Mama, dăunătoare emoțional

Andreea Bradeanu

Citind acest articol veti intelege mai bine vulnerabilitatea Andreiei (si a altor fete care ar trece prin aceeasi situatie) la 16 ani, cand si-a intalnit viitorul sot. E o lectie care trebuie invatata de romani, ca sa nu fie atat de increzatori in strainii care vin in tara sa faca binefaceri….. Mai aflam si faptul ca autortiatile i-au luat copiii pe motivul ca ea nu ar avea timp de ei in timpul procesului. Asta este Anglia! Nu e cu mult diferita de Norvegia cand e vorba de smulgerea copiilor din bratele mamelor si a tatilor.

Cazul Andreiei Sutton Brădeanu e copleșitor. E intens emoțional, dureros de adevărat și absolut sfidător din partea autorităților judiciare britanice. Autoritățile iau copiii și îi plasează în diferite instituții sau familii, ca să-i „protejeze” de părinți. „Păcatul originar” al Andreiei este acela de a se fi căsătorit cu Robert Sutton la vâsta de 16 ani.

Divorțând de soțul bezmetic, a ajuns pe mâna unei instanțe extrem de sensibile la relația mamă-copil. Atât de sensibilă încât i-a luat copiii fiindcă „n-ar avea timp de ei pe perioada procesului”. Și, firește, a uitat să-i mai dea înapoi. Vreme de șapte ani, Andreia s-a zbătut să-i recapete. Nicio șansă.

CITITI mai mult aici – http://www.diasporaro.com/mama-daunatoare-emotional/

 

Un comentariu (+add yours?)

  1. Estera Ciama
    mai 18, 2016 @ 14:44:30

    Incredibil …!!!
    Așa ceva nu am mai auzit dar de la familia Bodnariu ni sa deschis ochii la mulți !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: