Ziarul Natiunea.ro – Barnevernet, eliberează copiii…!

George Alexander - Copiii nostri in inchisorile lor

Notorietatea scriitorului George Alexander este impresionantă grație militantismului împotriva BARNEVERNET, autoritatea pentru protecția copiilor din Norvegia. Este românul care a sensibilizat și mobilizat opinia publică din țară și din întreaga lume prin sacrificiul personal de a fi pierdut funcția dublă de manager la două instituții preșcolare din Oslo și de a fi devenit indezirabil în acea țara nordică certată cu Dumnezeu și cu morala educațională, țară în care confratele nostru a viețuit 20 de ani. A fost obligat să plece din acea funcție și din acea țară fiindcă a luat atitudine vehementă în cazul smulgerii abuzive a copiilor din sânul familiilor NAN și BODNARIU, abuzuri care au declanșat ample și răsunătoare manifestări internaționale de protest.

În volumul „Copiii noștri în închisorile lor!”, George Alexander face dezvăluiri incendiare despre mașinăria de distrugere a copiilor și familiilor după voia maladivă a unei instituții care abia acum este demascată. Așa cum însuși scriitorul afirmă, „Adevărurile, oricât de deranjante ar fi, trebuie spuse așa cum sunt”, iar acestea nu pot spuse mai coerent și mai eficient decât într-o carte-manifest.

CITESTE mai mult aici – http://www.ziarulnatiunea.ro/2016/05/16/barnevernet-elibereaza-copiii/

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  mai 19, 2016 @ 01:37:12

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  mai 19, 2016 @ 02:26:35

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Loving you was the most beautiful thing in the world
  mai 19, 2016 @ 08:14:55

  doamneajuta

 4. douavieti2015
  mai 19, 2016 @ 13:07:49

  Articolul asta de pe Ziarul Natiunea m-a facut sa ma gandesc din nou la ce ma tot gandeam dupa protestele din 16 aprilie, de fapt dinainte.
  Au fost atatea proteste inainte de cel international, de doua ori in aproape fiecare oras, apoi cel mare din aprilie… Desi au fost la proteste si oameni din lume, totusi uriasa majoritate a ramas acasa. Si ma tot intrebam oare de ce atata nepasare?
  Am stat si m-am gandit: de ce n-a iesit TOATA Romania in strada impreuna cu noi? Pentru ca noi suntem credinciosi, iar ei nu? Familia nu e familie si pentru crestin, si pentru necrestin? Maine pot fii copiii sau nepotii lor rapiti prin cine stie ce tara „civilizata”. Cu adevarat ignoranta ucide. Pentru ca sufletele acelor copilasi sunt acum aproape moarte.
  Or fi vazut acum cine sunt pocaitii, cum le place lor sa ne numeasca in batjocura? S-au intrebat oare vreo secunda cine ne-a adunat in strada? „Caci dragostea lui Hristos ne strange.”
  M-am mai intrebat inca de la prima serie de proteste: unde au fost ceilalti europeni? Au si ei copii cu duiumul rapiti, mai ales in Norvegia, si, dupa cum a marturisit Florin Barbu in filmulet, cam la fel si in Anglia, si tot cu cifre astronomice (de copii rapiti)!
  De ce nu s-au coalizat cu noi toti europenii? De ce n-au iesit si ei in strada: cei care traiesc in Romania la protestele noastre, iar ceilalti in tarile lor? Cata nepasare???
  M-am uitat la indieni… Ce oameni. Ba nu: ce Oameni! Indienii au iesit in ulitele lor prafuite cu pancarte cu numele familiei noastre mixte Bodanriu. Fara cuvinte… M-a miscat ENORM de mult. Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe toti indienii din lume! Sa dea mantuirea la cat mai multi!
  De ce doar crestinii??…. Vad oare cei din lume ce avem noi, iar lor le lipseste?
  „Si veti vedea din nou atunci deosebirea dintre cel neprihanit si cel rau, dintre cel ce slujeste lui Dumnezeu si cel ce nu-I slujeste.”
  Doamne Isuse, pregateste-ne pentru venirea Ta iminenta si implineste, Doamne, numarul celor alesi, ca sa vii sa ne iei Acasa!
  Mereu zic de anul trecut ca pamantul a ajuns un loc unde nu se mai poate trai. Vino, Doamne Isuse! Amin.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: