Florin Barbu – GREVA FOAMEI Strasbourg – A treia zi (LIVE Video)

Continuam sa ne rugam pentru familia lui Florin Barbu si sa-l sprijinim, fiecare dupa cum putem si ne indeamna Dumnezeu. Iata update-ul de la Florin Barbu:

A treia zi de protest.Încă mai sper in oameni care ne reprezintă și sper ca ei să intervină urgent- Be strong and courageous. Do not be afraid; do not be discouraged, for the LORD your God will be with you wherever you go.”

Din pacate, sunt si oameni rai care in loc sa incurajeze, fac rau omului necajit. Florin ne informeaza ca primeste si mesaje urite din partea unora:

Mă doare cînd lumea în loc să ajute două suflete de copil mă jignește fără ca măcar să își facă timp să se uite la ce familie frumoasă am fost.Să vadă fericirea din ochii copiilor pe aceste clipuri din profilul meu.Am fost în Aprilie 2015 în Sfîntul Munte Athos la Manastirea Prodromu.Întrebati acolo daca eu merit sau nu copii.Toti știu situația copiilor mei

Florin Barbu  vorbeste LIVE despre copii si despre cazul familiei la sfarsitul zilei, ieri:

3 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 19, 2016 @ 13:00:06

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Constantin Tiganus
  mai 20, 2016 @ 03:55:41

  Ce vine din incredintare de la Dumnezeu, trebuie facut cu toata puterea. Este o situatie trista si se pare ca nu are prea mult sprijin din partea unor persoane ca si in cazul fam. Bodnariu. A fost contactat de vreo autoritate de la care el spera ajutor? Trebuie actionat prin anumite persoane direct, pentru ca Domnul lucreaza tot prin oameni. Noi ne rugam pentru el, dar trebuie sa fie atent ca de multe ori Dumnezeu ne ajuta prin diferite metode care noi nu le intelegem, si daca El ingaduie sa se faca si mai rea situatia, o face pt ca sa se implineasca voia Sa. Trebuie sa avem multa cunostinta din Cuvantul Sau ca sa intelegem cum lucreaza pentru noi. Ganditi-va ca de multe ori uneltele credincioase au suferit tortura pana la moarte, dar au ramas credinciosi, si aparent necazurile nu s-au rezolvat. Suntem dispusi sa suferim ca Domnul Isus pana la moarte ca sa facem voia Tatalui ceresc? Ganditi-va la cei trei tineri evrei care au ramas fideli Domnului si au fost aruncati in foc, dar si salvati. Fiecare avem propria experienta cu Creatorul universului si trebuie sa ne asumam riscurile ca sa culegem rezultatele comuniunii cu Salvatorul nostru. Domnul sa fie cu Florin Barbu si cu toti care il pot ajuta cu ceva.

 3. naomi
  mai 21, 2016 @ 13:55:38

  Dumnezeu e Atotputernic
  Dumnezeu e Viu
  Dumnezeu este Viață si are Viata copiilor si a familiilor in control
  Fii TARE SI
  POTI TOTUL IN HRISTOS CARE TE INTARESTE
  ALELUIA
  TOATE LUCRURILR LUCRSAZA IMPREUNA SPRE BINELE CELUI CE L IUBESTE PE DUMNDZEU
  NU DESCURAJA,
  NU DA INAPOI
  DUMNEZEU I TI VA DA BIRUINTA
  Increde te puternic in Puterea Divina
  Dumnezeu a salvat pe Israel din mijlocul Marii Roșii
  El știe dorință ta, Florin Barbu
  Fii tare
  Așteaptă in tacere Ajutorul Domnului
  El va veni si NU va zăbovi
  El va lucra la timpul Hotărît de
  His Justice

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: