Biserica Neagra din Brasov devine sala de spectacole pe timp de vara, a invitat si artisti Norvegieni

Biserica Neagra Brasov Foto Adevarul

Romania se adauga celorlate tari europene vestice care isi transforma catedralele in sali de spectacole. Pe deasupra, invita artisti dintr-o tara care a provocat o mare tragedie mai multor familii de cetateni romani. Unde e sufletul promotorilor? Satul arde si baba se piaptana… De ce onoram cu invitatii opresorii nostri.. ai romanilor?

Adevarul:

Biserica Neagră va prezenta şi în acest an o serie de concerte care de care mai variate. A devenit o tradiţie ca pet imp de vară cel mai mare lăcaţ de cult în stil gotic din sud-estul Europei să devină sală de spectacole.

În anul acesta stagiunea va cuprinde 35 evenimente şi 13 artişti invitaţi din România, Canada, Germania, Elveţia şi Norvegia.

Sâmbătă, 2 iulie, la ora 12:00, va cânta un ansamblu de alămuri din Norvegia, Salen Hornorkester

2 comentarii (+add yours?)

  1. Daniel Dulugea
    mai 24, 2016 @ 17:48:15

    Dacă e neagră ”biserica”, cu ce vrei să se ocupe? Cu mântuirea oamenilor? Sau cu sprijinul celor nenorociți? Pînă acuma a fost neagră numai la exterior. Acum pătrunde întunericul și în interior! Domnul Isus să o pătrundă iară cu dragostea lui curată care împrăștie intunericul.

  2. Cristian
    mai 25, 2016 @ 09:16:47

    Interesant… Articolul atrage atentia prin faptul ca niste trupe de muzica LUMESTI (din lume, cu muzica tot lumeasca) vin sa concerteze intr-o biserica, unde ne-am astepta sa gasim pe Dumnezeu… si nu lucruri ale lumii. Dar in acelasi timp, in bisericile (neo)protestante, de ani de zile se canta muzica LUMEASCA, insa DEGHIZATA! Si asta nu ne mai atrage atentia deloc si luam de bun… Exemplu? Formatii gen Proconsul, care au inlocuit intr-o melodie cuvantul „iubito” cu cuvantul „Isuse”, transformand melodia dintr-o melodie lumeasca intr-una „duhovniceasca”. Sunt foarte multe exemple la capitolul asta, care… nu ne deranjeaza pentru ca le consideram duhovnicesti, desi nu sunt!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: