzută ca și „opiul popoarelor”. Din acest motiv Religia, Biserica și Credincioșii sunt atacați permanent și diabolizați. Din același motiv se urmărește eliminarea orelor de religie din școală.

Scopul? Religia creștină apără morala, familia, obiceiurile, credințele și tradițiile MILENARE, moștenite din generație în generație și din tată-n fiu. Doar distrugerea Religiei, a Bisericii și îndepărtarea tinerelor generații de religie, pot să impune ideologia internaționalist ateistă care să dizolve statele naționale într-un imperiu mondialist. Distrugerea Creștinismului este o etapă obligatorie pentru atingerea acestui scop.

Vezi mai mult aici – http://www.fluierul.ro/

Europa si credinta in Dumnezeu EUROPE belief in God Fluierul.ro

STATISTICA tarilor : Credinta in Dumnezeu – EUROPA

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: