Un moment istoric in România – Depunerea semnăturilor în Senatul României

Un moment istoric pentru Romania 3 milioane semnaturi Coalitia pentru familie

Foto Prodocens Media

Imagini de la inregistrarea oficială a inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției în vederea ocrotirii familiei și căsătoriei în România Depunerea listelor conținând circa 3 milioane de semnături de susținere, colectate conform legii.

Album Foto Prodocens Media. Mai multe poze aici https://www.facebook.com/media/set/?set=a.613910132109302.1073741933.406641929502791&type=3

Senatul Romaniei Foto Prodocens Media

Senatul Romaniei Foto Prodocens Media

Referendum pentru schimbarea Constitutiei Romaniei – depunerea semnaturilor la Senatul Romaniei in sustinerea familiei constituita intre „barbat si femeie” (nu intre soti/parteneri). FOTOS Ben Oni Ardelean:

ACTIVE NEWS (vezi al doilea link mai jos)

„O scrisoare de 30 de metri lungime pe 1,5 m lățime va fi înmânată, simbolic, odată cu documentele oficiale – propunerea legislativă de revizuire a art. 48(1) din Constituție și cele circa 3 milioane de semnături de susținere – stimaților noștri lideri politici”.
Liana Stanciu apreciază că este cel mai important eveniment pentru protejarea familiei și ne oferă mai multe amănunte despre cea mai lungă scrisoare:
„Luni va fi o zi mare. Coaliția pentru familie înmânează Parlamentului cea mai mare și mai impresionantă scrisoare. Este o scrisoare cu peste 3 milioane de semnături, probabil cel mai important eveniment pentru protejarea familiei. Pentru că e prima dată când trei milioane de români au semnat proiectul pentru revizuirea Constituției, pentru a se recunoaște fără echivoc faptul că familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie”.
Inițiatorii propun ca referendumul național pentru modificarea Constituției să se desfășoare o dată cu alegerile parlamentare din toamnă.
„Proiectul legislativ este însoțit de circa 3 milioane de semnături de susținere, colectate de pe întreg teritoriul țării. Este pentru prima data în istoria României când un număr atât de mare de cetățeni aderă la o inițiativă în vederea organizării unui referendum pentru modificarea Constituției”, se arată într-un comunicat.

CITESTE si

5 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  mai 23, 2016 @ 12:20:30

  Slavă și glorie Lui Dumnezeu !!!

 2. Valeria Iancu
  mai 24, 2016 @ 03:12:16

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Cristian
  mai 24, 2016 @ 06:48:05

  Sincer nu prea inteleg de ce era nevoie de atata spectacol… Nu se puteau depune semnaturile alea si fara atata „tam-tam”?! Sau am ajuns atat de amortiti incat iubim spectacolul si cautam sa-l facem oriunde apucam?… 😦 (nu ne mai ajunge doar prin biserici – vorbesc de cele adormite)

  Am semnat si eu pentru initiativa coalitiei… pentru familii… dar daca stiam ca se va face asa show, nu cred ca mai semnam!

 4. Cristian
  mai 24, 2016 @ 06:49:22

  Lights! Camera! ACTION!! …But why…? Why do we need such a show??

  • rodi
   mai 24, 2016 @ 15:19:28

   Trebuie sa afirmam public ceea ce credem si sa vada si altii care stau la o parte ca trebuie zis si facut ceva ca sa protejam familia pana nu e prea tarziu si ajunge si Romania ca si celelalte tari vestice. Ce s-a intamplat ieri in Senatul Romaniei ne da speranta si avant sa luptam pentru valorile biblice si sa evanghelizam semenii nostri ca nu numai ca e spre binele lor si a sifletului lor, dar e si bine pentru noi, ca vom trai alaturi de oameni care lupta pentru familie intr-o lume complet dezorientata.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: