Secventa Fibonacci – Dumnezeu si-a semnat Creatia (VIDEO)

Sirul lui FIbonacci Fibonacci sequence

Șirul lui Fibonacci – una din cheile de acces la „codul sursă” al Creației lui Dumnezeu

Aplicabilitatea Șirului lui Fibonacci și a proporției phi în Univers este fascinantă. Acest raport (phi) poate fi găsit şi la alte plante ce prezintă forme în spirală, precum conurile de brad sau ananasul. Multe alte plante (precum trandafirii) au ca număr de petale un număr din seria lui Fibonacci (sau foarte apropiat de acesta). Locul ramificării multor specii de plante se produce la distanţe procentuale cu numerele şirului lui Fibonacci, deci conform rapoartelor de valoare constantă phi.

Valurile mării iau forma unei spirale când se apropie de țărm și pot fi astfel reprezentate geometric pe baza numerelor 0, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 și 55.

La fel și spiralele formate în galaxiile din Univers pot fi reprezentate grafic pe baza Șirului lui Fibonacci.

Într-o lume în care învățământul academic susține în mod oficial evoluționismul ca teorie a apariției Universului, lăsând de înțeles că nu există Dumnezeu și că totul s-a creat de la sine în mod întâmolător, Șirul lui Fibonacci este un argument (din miliardele de argumente pe care ni le pune la dispoziție Universul) că nimic nu este creat la întâmplare, și toate se leagă, toate au la bază inteligența unui Creator, care nu ne obligă să-i acceptăm prezența dar care ne lasă singuri să tragem concluziile din ceea ce vedem în Univers.

Citeste aici – https://matematicasiteologie.wordpress.com/2012/09/19/sirul-lui-fibonacci-una-din-cheile-de-acces-la-codul-sursa-al-creatiei-lui-dumnezeu/

VIDEO by Colaj-Impact-Media (Freedom)

 

2 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 21, 2016 @ 01:40:04

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. douavieti2015
  mai 21, 2016 @ 11:45:14

  Oau!!! Cat de nestiutori suntem! Cat de frumos e Dumnezeu si noi habar nu avem… Nici macar aripile unei libelule nu sunt facute la voia intamplarii… Nu sunt doar niste aripi, ci sunt creatii de arta… Ne-ai lasat fara grai, Dumnezeul nostru.
  Cum gaseste Domnul cai sa ne faca sa ne smerim inimile inaintea Lui! Sa vedem cat de mare, de frumos, de perfect, de creativ, de ordonat, de exact si de … matematic este El! Slava vesnica Lui!
  Oh, Doamne, iarta-ne nestiinta, neputinta, inaltarea de sine… Suntem atat de mici si murdari. Iarta-ne, Domnul nostru drag!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: