Cristian Ionescu – CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE

Pray for Bodnariu FOTO Facebook VB

În perioada 30 Mai – 2 Iunie, Marius și Ruth Bodnariu se vor înfățișa înaintea unei comisii administrative locale care va decide dacă vor fi decazuti din drepturile de ingrijire a propriilor copii sau daca familia va fi reintregita. La infatisarea din noiembrie, protectia copilului dorea aceasta temporar, perioada in care sa „cunoasca” si sa „ajute” familia in vederea inapoierii copiilor. De data aceasta vrea sa ia copiii permanent din familie, desi nici nu cunoaste familia inca si nici nu a ajutat-o in vre-un fel. De la aceasta decadere din drepturile de ingrijire a copiilor nu este decat un pas la decaderea din drepturile parentale si adoptie. Protectia copilului si-a aratat intentiile clare inca din primele zile, de a distruge familia, atat relatiile dintre parinti si copii, cat si cele dintre copii.

Știm că Dumnezeu va avea ultimul cuvânt și că El a lăsat ca locul copiilor să fie împreună cu părinții lor!
Ca popor al Domnului, este datoria noastră să ne rugăm stăruitor pentru o mare minune și o mare biruință care să aducă cinste și slavă Numelui Sau!

Pentru că de Luni, 30 Mai, începe acest proces, vă chemăm la trei zile speciale de post și rugăciune: de Joi, 26 Mai până Sâmbătă, 28 Mai, în care dintre ele alegeți fiecare!

Vă mulțumim din inimă și știm că Dumnezeu va lucra!

Pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt

Echipa de organizare și inițiativă: Pastor Daniel Bodnariu, Steven Bonica, Peter Costea, Timotei Dinică, Pastor Cristian Ionescu, Vinicius Sabău, Dennis Stoia, Paul Susman, familia extinsă Bodnariu

SURSA – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/05/24/chemare-la-post-si-rugaciune/

Marius si Ruth Bodnariu

~~~~~

Marius & Ruth cu Ezekiel 5

3 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  mai 24, 2016 @ 16:18:07

  Dumnezeu este același ieri astăzi și-n veci ..!!!

 2. SILVIA
  mai 24, 2016 @ 23:32:24

  Dumnezeu ,slavit sa-I fie Numele, va raspunde rugaciunilor pentru familia Bodnariu.Dar, poate ca toate au fost ingaduite ca sa vedem unde suntem in asemanarea cu ISUS.Da, pentru aceasta familie minunata s-a rugat si a postit o lume intreaga dar pentru cel singur ,in greva foamei, cati se roaga .Poate ca n-am reusit sa trecem granitele „noastre” si sa fim milostivi si plini de bunatate ca EL.
  Iov a fost readus in starea lui de la inceput cand s-a rugat pentru prietenii lui.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: