Petiționăm Președinția și Guvernul României – Protejați românii – părinți și copii – de abuzuri în lume – SEMNAȚI si DISTRIBUIȚI Petiția

Sunt români în lume a căror viață este distrusă puțin câte puțin de decizii abuzive ale instituțiilor din state cu democrație consacrată, dar în care intrușii sunt contabilizați ca sclavi! Avem datoria patriotică să ne susținem reciproc și să cerem statului român să își facă datoria față de noi, cei câteva milioane bune care an de an trimitem în țară miliarde de euro!

Cei care treceți nepăsători pe lângă aceste drame ale compatrioților voștri ar trebui să vă gândiți că mâine vi se poate întâmpla doar vouă!

Să fim uniți, la greu, frați români! Și Dumnezeu ne va binecuvânta ca națiune!

Filip Pirlog, autorul petiției

Klaus Iohannis Foto economica.net

Petiționăm Președinția. SEMNAȚI si DISTRIBUIȚI Petiția

Filip Pirlog, autorul petiției:

Protejați românii – părinți și copii – de abuzuri în lume

.       Domnule președinte Klaus Iohanis, domnule prim ministru, domnule ministru de externe, domnilor și doamnelor ambasadori ai României, domnilor și doamnelor parlamentari europeni români vă rog să vă implicați activ și cu toată hotărârea în ajutorarea concretă a părinților dinromâni ai căror copii – cetățeni români prin naștere, conform legii –  au fost ori sunt sechestrați de instituții de așa zisă protecție socială și/sau a copilului în țări din Europa precum Marea Britanie, Norvegia, Finlanda și oriunde există asemenea situații! Aduc spre exemplificare cazurile Bodnariu (Norvegia), Smicală (Finlanda) și Barbu sau Brădeanu în Marea Britanie precum și oricare caz în care un cetățean român, părinte sau copil, este în situație de risc într-o țară străină.

Domniile voastre cunosc toate aceste cazuri! Sunt români plecați din vatra strămoșească în căutarea unei vieți mai bune goniți violent de sărăcia instituită de impotența clasei politice și administrațiilor românești din ultimii 26 de ani – impotență demonstrată în a administra banul public in folosul cetățeanului, aceeași aleși demonstrând că sunt extrem de potenți în a-și însuși acest ban în folos personal…

Se impune, acum, în ceasul al doisprezecelea să vă orientați atenția și asupra salvării acestor copii și redării lor familiilor – mame, tați sau soț și soție – române! Doar sub protecția părintelui, înconjurat de dragostea acestuia, dezvoltarea normală a copilului este posibilă și nu în grija autorităților, în case de copii unde sunt abuzați fizic și, mai ales, psihic, ori, și mai grav, în grija unor părinți homosexuali!.

Vă rog să dispuneți înființarea la nivelul instituțiilor românești cu activitate în domeniul protecției copilului și al familiei un birou specializat în care situațiile critice sau potențial critice să fie contabilizate, documentate și controlate prin soluții legale în țările respective!

Prin menirea și influența dvs vă rog să interveniți cu proteste vehemente pe lângă guvernele țărilor respective față de asemenea practici a căror finalitate va fi, cu siguranță, distrugerea ireversibilă a unor vieți!

Atașez imaginea unei mame, medicul Mihaela Camelia Smicală careia, în Finlanda, i-au fost luați copiii în urma unei serii repetate de abuzuri comise de instituțiile acestui stat împotriva ei!

a

Semnati petitia aici –

http://www.petitieonline.com/protejai_romanii_-_prini_i_copii_-_de_abuzuri_in_lume

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    mai 21, 2016 @ 08:46:40

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. hermina
    mai 22, 2016 @ 03:05:49

    Ma numesc Hermina Gheorghe locuiesc in Danemarka imi vreau copilul inapoi

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: