VA FI PREA TÂRZIU, DACĂ NU FACEM NIMIC… de George Alexander

Familia Avramescu,Florin Barbu, Familia Nan, Bradeanu, fam. Bodnariu

VA FI PREA TÂRZIU, DACĂ NU FACEM NIMIC…
de George Alexander

A devenit deja o regulă umilirea noastră.

Vineri, 13.05.16, încă un român, Florin Barbu, a fost umilit şi distrus de sistemul de aşa-zisă “protecție” a copilului” din U.K. Şi-a pierdut cei doi copii, dar, ceea ce este mai rău, fără să se țină seama de dreptul natural al copiilor de a avea măcar o mamă şi un tată în jurul lor, această nouă formă de “justiție” (?!) socială, din Apusuri, fraudându-le viețile unor copii, a trecut la lucruri macabre… Într-o zăpăceală totală şi de nedescris, subminând cu totul Familia, i-a distribuit pe cei doi copii, ca pe nişte cățeluşi!, unor homosexuali!…

Photo credit Sever Gheorghe

Photo credit Sever Gheorghe

Este şi acesta, fără îndoială, un exemplu al democrației occidentale, mai evoluate!, unde fiecare mutant proiectează iubirea necondiționată şi nelimitată încă de pe băncile şcolii, educația sexuală “comprehensivă” pentru copii şi drepturile nelimitate ale bolnavilor mintali!
Nu le refuzăm dreptul la viață homosexualilor! Dar, reprezintă ei, oare, salvarea în lume a acestor copii?! Este acesta cel mai bun lucru pe care societatea aceasta bolnavă putea să-l facă pentru copii?!
Este acesta locul ideal, Copilule!, unde, când vei avea nevoie de o mamă, să o strângi în brațe, vei întâlni un străin?!
Un străin ca toți alții…, în plus, însă, şi homosexual!

Nu ştiu ce se întâmplă în lumea asta, dar, privindu-te, dragul meu copil, am impresia că, mai înainte de a ți se face un bine, ai fost lăsat acolo ca să mori…

…Iar, aceşti homosexuali! Să mă ierte! Dar, dacă au ales să trăiască aşa cum şi-au dorit, atunci să-şi facă propriii copii!… Să se rupă de trup în momentul morții şi învierii!, al facerii, deci! Să se rupă de pofte, experiențe şi excentricități! Să se sacrifice şi să trăiască în fiecare zi pentru copilul lor! Nu să le ia altora copiii! Să ne ia nouă sufletul şi să plece prin lume cu el… Cum pleacă, apoi, cu posesiunile lor, cerându-şi dreptul la fericire…

Fără nişte repere morale, societatea aceasta occidentală se va dezintegra. Va muri precum mor toate lucrurile inutile. Pentru că oamenii devin pe zi ce trece tot mai săraci spiritual! Tot mai egoişti.

Copiii nimănui nu sunt de vânzare, însă! Este cea mai mare crimă să-i rupi de părinții lor! Numai o rasă irațională poate să comită astfel de abuzuri! O rasă de mutanți care nu mai au nimic în suflet!
De ce să acceptăm atunci aceste fărădelegi în colțul nostru de lume?!

Florin Barbu intră în greva foamei pe 17 mai 2016 în fața Curții Europene a Drepturilor Omului din Strasbourg.
Fără NOI, însă, nu se va mai reîntoarce în această viață! Va muri!

Să ne prefacem că nu se întâmplă ceea ce se întâmplă, de fapt, lângă noi?!
Nu putem să facem abstracție de atâta suferință şi de faptul că Europa a ajuns ca în Evul Mediu. Şovinismul şi setea de a domina, legile strâmbe, adevărurile interzise au propria valoare de piață acum! Unii câştigă, noi ne-am specializat de timpuriu în a pierde, însă… în toate orizonturile.
Pierdem pe toate fronturile cu bravii noştri conducători!
(Care tac, studiază, merg ca melcul, legați la ochi, împiedicați…, când este mult mai simplu să întinzi o mână de ajutor!).

Arta diplomației nu este, însă, arta de a sta insipid în banca ta, ca un laş, ca după o mahmureală!, fără să faci ceva.
În afară de câțiva parlamentari – pe care îi numeri pe degete!- ce au făcut aleşii noştri când au văzut că alții inventează bătaia de joc la adresa românilor ca o strategie de marketing?!
Ne iau copiii, ne discriminează în toată Europa, ba, mai mult, mai vin şi la noi acasă cu pretențiile lor… Iar politicienii noştri tac! Probabil au văzut bețiile crunte din Vest, unde chiar şi femeile se terfelesc pe stradă!, şi au ajuns la concluzia că partea aia de lume e călăuzită de idealuri mult mai înalte decât a nostră! Este un exemplu pentru prozeliți ca noi!

… Atunci, când, chiar şi cei care ar fi trebuit să lupte pentru noi ne întorc spatele, ce putem face?! Rândurile celor cărora li s-au luat copiii se îngroaşă. O mie şi una de familii se află în aceeaşi situație, dar vor să rămână anonime deocamdată. De teama represaliilor!

Copiii noştri ne sunt furați. Bodnariu, Nan, Barbu, acum, ne spun că fiecare lacrimă a copiilor lor le sfâşie inima, iar lumea a ajuns în pragul ruinei.
Familia a dispărut cu mult timp în urmă la alții. La noi este linşată în fiecare zi. Va fi prea târziu, oamenilor, să regretăm anumite lucruri într-o zi, dacă astăzi nu facem nimic…

Trebuie să ne unim forțele, însă! Ne vom uni şi vom lupta singuri – dar, Împreună!- pentru propria noastră salvare!
Există ONG-uri şi la noi, care susțin drepturile oamenilor şi ale Familiei. Dar acestea sunt mult mai puține şi mai sărace în comparație cu cele bine “sponsorizate” din Afară, care au venit să ne “sincronizeze”, să tragă sfori aici, să facă o politică şi o educație – tocmai copiilor noştri!- care le convine…
ONG-urile noastre, care sunt de partea românilor, nu trebuie să stea cu mâna întinsă. Ele trebuie susținute!… În acelaşi timp, este momentul să intre şi alte forțe în luptă…
Cea mai mare parte, de aceea, a veniturilor realizate din vânzarea cărții mele, “Copiii noştri în închisorile lor. Furați de Barnevernet.” (Carte care apare săptămâna aceasta!), am decis, va fi redirecționată către ONG-urile care susțin cauza românilor aflați în dificultate. În acelaşi timp, voi întemeia fundația “Alexander” care va lupta pentru protejarea Copilului şi a Familiei în România şi pretutindeni în lume unde se află cetățeni români.
(În acest moment, a ataca în justiție vreo hotărâre a unei instanțe străine, este aproape de domeniul hazardului întrucât costurile financiare sunt enorme. În plus, avocații sunt intimidați… Nu este de mirare atunci că ne pierdem copiii.)

Fundația “Alexander” îşi propune să constituie o echipă de specialişti (psihologi, avocați, experți în drept internațional, jurnalişti, formatori de opinie, etc.) care să acorde ajutor GRATIS tuturor famillior româneşti aflate în dificultate, cărora li s-au luat copiii sau care se confruntă cu alte probleme grave în țară sau în străinătate.
Oamenii sunt spoliați mai întâi psihic, iar apoi economic. Fundația va lupta pentru drepturile lor, inclusiv în ceea ce priveşte schimbarea sau îmbunătățirea legislației europene.
Întărirea Familiei în România va constitui, de asemenea, unul dintre obiectivele principale ale fundației “Alexander”.

“Noi nu suntem bogați!, aşa cum spunea unul dintre entuziaşti. Dar, spre deosebire de Ei…, suntem mulți! Iar, puțin de la mulți poate face mai mult decât mult de la puțini!”

Distribuiți mesajul nostru mai departe, deci! Şi, cumpărați şi cartea dacă puteți şi dacă doriți să ne susțineți! Nu mai vrem să vedem nici oameni făcând greva foamei în stradă, nici oameni care sunt distruşi de Barnevernet sau de Social Services Haringey London, U.K.!

Vrem să se facă dreptate! Iar Copilul şi Familia să fie într-adevăr protejate!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

23 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 15, 2016 @ 08:27:41

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Trackback: VA FI PREA TÂRZIU, DACĂ NU FACEM NIMIC… de George Alexander | Pastor Ciprian Barsan
 3. energein7
  mai 15, 2016 @ 08:56:16

  Reblogged this on energein7's Blog.

 4. SandaTulics
  mai 15, 2016 @ 09:58:32

  Aș dori să intru in colaborare cu edituri creștine și biserici, cu librării creștine, care să vândă care și să editeze cărțlie mele;Fărâme de Lumină Pietre Albe în vederea vânzarii lor, bani ce vor fi alocați în susținerea cazurilor de răpire a copiilor români din Norvegia. Doresc să fiu contactată în acest sens caritabil Mulțumesc, SandaTulics….sandatulics@yahoo.com

 5. Nadia
  mai 15, 2016 @ 12:51:00

  Ma bucur atat de mult pt aceasta initiativa !
  Doamne ajuta!!

 6. mike
  mai 15, 2016 @ 13:19:52

  Fara niste repere -morale– ma intreb cum sa ajuns la acest nivel –fara repere morale –cine e de vina ?? nu cumva noi -crestini-?? Am lasat stacheta -credintei – tot mai jos si iata unde sa ajuns –nu mai e rusine de oameni si nici frica de Domnul–Oare place asta Lui Dumnezeu?? sau ne va trece prin ciur– si incercari ca si pe Iov, cei trei tineri in cuptorul cu foc ,Daniel in groapa cu lei? –noi cum vom iesi din astfel de incercari?? ma tem ca nu mai avem aceiasi rivna pentru Domnul si rezultatul va fi ???– iata ca traim si vedem cum cel rau ia in stapinire lumea –chiar si pe crestini- fiindca nu-l mai avem pe Christos in noi –ca sa fim tari in credinta–si mai mult decit invingatori –in final ,daca nu ne trezim daca nu ne oprim din drumul gresit –si daca negam ca la Tatal ,,si robii au paine din belsug –vom continua sa fim fii risipitori , saraci si goi –buni de batjocura destrabalatilor -God, have mercy on as.

 7. Constantin din S.
  mai 15, 2016 @ 14:01:27

  ”Noi n-avem de luptat împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății care sunt în locurile cerești”

 8. douavieti2015
  mai 15, 2016 @ 14:59:08

  „…lumea a ajuns în pragul ruinei.” Asa este. Pamantul s-a lepadat de Dumnezeu. Tarile, una dupa alta, s-au lepadat de Hristos, singura noastra Salvare!
  Cat despre domnul presedinte, PAS CU PAS se departeaza si el de Dumnezeu, fiindca de noi, n-a fost apropiat nicicand. Si cu cat e mai sus cineva, cu atat caderea ii va fi mai mare. Si cu cat are o responsabilitate mai mare, cu atat i se va cere socoteala pentru mai multe lucruri. Dar el nu ia seama!
  Sa ma ierte domnul presedinte, asta vad eu, asta lasa sa se vada. Sa se lupte el oare pentru copiii nostri fara ca noi sa vedem? Om fi noi orbi fata de actiunile dansului? Le-o face in secret, iar noi aruncam cu pietre din nestiinta? Sa ne ierte. Insa ne-a dezamagit pe noi, cei care l-am votat. Oare Dumnezeu, ce simte?
  Am compus in februarie o poezie cu dedicatie speciala: Norvegia. Dar se poate aplica tuturor celor care au puterea in maini si NU FAC NIMIC. Tacerea lor striga.
  “Deci cine stie sa faca bine si nu face, savarseste un pacat!” – Iacov 4:17
  Singura noastra mangaiere este ca VINE DOMNUL!!!
  Daca doriti sa va scriu poezia, dati-mi de stire.
  Fiti binecuvantata, sora Rodica!

 9. Trackback: Florin Barbu LIVE din Franta | agnus dei - english + romanian blog
 10. octavpelin
  mai 16, 2016 @ 02:55:36

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 11. Camelia
  mai 16, 2016 @ 02:56:01

  Dumnezeu lucreza prin oameni si nu ne paraseste

 12. Adina
  mai 16, 2016 @ 08:24:16

  Jurnalistii ca domnul Alexander ar trebui incurajati sa publice materiale care sa demaste ce cuprinde de fapt educatia sexuala explicita pentru ca nu cumva sa ne trezim in Romania ca e impusa in scoli ca materie de studiu, iar parintii nu stiu de fapt ce este. Un material foarte bine realizat despre aceasta https://www.youtube.com/watch?v=tZ18D-cPWUU
  Ar fi bine sa avem asa ceva in limba romana pentru o informare cat mai extinsa. Parintii sa stie si sa ia atitudine inainte sa ne impuna guvernantii aceasta educatie din cauza presiunilor economice din vest.

  • rodi
   mai 16, 2016 @ 11:27:50

   Adina, video are subtitrare in Limba Romana. Fa click pe rotita aia mica sub video si cand se deschide fa click pe Romanian si o sa apara subtitrarea in l. Romana

 13. douavieti2015
  mai 16, 2016 @ 09:29:34

  Cu drag, si pe dumneavoastra sa va binecuvinteze pentru tot efortul depus ca sa actualizati in timp real site-ul. Slavit sa fie Domnul!

  Te uiti straine? Pamantul tu l-ai pustiit!
  Te uiti? Pacatele-ti s-au inmultit!
  Tu defilezi strigand ca ai o viata,
  Iar aroganta ta si soarele-l ingheata…

  Te uita, randuri peregrinii
  Ce spre Cetate merg ca crinii,
  De ura ta se vad inlantuiti
  Cand cu dispret ii scuipi ‘n-obrajii umiliti

  Si crezi ca pe pamant tu stapanesti;
  Cu biciul gros spinari tu zdrentuiesti
  Si nu te uiti la tine cine esti,
  Nici mila Domnului tu nu vrei s-o cresesti.

  Caci pe pamantul care l-ai calcat
  Un Altul inaintea ta a stat
  Si cu iubire-a plans, a vindecat,
  Si tuturora vina a purtat!

  Oh, cat de orb poti fii pe-acest pamant…
  Te uita-n fata ta se casca un mormant.
  Dar vino azi, caci Cel ce te-a iubit te-asteapta;
  Cu inima spalata paseste-n Calea dreapta.

  Tu, omule, care stapan te crezi
  Si nu vezi Calea ce trebui’ s-o urmezi,
  Tu fals iti spui in mintea ta ca-i pace…
  Dar nu uita: „CUM AI FACUT, ASA TI SE VA FACE” – Obadia 1:15

  Am primit poezia de la Domnul pe 26 februarie 2016 ora 09:50, cand eram in genunchi pentru fratii mei scumpi Bodnariu. Am scris-o pe genunchi, apoi m-am rugat in continuare si am mai primit una la ora 10:02. Insa asta este o dedicatie speciala pentru Norvegia din partea Domnului.
  Sper sa fie vrednica de site-ul dvs. Multumesc mult pentru increderea de care ati dat dovada. E cu adevarat o onoare pentru mine, si nu sunt vorbe goale. Domnul imi cunoaste inima.
  Fiti binecuvantata impreuna cu casa dvs. Sunteti in rugaciunile mele!

  • rodi
   mai 17, 2016 @ 12:55:31

   multumesc din inima pentru poezie si Domnul sa-ti rasplateasca credinciosia in staruirea in rugaciune pentru familiile indurerate de despartirea de copiii lor. Am postat azi poezia, chiar de sarbatoarea lor si Dumnezeu sa le sfarme inimile ca sa dea copiii inapoi.

 14. Adina
  mai 16, 2016 @ 15:57:00

  Da Rodi, eram constienta ca e valabila o subtitrare. Cred ca de fapt voiam sa zic daca s-ar putea difuza la TVR ceva de genul acesta ca sa fie toti informati despre ce ne ofera Vestul prin Educatia Sexuala pe care vor sa ne-o impuna in scoli si pe care multi parinti moderni o vad necesara. Cred ca nici macar parintii moderni nu ar mai considera normala aceasta educatie explicita, daca ar sti ce se ascunde in spatele acestui titlu general.

 15. moreconnection
  mai 17, 2016 @ 18:10:53

  Domnul Alexander, ce-i de facut ? cei ce si-au pierdut mintea si directia vor sa ne conduca si sa distruga familia si noua generatie.
  Ce propuneti concret si ce se poate face?
  pavelrocas@gmail.com

 16. Trackback: Protest în centrul Londrei 28 Mai ora 13:00 | agnus dei - english + romanian blog
 17. Trackback: LONDON: Protest – MAY 28, 13:00 – SAVE EU children from forced adoption (FLORIN BARBU) | ARMONIA MAGAZINE - USA
 18. Trackback: Florin Barbu – GREVA FOAMEI – Ziua a 10-a – Florin NU se va opri din GREVA FOAMEI in fata la CEDO Strasbourg | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: