Florin Barbu GREVA FOAMEI – A doua zi (Florin va cere un sfat)

Florin Barbu CEDO 18 mai 2016

O nouă zi de protest bunul Dumnezeu mă vede si nu ma luat la el vrea să arate tuturor lumea in care am ajuns sa trăim.Cit de neajutorati suntem în fața celor care distrug viața a zeci de mii de copii si nimeni nu face nimic.Cum astept eu asa așteaptă si bunul Dumnezeu de la voi sa faceți ceva sa salvați acei copiii altfel acesta poate fi sfîrșitul sperantei multor familii care sunt in aceași situație.

Spre sfarsitul zilei:

Două zile si nu am văzut la autoritățile de la București nici o reacție. Întrebare si va rog lăsați comenturi:Să continui greva foamei sau sa fac protest normal în față la CEDO? Imi scriu oameni în privat ca sa am grija de copii mei trebuie să fiu sănătos si au dreptate.Dar știu ca asta poate fi ultima șansă în a salva copii.

Puteti schimba mesaje cu Florin Barbu aici – https://www.facebook.com/daryus2uk?fref=photo

Florin Barbu CEDO 18 mai 2016Tot de la Florin Barbu – Un mesaj postat pentru CAZUL FLORIN BARBU pe un grup, dar din nefericire, Facebook impiedica distribuirea mesajului:
=======================

Nu asteptati implicarea statului roman. NU se va implica, daca nu e fortat si impins de la spate. Romania e in rahat – v-o spune unul care a purtat discutii cu autoritatile din Romania pana la nivel de senatori si ministri. Sunt unul dintre romanii cu familia destramata pt a putea plati un cacat de credit.

Numai poporul – unit si in strada – mai poate rezolva ceva in Romania. Clasa politica e corupta, institutiile statului sunt de forma. Ne conduc strainii!

Daca vreti sa faceti ceva pt Florin Barbu, uniti-va toti Romanii din Marea Britanie si faceti un protest masiv! Numai forta strazii si scandalul in mass media mai poate rezolva ceva. Si implicati organizatiile crestine care au ca valoare morala familia traditionala.

Mai e o solutie: vad ca sunteti peste 60.000 de membri in grupul asta. Solidarizati-va si trimiteti e-mailuri la ambasada Romaniei, primul ministru si Presedinte. Un protest masiv, chiar si online, are puterea sa miste lucruri. V-o spun tot din experienta – am coordonat astfel de actiuni in Romania si in cele din urma am reusit sa obtinem lucruri la care nimeni nu s-ar fi gandit.

8 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 18, 2016 @ 12:58:03

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. douavieti2015
  mai 18, 2016 @ 15:09:50

  O, scump suflet Florin Barbu, renuntati la greva foamei. Nimanui din conducere nu-i pasa nici de copilasii dumitale, nici de dumneata. Numai viu si sanatos puteti face ceva pentru copiii dvs.
  Vad in asta un raspuns de la Dumnezeu, pentru ca in rugaciunile mele am cerut Domnului sa va convinga sa opriti greva foamei. Mare este Domnul!
  Sunteti in rugaciunile mele! Domnul sa va dea mantuire, putere uriasa, intelepciune multa, sanatate, si sa va pazeasca copilasii pana ii veti recapata. Si dupa aceea!
  Fiti binecuvantat!

 3. octavpelin
  mai 19, 2016 @ 01:38:02

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Trackback: Protest în centrul Londrei 28 Mai ora 13:00 | agnus dei - english + romanian blog
 5. Bucur Corina
  mai 20, 2016 @ 07:02:25

  Buna Florin
  Personal cred ca protestul tău de a face greva foamei puțin ii va interesa pe toți idioți fără suflet care te-au determinat sa acționezi așa .
  Sant mama si greu este de imaginat prin ce treci ,dar in asemenea situați ești in stare de orce …
  Cred ca ar fi cu mult mai bun un protest împreuna cu toți cei care te pot susține la Bruxelles ,decât deteriorarea sănătăți tale …pe ei care de-altfel nu au suflete si inima ….nu-i va influența mult….
  Sper din inima sa găsiți soluția cea mai potrivită ,pt.recuperarea copiilor

 6. Trackback: LONDON: Protest – MAY 28, 13:00 – SAVE EU children from forced adoption (FLORIN BARBU) | ARMONIA MAGAZINE - USA
 7. Trackback: Florin Barbu – GREVA FOAMEI – Ziua a 10-a – Florin NU se va opri din GREVA FOAMEI in fata la CEDO Strasbourg | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: