„Cheama numele lui Isus: – California: Rugăciunea soției de pastor a care a readus un baiețel la viață!

praying hands

Baietelul zacea in strada fara puls aprox. 6 minute. Ce s-a intamplat cand sotia unui pastor s-a rugat pentru el in numele lui Isus.

Traducere AGNUS DEI – Sursa – http://penews.org/news/modern-day-lazarus#sthash.Z6AMM6Tf.dpuf

Pastorul Eric Angeles se pregătea pentru o sedinta  a Consiliului Bisericii in casa lui din Bellflower, California……

www1.cbn.com Nu este ceva ce se-ntampla în fiecare zi cănd Dumnezeu săvârșește o minune chiar în fața casei tale. Pastorul Eric Angeles se pregătea pentru o sedinta  a Consiliului Bisericii in casa lui din Bellflower, California, într-o sâmbătă dimineață, când a auzit un zgomot surd si puternic, urmat de tipete.

Angeles a deschis ușa si a vazut un băiatel statand intins, nemiscat pe strada. O camioneta numai ce a lovit băiatul, aruncandu-l 50 de picioare si oamenii care erau acolo s-au grabit pentru a verifica pulsul baietelului. „El a fost lipsit de viață”, spune Angeles, pastor al Bisericii creștine internaționale New Hope din Norwalk. „Ochii și gura lui erau deschise, dar el era nemișcat.”

Soția pastorului, Ruth, și fiica lor May,  au alergat amandoua afara din casa lor pentru a vedea modul în care acestea ar putea ajuta. Părinții și sora băiatului în vârstă de nouă ani , au auzit si ei bufnitura și deja erau lângă băiat plângând. „Când am văzut băiatul, i-am întrebat imediat dacă aș putea sa ma rog pentru el”, spune Ruth. „M-am rugat în numele lui Isus.

„Doamne, adu înapoi viața în acest băiat. Fa Tu Doamne o minune  chiar în fața ochilor noștri.” Ruth Angeles, a spus ca Domnul i-a dat indemnul de a chema numele copilului. Sora băiatului hispanic, Brianda, l-a identificat cu numele de Leonel.

Ruth a început să strige: „Leonel! Leonel! ‘ ” Eric spune ca Duhul Sfânt la îndemnat să îmbrățișeze pe tatăl indurerat, Leonel Montañez, și sa zica: „Llame el Nombre de Jesu „, chiar dacă el nu cunostea limba spaniolă.

„Mai târziu am aflat că aceasta a însemnat: „Cheama numele lui Isus.”  Atunci Rut a observat ca ochii băiatului au clipit o dată. „Am anuntat atunci că el este în viață și am cerut tuturor să cheme numele lui Isus”, își amintește ea.

„Chiar și omul care l-a lovit cu camioneta și alte rude sau pus pe genunchi în jurul băiatului plângând și chemand numele lui Isus.” După ce am chemat numele biatului si numele lui Isus peste el, de cinci ori, băiatul a început să traga aer în piept in  acea dimineață de decembrie.

A fost prima dată când vreodata am văzut o astfel de  interventie miraculoasa”, spune Angeles. „Am văzut vindecari, dar din morți, ridicându-se înapoi în sus? N-am mai experimentat asta niciodata inainte. „Incidentul i-a amintit lui Angeles despre contul lui Lazăr din Ioan 11, când Isus l-a chemat afară din mormânt la trei zile după ce prietenul său a murit.

„Medicii au spus ca Leonel nu va putea să umble luni de zile”, a spus Angeles. „Dar el fugea dupa numai două săptămâni. A fost un miracol. „Familia lui Leonel locuia pe acea strada, doar la cateva case mai in jos, de la familia Angeles. După ce familia Montanez l-a dus pe Leonel acasă de la spital, după numai patru zile, au acceptat cu totii pe Isus Christos ca Mântuitor.

Angeles spune că recuperarea miraculoasă a fiului lor a înmuiat pe părinți la Evanghelie. Angeles, a invitat familia să împartăseasca povestea la New Hope International (Noua Speranta Internationala). Părinții nu vorbesc fluent limba engleza, dar fiica lor în vârstă de 17 ani, Brianda, a tradus. „În primul rând vrem să vă mulțumim tuturor celor care s-au rugat,” Derenice Montanez, a spus mama lui Leonel adunarii prin fiica ei. „Suntem foarte multumitori lui Dumnezeu că a supraviețuit”. „Noi știm că Tatăl nostru ceresc este adevărat”, a spus tatăl băiatului.

„Vrem să-I mulțumim. Atunci a fost momentul cand noi L-am intalnit. „Brianda a oferit, de asemenea, recunoștința. „Multumesc tuturor ce s-au rugat pentru fratele meu, pentru că Tatăl Ceresc a auzit rugăciunile și este chiar aici cu noi”, a spus ea. Desi medicii au spus familiei ca va dura o lună pentru Leonel să fie suficient de puternic pentru a merge acasă – și cel puțin șase luni înainte ca el să poata umbla din nou – în realitate, el si-a recăpătat toate facultățile sale în termen de două săptămâni.

Leziunile sale au inclus un sold rupt, coaste, umăr dislocat și clavicula, o fractura de craniu, cheaguri de sânge, și o coloană vertebrală fracturata. Atunci când un medic a numit-o minune faptul ca Leonel mai era viu, Derenice Montanez i-a spus ca Dumnezeu avea mâinile Sale pe fiul ei. Leonel stătea semet pe scena bisericii lângă familia sa, iar când a fost întrebat dacă ar vrea să vorbească, un zâmbet mare a venit peste fața lui și a spus simplu, „Vă mulțumesc.”

 Urmariti un video (cu audio) interviu de la CBN cu pastorul Eric Angeles si sotia sa. In video, ei spun ca membrii  familiei lui Leonel, care au fost mormoni inainte, au devenit crestini. – http://www1.cbn.com/cbnnews/us/2016/april/pastor-prayer-brought-boy-back-from-the-dead

3 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 21, 2016 @ 10:53:04

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Estera Ciama
  mai 21, 2016 @ 12:46:01

  Glorie Lui Isus ,El este același ieri ,astăzi și-n veci !!!

 3. Daniel Cucicea (Botcan)
  mai 22, 2016 @ 04:27:41

  Reblogged this on Vegheaţi!.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: