Are şi Finlanda Barnevernetul ei: Medicului Camelia Smicală i-au fost luați copiii.. (VIDEO)

Medic din Finlanda copii Barnevernet

Un UPDATE azi 17 mai 2016.

Pe data de 21.12.2015, Cameliei i-au fost înapoiați copiii, dar, tot fără apărare a rămas…

Pe data de 16.05.2015, Protecția Copilului din Finlanda i-a luat copiii însă fără proces şi fără măcar să o asculte!

Când nici nu se luminase de ziuă, la ora 04.29, primesc un strigăt disperat de ajutor de la o mamă… Este doctorița Camelia Smicala care îmi spune deznădăjduită, “Avem nevoie urgentă de ajutor în Finlanda! Mi-au fost luați din nou copiii!…”

CITITI mai MULT aici – S.O.S. DIN FINLANDA de George Alexander

O româncă, medic în Finlanda, a rămas fără copii în urma unor acuzații neprobate

Un videoclip şocant, care circulă pe Internet, arată cum o doctoriţă, în vîrstă de 42 de ani, de origine română stabilită în Finlanda a fost agresată de executorii judecătoreşti veniţi să îi ia copiii. Soţul cu care se află în divorţ a reclamat-o că nu îi îngrijeşte corepunzător şi vrea să fugă cu ei în România, astfel că femeia s-a trezit cu executorii judecătoreşti şi poliţia la uşă, potrivit ANTENA 3. Femeia le-a spus autorităţilor că nu are de gând să părăsească Finlanda, dar promisiuena sa nu a avut niciun efect.

Scena a fost filmată cu telefonul mobil de vecinii veniţi să o ajute pe femeie.

“Un judecător, fără să mă asculte, fără să audieze martori… Pe baza minciunilor lui, fără niciun martor, efectiv fără proces a dat această sentinţă să-mi fie luaţi copii”, spune dr. Smicală într-o declaraţie dată pentru Antena 1.

La rândul ei, femeia spune că a dus o viață de coșmar: “Copiii mei au fost traumatizaţi, au fost bătuţi, au fost brutalizaţi, au văzut cum mama lor care încearcă să-i apere este brutalizată în faţa lor. Copiii au spus tot timpul că ei nu vor să-şi vadă tatăl pentru că i-a brutalizat”.

Cazurile familiei Bodnariu și Nan, cărora Protecția Copilului din Norvegia (Barnevernet) le-au luat copiii, nu sunt singulare în țările nordice. Un medic român stabilit în Finlanda și-a pierdut copiii anul trecut în urma acuzațiilor formulate de soțul său cu care se afla în divorț.

Imaginile surprinse arată “operațiunea” de ridicare a copiilor de către serviciile de protecție, o traumă atât dpentru minori cât și pentru mamă: Executorii judecătoreşti şi poliţiştii o imobilizează pe mama disperată, trăgând-o de haine şi culcând-o la pământ iar alţi oamenii ai legii iau pe sus pe cei doi copii de 6 şi 7 ani care au fost duşi apoi într-un centru social.

CITESTE mai Mult aici – http://www.b1.ro/stiri/eveniment/finlanda-are-barnevernetul-ei

VIDEO by vestea.net

 

8 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  mai 17, 2016 @ 14:37:18

  Cazul doamnei Camelia l-am gasit anul trecut pe net, respectiv filmuletul. „Apua” inseamna „ajutor” in finlandeza. Am cautat cu Google Translate cand am vazut prima data filmuletul. Sa strigi in propria ta casa dupa ajutor caci niste straini intra abuziv si iti rapesc copiii in numele protectiei lor… Fara cuvinte…
  Sa vedeti cazul lui Mirjam, o adolescenta care cere ajutor. Si are nevoie de multa rugaciune din partea noastra, a celor care sustinem ca Il cunoastem pe Dumnezeu. Domnul sa ne largeasca inimile.
  Link-ul este: https://www.youtube.com/watch?v=EbA6B2uURKs

  • rodi
   mai 17, 2016 @ 14:53:14

   am postat ci cazul lui Mirjam. Sunt cazuri asa de grele ca ne doare inima cand le urmarim. Personal, cateodata trebuie sa-mi trag privirea de la fetele mamelor ca nu pot suporta sa vad durerea aia aproape mortala in ochii lor sau a copiilor cu priviri goale, care traiesc dar sufletul lor e aproape mort. Doamne, cata crima impotriva omenirii se savarseste si lumea in general e nepasatoare. Doar crestinii mai simt si mai alearga sa ajute, fiecare cum stie si poate. Dumnezeu sa lucreze El, sa vina in ajutorul lor si sa ne dea putere tuturor.

 2. Estera Ciama
  mai 17, 2016 @ 15:24:19

  Spun adevărul , nu am putut să văd video pînă la sfîrșit !
  Ce persoane ..?!? Sfîrșitul este aproape .

 3. octavpelin
  mai 18, 2016 @ 01:27:36

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Trackback: FINLANDA – Dr. Camelia Smicală nu mai știe nimic despre copiii ei. Chiar nu mai are niciun drept aceasta mamă? | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: FINLANDA – Dr. Camelia Smicala: Mi-au TAIAT DREPTUL de a-mi mai VEDEA COPIII pentru ca am FACUT PUBLIC cazul meu in MEDIA | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: Finlanda – Cazul Smicala: Casele de copii au camere de arest la fel ca intr-o inchisoare. Aici este plasat Mihai cand se revolta si vrea acasa | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: