Creștini până la sfârșit. Ultimele cuvinte ale unei fetițe din Irak, arsă de vie de jihadiștii ISIS: Iertați-i!

Christian persecution
Jihadiștii organizației Statul Islamic comit atrocități greu de descris împotriva creștinilor din Siria și Irak. Un caz zguduitor este prezentat de presa din Marea Britanie, caz relatat în cadrul unei conferințe pe tema persecuției creștinilor care a avut loc la New York.
Despre actele de barbarie la care sunt supuși creștinii le- a vorbit americanilor Jacqueline Isaac, o avocată pentru drepturile omului, vicepreședintă a organizației Roads of Success. Ea a dat ca exemplu un caz zguduitor din orașul irakian Mosul, stăpânit de jihadiști, în care o fetiță de 12 ani a murit în casa incendiată de ISIS, cerându-i mamei sale, cu ultimele puteri, să îi ierte pe criminali.
CITESTE mai mult aici – http://www.activenews.ro/externe/Crestini-pana-la-sfarsit.-Ultimele-cuvinte-ale-unei-fetite-din-Irak-arsa-de-vie-de-jihadistii-ISIS-Iertati-i-133332

11 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  mai 19, 2016 @ 00:52:18

  Vai ,unde am ajuns …!

  • Cris Ti
   mai 19, 2016 @ 14:13:43

   si inca nui nimic… urmeaza evenimente mult mai groaznice in toata lumea inclusiv romania

 2. octavpelin
  mai 19, 2016 @ 01:36:13

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  mai 19, 2016 @ 02:24:27

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. Dorian C
  mai 19, 2016 @ 06:22:59

  Reblogged this on Christ4roNews.

 5. Constantin din S.
  mai 19, 2016 @ 12:04:29

  O știre și câteva comentarii.
  Ce exemplu minunat dat însă de această copilă. Nu amenințări ca ”creștinii” de meserie.
  Pentru cei care suferă cumplit doar știri și compătimiri.
  Proteste în toată lumea însă acolo unde cei care ies în față cu amenințări și filacterii moderne (pancarte) își pot amăgi enoriașii că sunt creștini luptători.
  Fariseii moderni amețesc noroadele cu ”puterea” lor. Puterea lui Dumnezeu e doar lozincă; ei se încred în proiectele lor pe care le împing spre semnare lui Dumnezeu. Nu acceptă altă rezolvare decât a lor. Se cred, poate fără să-și dea seama, mai înțelepți decât Domnul Dumnezeu.

  • rodi
   mai 19, 2016 @ 12:12:11

   Prin aluzie, nici nu va dati seama ce nedrept vorbiti despre un slujitor adevarat a lui Dumnezeu, pe care il cunoastem de multi ani, desi nu l-am intalnit decat de vreo doua ori fata in fata. Luptati din rasputeri de luni de zile impotriva lui si a familiei Bodnariu care sufera enorm pe nici un motiv bine intemeiat. Chiar daca ati socoti ca ei gresesc sau, noi gresim, scrieti obsedant impotriva lor si a actiunilor lor fara sa va puneti in situatia lor si sa va ganditi ce ati fi facut daca in tineretea ds. v-ar fi luat statul toti copiii si i-ar fi dat la trei familii si i-ar fi indoctrinat cu ateism samd… V-ati spus parerea de multe ori, aici la noi pe blog. De ce tot continuati. Daca v-ati spus parerea, de ce insistati atat cand puteti insista pe genunchi pentru returnarea copiilor in tot timpul acesta? Dumnezeu sa va linisteasca si sa va ajute sa va alaturati noua in post si rugaciune pentru familia Bodnariu si pentru pastorul Cristian Ionescu, chiar daca nu sunteti de acord cu noi toti.

   • Constantin din S.
    mai 19, 2016 @ 12:29:24

    Nu puteți înțelege că nu cu armele firii pământești se luptă împotriva puterilor întunericului, a duhurilor răutății. Nu înțelegeți că amenințările împotriva oamenilor nu fac parte din armura creștinului.
    Spui că vorbesc nedrept, dar poți să-mi explici dacă Dumnezeu acceptă amenințările? Poți să-mi explici de ce nu se face tevatură și pentru creștinii care mor în chinuri?
    Nu lupt împotriva fam. Bodnariu. De te-ai ruga și tu cum mă rog eu!
    Din contră, am căutat să vă îndrept pe calea cea bună, să nu mai fiți firești.

    • rodi
     mai 19, 2016 @ 12:36:10

     frate Constantin, de unde stiti cum ma rog eu si cate lacrimi am varsat… Am avut privilegiul sa discutam (eu si sotul) cu foarte multe persoane si stim ce actiuni si sacrificii au facut pe langa faptul ca au demonstrat. Ne judecati pe nedrept. Nu sunt persoana care sa agumentez cu dvs. , ca nu e locul meu ca femei, desi as putea folosi argumentele fratilor, dar dvs. ne judecati pe nedrept si nu asta ne doare. Ne doare ca distragem atentie de la lupta spirituala ce se petrece si pierdem timp pretios in dezbateri, cand l-am putea folosi mai bine. Dvs. v-ati facut punctul de vedere foarte clar. Va multumim. Domnul sa lucreze si prin noi si prin dvs. mai departe. God bless you!

 6. Iosif
  mai 19, 2016 @ 13:33:48

  Este abia începutul necazului ! Daca cineva considera ca va fi scutit de „încercarea credintei”,se însala singur. Trebuie sa fii „orb” ca sa nu vezi ca toate organizatiile mondiale,toate institutiile guvernamentale ,toate religiile,si-au dat mâna si lupta împotriva Sfântului lui Israel. „Omul faradelegii”,cu sprijinul lui „Mamona”,dumnezeul acestui veac,a pus stapânire pe toata lucrarea si creatia lui Dumnezeu,transformând frumusetea „Paradisului ” într-un infern al chinului sufletelor celor ce s-au închinat „semnului fiarei”,acceptând atât pe frunte cât si pe mâna acest „nume de hula”…

  Fiti binecuvântati.

 7. 19721512
  mai 19, 2016 @ 16:03:53

  Fraților nu va mai ocroti ca nu e plăcut Tatălui astfel de atitudini , mai bine intrați la post pt a deveni mai smeriți , și haidem sa ne unim sa luptam împotriva duhurilor care fac tot posibilul sa ne dezbine , rugați-vă neîncetat !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: