Strasbourg, Franta – APEL CATRE POPORUL ROMAN

Florin Barbu Strasbourg, France 

GREVA FOAMEI a 8-a zi

Ziua 8 Psalmul 57:1 Ai mila de mine, Dumnezeule, ai mila de mine! Caci in Tine mi se increde sufletul; la umbra aripilor Tale caut un loc de scapare, pana vor trece nenorocirile.

APEL CATRE POPORUL ROMAN

Florin Barbu acum in greva foamei la Strasbourg, pana la ora actuala nu este luat in nici o evidenta medicala de nimeni de parca nu ar fi in greva foamei sau ca si cum numai autoritatile nu stiu nimic despre situatie. Se poate si asta sa nu fie informate, de aceea as insista sa dam sfoara in tara sa se anunte cat mai multi despre faptul ca s-ar putea ca greva lui Florin sa nu fie luata in considerare tocmai din acest motiv.

Florin BarbuCand a fost in greva din Belgia in februarie, doi parlamentari au venit la Florin si au constatat situatia, apoi a fost sfatuit sa anunte un medic local, si cineva din Bruxeles a sesizat un medic, dar curand apoi a fost sfatuit sa renunte la greva in baza promisiunilor parlamentarilor, apoi politia l-a fortat sa plece, insa cineva a sesizat un medic acolo care a facut constatarea ca Florin chiar nu mancase nimic si i-a dat la mana si o dovada scrisa.

Acum de data aceasta iata ca nimeni nu i-a confirmat greva, nici un medica nu l-a vazut. Destul de descurajant dar el spune ca nu are de gand sa se opreasca numai pt ca red phone medicaleste ignorat si nici nu ar mai parasi locul protestului daca politia ar veni si nici nu ar mai pleca numai in baza unor promisiuni. A spus ca va inceta greva doar cand vor fi dovezi palpabile ca i s-au returnat copiii cu adevarat.
Haideti sa dam mai departe mesajul ca sa ajunga la cei din zona care ar putea ajuta. Cei care ati postit macar o zi in viata voastra stiti foarte bine cat de grea e foamea haideti sa nu ramanem imuni la suferinta lui. Haideti sa-i aratam ca ne pasa!

Florin Barbu, greva foamei,Titus CorlateanDovada foamei care o indura este in el si cu el care s-ar putea foarte usor revela prin niste analize medicale. Dar unde este acel medic? Florin Barbu nu poate parasi locul grevei pe la vizite medicale, ar insemna ore de lipsa de la locul grevei. Normal ar fi sa fie sesizat un medic de catre autoritatile care de mult ar fi trebuit sa ii ia in seama protestul, fiindca nu este ascuns si nici in secret facut, ba este si la locatia ideala.

Haideti sa simtim cu el in aceste clipe atat de grele si sa nu-l lasam si noi balta. Daca stiti pe cineva de acolo anuntati-i va rugam sau dati mai departe in vederea informarii despre aceasta situatie ca cineva, un localnic de acolo din Strasbourg sa ajute. Dati un telefon si chemati un medic va rugam cei ce puteti.

(Aveti atasat si mesajul lui Florin Barbu din perioada grevei de la Bruxel.) SURSA Pro Bodnariu

6 comentarii (+add yours?)

 1. SILVIA
  mai 24, 2016 @ 11:40:21

  Draga Rody,Dumnezeu sa-ti rasplateasca din plin slujirea!
  Cu grupul de rugaciune am staruit in aceasta seara pentru cauza lui Florin si credem ca Domnul nostru ,bun ,indurator si milostiv va lucra potrivit cu Cuvantul Sau.PSALM 10 „…dar TU vezi, caci Tu privesti necazul si suferinta,ca sa iei in mana pricina lor „

  • rodi
   mai 24, 2016 @ 14:46:11

   Draga Silvia, multumesc. Dumnezeu sa ne asculte rugaciunea noastra si sa ia in seama la toate lacrimile varsate, ca de mai bine de sase luni facem tot c eputem, dar numai Dumnezeu poate elibera toti acesti copii din ghiarele Satanei care tine de ei cu toata suflare si puterea. Dumnezeu sa-i zdrobeasca capul si sa-i smulga ca sa-i dea inapoi familiilor zdruncinate! Sunteti o biserica minunata! Dumnezeu ne-a aratat credinciosia copiilor Sai si ne-a dat nadejde prin fratii nostri de pretutindeni ca nu sunte msinguri, ci avem frati (si surori) iubitori de Dumnezeu, de frati si de oamenii care trec prin incercari. Minunata este partasia aceasta. Domnul sa ne dea izbanda!

 2. Cecilia
  mai 24, 2016 @ 15:11:54

  Dumnezeu poate face minuni, prin noi oamenii simpli si cu teama de Dumnezeu, haideți sa fim acei oameni in mâna atotputernicului Dumnezeu…
  Sa nu fim reci fata de suferința acestui părinte !!!

 3. octavpelin
  mai 25, 2016 @ 02:31:04

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Marcel Gazdac
  mai 25, 2016 @ 11:27:44

  Eu tocmai mă uit cu copilasul meu la Tom si Jerry si îl tin la pieptul meu rîzînd împreună si nu pot să nu mă gindesc că si acest tată că a făcut sau ar face ca si mine. Cuvintele noastre sunt fără substantă si prea slabe dar pot să spun:
  Florin nu înceta să speri în ceea ce este de necezut… Creatorul care ne-a creat din tărână ….din imposibil…El poate face totul posibil!!!Sunt cu tine mai ales că am trăit multi ani în cartierul de unde ti-au fost luati copiii…Fii tare în Domnul….

 5. muntean d
  mai 25, 2016 @ 12:24:53

  Dumnezeu sa se indure de omul acesta si de casa lui. Ma gindesc insa cu tristete la, cum o biserica ca cea ortodoxa Romana ,poate sa trateze cu atita indiferenta o problema asa de grava, ca si cand omul acesta nu ar fi parte al acestei biserici.
  Ce tragic, …sfanta si soborniceasca biserica prin preotii ei nici macar nu lasa sa se inteleaga ca ai preocupa catusi de putin soarta acestei familii..
  La polul opus se afla neoprotestantii care pentru durerea unei familii au fost in stare sa iasa in strada cu zecile de mii.Frumoasa lectie!!!.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: