Active News: Florin Barbu este în greva foamei, după ce statul britanic i-a luat copiii pentru a-i da spre adopție: Nu mă astept la niciun ajutor din partea celor care conduc țara

Florin Barbu Greva Foamei Strasbourg 1

Florin Barbu este în cea de-a șasea zi de greva foamei în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, după ce serviciile sociale britanice i-au luat ambii copii.

În sprijinul lui Florin Barbu a intervenit și Ambasada României, care a propus Serviciilor Sociale să încredințeze copiii bunicilor din partea mamei din România, cerere refuzată însă. Ulterior, brașoveanul a pierdut definitiv drepturile asupra fetiței de 8 ani și asupra băiatului de 5 ani. Asta după ce rapoartele Serviciilor Sociale au decis că mama micuților suferă de tulburări de personalitate. Nu se cunosc însă motivele pentru care copiii nu i-au fost încredințați lui Florin Barbu. Acum, cei doi minori urmează să fie adoptați de un cuplu homosexual din Marea Britanie, în ciuda faptului că au doar cetățenia română.

CITITI mai MULT aici – http://www.activenews.ro/stiri-diaspora/Florin-Barbu-este-in-greva-foamei-dupa-ce-statul-britanic-i-a-luat-copiii-pentru-a-i-da-spre-adoptie-unui-cuplu-de-homosexuali-Nu-ma-astept-la-niciun-ajutor-din-partea-celor-care-conduc-tara-133422

3 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  mai 22, 2016 @ 12:42:39

  Florin,este el însusi un copil,un suflet blând,sincer,de o timiditate si inocenta copilareasca si în ciuda aparentelor,motivat de injustitia si ignoranta oamenilor si factorilor decizionali ai sistemului mondial al „omului faradelegii”,este hotarât sa mearga pîna la sfârsit în lupta pentru salvarea propriilor sai copii si ai celorlalti, despartiti de parintii biologici,de sistemul mondial corupt de dumnezeul acestui veac „Mamona” în care binecuvântarile si darurile Ziditorului ,sunt comercializate,iar cei ce detin controlul finantelor,îsi permit astfel de nelegiuiri care vor fi stopate,nu de manifestari stradale ci de puterea rugaciunilor sfintilor de pretutindeni. Rugati-va neîncetat !

  Fiti binecuvântati.

 2. flori de mandarin
  mai 22, 2016 @ 13:25:12

  Cât de dureros este!

 3. Magdalena Chiriac
  mai 22, 2016 @ 23:56:58

  nadajduies in domnu isus

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: