Ești beat, Barnevernet

Protest against Barnevernet Simon Felix Martian

Un editorial de exceptie…. care descrie adevarata stare a Norvegiei, scris de Simion Felix Marțian
in 16 mai 2016:

În România circulă un vechi proverb, care spune: „Când doi oameni îți spun că ești beat, du-te și te culcă.” Starea de beție poate fi provocată de alcool, sau de oricare alt drog. Cum ar fi, bunăoară, banii. Sau puterea.O stare în care nu mai poți aprecia cu luciditate realitatea înconjurătoare.

Chiar dacă am traduce proverbul în norvegiană, mă îndoiesc de vreun efect. Sunt prea bogați ca să admită că mai au nevoie și de înțelepciune.

CITESTE aici – https://simfelixmarblog.wordpress.com/2016/05/16/esti-beat-barnevernet/

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 17, 2016 @ 02:41:37

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Trackback: Ești beat, Barnevernet | Pastor Ciprian Barsan
 3. Cornel
  mai 18, 2016 @ 15:20:52

  De ce nu pot să mai deschid mail-ul Pe 17 mai 2016 06:38, agnus dei – english + romanian blog <comment-reply@wordpress.com> a scris:

  rodi posted: "
  Un editorial de exceptie…. care descrie adevarata stare a Norvegiei, scris de Simion Felix Marțian
  in 16 mai 2016:
  În România circulă un vechi proverb, care spune: „Când doi oameni îți spun că ești beat, du-te și te culcă.” Starea de beție poate fi pr"

  • rodi
   mai 18, 2016 @ 21:14:16

   interesant, nu stiu de ce nu puteti sa-l deschideti, dar e exact acest articol de mai sus la care comentati. Desi in cazul de fata nu este asa, s-ar putea sa primiti cateodata email cu link care nu merge din motivul ca din greseala am apasat butonul ‘PUBLICA’ si nu am prelucrat articolul inca si atunci trebuie sa-l scot din publicatie ca sa-l prelucrez. Dar, de obicei il republic cat de repede posibil din nou. Emailurile sunt automate, cand butonul ‘PUBLICA’ este apasat, wordpress automat trimite emailul cu lnkul articolului. Va multumim mult ca ne urmariti blogul, Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: