S-AR PUTEA SĂ NU AVEM DE ALES… de George Alexander

Photo credit Sever Gheorghe

Photo credit Sever Gheorghe

….aşa-zişii justițiari nu sunt de partea noastră, a poporului… si nici de partea dreptății!

S-AR PUTEA SĂ NU AVEM DE ALES…
de George Alexander

… Nu este de mirare că Justiția (?!) aceasta, atât de indolentă şi impetuoasă, uneori, în care ne-am pus mari speranțe!, totuşi, şchioapătă adesea ca orice pacient aflat în criză, ca orice orb ce se îndepărtează tot mai mult de drumul său…

Ana Maria Nedelcu mama Canada

Ana Maria Nedelcu mama Canada Foto – www.reteauadestiri.ro

Decizia Secției I Penală a Curții de Apel Bucureşti, din data de 24.05.16, de a o aresta şi extrăda pe Ana Maria Nedelcu, Mama-eroină care şi-a salvat copilul din mâinile tatălui abuziv, din Canada, este malefică! Lunatică! De-a dreptul injustă! Este mai rea decât o diversiune, o piatră aruncată în capul nevinovaților!

Ea creează în sufletul nostru analogii dureroase, însă… Cu asemenea magistrați (?!), seduşi de urmele de paşi ale altora, de tratatele internaționale deplorabile, asfixiați de mediocritatea propriului destin, orice sacrificiu uman devine inutil! Până şi o Mamă poate fi incriminată pentru că şi-a salvat copilul şi s-a salvat pe sine însăşi, căutând refugiu în propria ei țară! În patria ei!

…Îmi este şi ruşine să mă gândesc -fie şi o secundă!- că am putea vreodată accepta această nedreptate! Această judecată strâmbă!

Şi, totuşi, oameni!… Să fie, oare, decizia aceasta luată de nişte babuini pierduți?!…
De ce ne-am face rău în mod deliberat şi de atâtea ori, atunci?!
De ce să îi servim pe alții totdeauna, uitând de noi?!
De ce un cetățean român şi un copil (alt cetățean român!) ajung pe drumuri, izgoniți în loc să fie protejați de-ai lor?!…

Am văzut cazuri când un stat a intervenit în forță –chiar şi în dezacord cu legislația internațională!- pentru a-şi proteja propriii cetățeni. La noi, datorită prostiei, incompetenței şi servilismului, românii nu-şi mai găsesc scăpare nici în propria țară. Chiar şi nevinovații sunt vânați în casele lor!

Unde mai este compasiunea şi generozitatea?! Empatia pentru cei slabi, în societate, care au nevoie de ajutor?! Nimic nu mai valorează nimic!

… Păcat că aşa-zişii justițiari nu sunt de partea noastră! A poporului, deci! Nici de partea dreptății nu sunt, însă… Dar, un lucru ar trebui să-l înțeleagă… S-ar putea să nu avem de ales… Nu putem să ne abandonăm unii pe alții la infinit. La comandă.

Singurul drum adevărat pentru noi este cel care ne conduce spre Libertate…

5 comentarii (+add yours?)

 1. gabyel1995
  mai 24, 2016 @ 15:57:29

  Atentie , de cite ori vreau sa accesez saitul dumneavoastra cromul se inchide , face figuri . Sinteti unicul sait care face astfel de probleme . Este un chin sa il accesez .

  Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe Mar 24 mai 2016 la 23:53, agnus dei – english + romanian blog a scris: | rodi posted: „….aşa-zişii justițiari nu sunt de partea noastră, a poporului… si nici de partea dreptății!S-AR PUTEA SĂ NU AVEM DE ALES…de George Alexander… Nu este de mirare că Justiția (?!) aceasta, atât de indolentă şi impetuoasă, uneori, în care ne” | |

  • rodi
   mai 24, 2016 @ 16:01:34

   imi pare rau sa aud asta. Din cate stiu, chrome ar trebui sa merga mult mai bine decat Firefox, pe care il folosim noi. Nu stiu ce sa zic, sper ca isi revine repede.

 2. octavpelin
  mai 25, 2016 @ 02:28:47

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  mai 25, 2016 @ 02:37:03

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. Loving you was the most beautiful thing in the world
  mai 25, 2016 @ 08:16:57

  ia tata nedreptate pe,pamantul acesta,iar legea nui departea poprului pentru cai o lege fara dumnezeu,o lege a nedreptati,sunt falsi cu omenirea sunt ,numai pentru ei

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: