Florin Barbu – GREVA FOAMEI – Ziua a saptea

Florin Barbu GREVA FOAMEI Strasbourg 23 mai 16 ZIUA a SAPTEAFlorin Barbu, in ziua a saptea… E trist ca nimeni din guvernul Romaniei nu face absolut nimic, nici macar nu merg sa stea de vorba cu el. Mai multe ziare au scris despre cazul lui Florin Barbu in ultimele zile si am crezut ca poate cineva va lua aminte.. poate cineva se va deplasa de la biroul lor din Strasbourg la locul unde se afla Florin, sa-l incurajeze, sa-i dea sfat, sa incerce sa faca ceva. Dar, nimic. Acesta este guvernul nostru… Ne inregistreaza emailurile de protest, dar nu cred ca le citeste nimeni…. Dumnezeul nostru, fa tu ceva. Te rugam sa intervii pentru Florin si sa-i dai un semn ca sa nu se lase mahnit si sa stea in greva foamei pana se imbolnaveste sau mai rau… Vorbeste-i Doamne prin cineva!

Dumnezeu sa binecuvanteze persoana care l-a chemat pe Florin la el in aceasta seara, sa faca o baie, sa isi incace bateriile la telefoane si in mod sigur sa-l incurajeze. Dumnezeu sa lucreze si sa rasplateasca aceasta mare binefacere.

VIDEO de la inceputul zilei (23 mai 2016 Ziua a saptea GREVA FOAMEI CEDO, Strasbourg)

Florin Barbu: Buna seara.Astazi a fost o zi exact ca vremea de aici dar gîndurile mele la cei mici imi dau multa putere.Cu cit nimeni nu ma ajuta înseamnă ca sunt Sanatos.Ceva de genul:Domnul parlamentar ce facem cu băiatul de la CEDO? pai cit are? 7 zile. OK lasă ca e tînăr mai rezistă

VIDEO de la sfarsitul zilei cu fetita, Diana, si Andy, baietelul lui Florin. Cua c’est video se mangaie si primeste putere sa mearga inainte (23 mai 2016 Ziua a saptea GREVA FOAMEI CEDO, Strasbourg)

5 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 24, 2016 @ 03:06:20

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. octavpelin
  mai 24, 2016 @ 03:18:59

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. eliodora
  mai 24, 2016 @ 07:38:43

  Nu are nimeni telefoane unde sa sune? Ii paote scadea drastic glicemia; trebuie supravegheta de un medic; atatia tineri romani peste tot, maia les acolo in localitate; cum de tac precum mormantul?
  Cum este posinil sa fiti atat de reci si de rai?Iubirea de frati si dragostea de oameni, cine nu e are NU IL VA VEDEA pe DOMNUL!

 4. douavieti2015
  mai 24, 2016 @ 10:47:08

  Sora Rodica, aveti cunostinta daca cineva, in Anglia, la Bruxelles, sau aici, in Franta, i l-a vestit pe Domnul Isus lui Florin Barbu? Cineva dintre crestini l-a vizitat, a vorbit cu dansul despre mantuire?
  Pentru ca eu vad un om din ce in ce mai fara speranta si mai fara… viata. Si nu-l putem lasa asa.
  Omul acesta va muri. Asta e clar. Este transfigurat. Nimeni din conducere nu da doi bani nici pe el, nici pe copiii lui. Dar noi, cei nascuti din nou?
  Eu ma rog. Si postesc. Si astept in fiecare zi sa vad ca renunta la greva foamei. Nu ajuta pe nimeni un Florin Barbu mort. Nici pe copilasii dansului.
  Daca s-ar da putin perdeaua la o parte ca sa vada slava cereasca, sa vada crucea rastignirii cu jertfa de pe ea (cum zice frumos cantarea), poate ar prinde speranta, sau poate chiar L-ar gasi pe Mantuitorul dansului. Domnul e extrem de aproape de dansul, dar dansul nu-L vede.
  Stiti cumva daca cineva a vorbit cu dansul despre Mantuitorul nostru?
  Iertati-ma de indrazneala, dar nu mai suport sa il vad din ce in ce mai slabit, mai stors de vlaga. NU POT.

  • rodi
   mai 24, 2016 @ 15:16:28

   Au vorbit mai multe persoane cu Florin, dar personal nu cunosc vreun pastor care sa fi facut asta. Astept raspuns de la el despre protestul din Anglia, Sper ca va merge si sper ca vor merge pastori si alti credinciosi care sa-l incurajeze pe Florin.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: