Florin Barbu – GREVA FOAMEI – Ziua a 9-a – Part 2

Azi, Florin Barbu a fost vizitat de niste oameni (ingeri), doi in persoana si al treilea de departe a trimis ajutor. Domnul sa-i binecuvanteze pe toti cu o rasplata vesnica si Domnul sa-i trimit a cat mai multi ingeri care sa-l imbarbateze pe Florin!
Ioan Valean si Iacob Berghianu in vizita la Florin Barbu CEDO Strasbourg 25 mai 2016
Pentru ca, deja, informatia a aparut in spatiul public, confirm cele relatate: astazi, 25.05.2016, am avut posibilitatea sa vizitez un tata care-si iubeste enorm copiii, la sugestia si cu aportul unui roman patriot din Germania, Ioan Valean. (in poza, alaturi de Florin Barbu si de mine)
Am stat de vorba cu d-l Barbu in jur de 1ora si 1/2, pentru a-i dovedi ca imi/ne pasa de cumplita lui durere launtrica, incurajandu-l sa apeleze si la oameni, dar -mai ales- sa apeleze la Cel Atotputernic.
Nu i-am dat vreun sfat in sensul de a continua sau de a intrerupe greva foamei, aceasta fiind o decizie care trebuie sa-i apartina in totalitate…
Am fost surprins de un fapt.
Prin grija unui prieten din SUA (George Horga) i-am oferit si un mic suport financiar (1000$/900 Euro) pentru nevoi legate de viata lui curenta (fiind fara serviciu).
L-a refuzat politicos, spunand ca va avea nevoie de asa ceva DOAR DACA VA SUPRAVIETUI grevei foamei!!!
Oare, va pune la inima careva dintre factorii decidenti englezi, romani ori europeni o astfel de decizie de viata si de moarte luata de un tata ajuns in pragul deznadejdii si al sacrificiului suprem?!
Fratele Iacob Berghianu ne mai informeaza intr-un comentariu pe FB ca s-a rugat pentru copiii lui Florin Barbu –
Multumesc tuturor celor care au scris aprecieri, dar dictonul latin la care cu totii subscriem spune: Soli Deo Gloria! Si, adaugam, tot Lui i se cuvine orice merit si apreciere…
Fie sa fi constituit o incurajare si o mangaiere pentru d-l Florin Barbu si pentru copiii acestuis, pe care i-am binecuvantat, in lipsa, si i-am pus sub protectia lui Dumnezeu.
Vai de cine se atinge de cineva care este de Dumnezeu binecuvantat!

14 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian Aurel
  mai 25, 2016 @ 17:37:20

  Dar din partea romanilor, care lucreaza la CEDO , a venit cineva sa discute cu el ?

  • rodi
   mai 25, 2016 @ 18:25:35

   din cate stiu, nu au venit. Florin a postat zilnic cate un video in care ne-a informat de ceea ce se intampla si aici in Strasbourg nu se intereseaza nimeni. La Bruxelles au trimis un medic zilnic sa verifice starea lui Florin.

 2. Marius
  mai 25, 2016 @ 20:08:50

  🤗💚😇

 3. octavpelin
  mai 26, 2016 @ 01:44:20

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Vasile Marcel
  mai 26, 2016 @ 02:32:24

  Dumnezeu sa te antareasca si sa ati dea biruinta sa ati vezi copiii langa tine . Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si familia ta .Ma rog ca Dumnezeu sa lupte pentru tine si sa ati dea biruinta.

 5. Perla Suferintei
  mai 26, 2016 @ 03:15:50

  Emoționant pana la lacrimi 😿😿😿💞🤗

 6. Loving you was the most beautiful thing in the world
  mai 26, 2016 @ 05:40:21

  iatata durere ca nu poti sa nu suferi alaturi de florin si cred ca dumnezeu ai face dreptate

 7. Trackback: ÎN GREVA FOAMEI de George Alexander (Florin Barbu – GREVA FOAMEI Ziua a 9-a) – Revista ARMONIA – Saltmin Media
 8. gabi
  mai 26, 2016 @ 14:35:14

  Are cineva site-ul forumului care i-a luat copiii?? chiar daca suntem departe si nu putem fi parte la protestul fizic, macar virtual sa trimitem si noi ceva e-mail-uri de protest.

 9. Vasile Damian
  mai 27, 2016 @ 05:56:11

  Draga Florine oamenii de buna credinta sunt de partea ta .D-nul nostru tatal din ceruri sa se indure de tine. El este judecatorul suprem si El poate sa faca dreptate. Noi cei multi la numar ne rugam ptr. intregirea familiei tale si d.nul sa te ajute.

 10. ylyan
  mai 28, 2016 @ 12:11:22

  Dar de mama.de ce nu se vb deloc? Se spune ca ea sufera cel mai mult in asemenea situatii.desi divortata sau nu.trebuias sa fie alaturi de el…Asemenea momente grele.ii unesc pe oameni…poate si ea plange pe alta parte.dar era mai frumos sa planga pe umarul tatalui copiilor…Dumnezeu sa intervina cum numai El stie cum e mai bine pt toti…pt cazul lui Flori. Pt toti copii smulsi cu cruzime de langa parinti. ..pana acum noutatea in lume si nebunia de neinteles era Bernavernet. ..dar Anglia.Suedia….si un etc.etc in sec 21.este clar ca „cineva” vrea sa distruga.ca o face special …si ac este un semn ca Mantuitorul treb sa vina sa faca dreptate…Vino, Doamne Isuse mai curand!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏Apreciez ac pag web si suportul care li se da ac frati necajiti. Curaj.putere.intelepciune – iubite frate Florin si mamei.intregii familii – pace in suflet.care vin de la Dumnezeu.💖 si pe care le putem transmite cu adevarat.spre slava Sa…Amin si Amin.

  • rodi
   mai 28, 2016 @ 12:20:07

   sigur ca si mama sufera, dar din cauza ca ea suna politia pe sotul ei au fost luati copiii si certurile erau din cauza altei persoane cu care este acum mama copiilor. Ti-am spus pe scurt ca sa intelegi ca acest om a fost lovit crunt nu numai prin furtul copiilor dar si prin furtul nevestei. Dumnezeu sa aiba mila de el si sa-l ajute

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: