ÎN GREVA FOAMEI de George Alexander (Florin Barbu – GREVA FOAMEI Ziua a 9-a)

ÎN GREVA FOAMEI
de George Alexander

Florin Barbu GREVA FOAMEI Ziua a 9-a CEDO Strasbourg

Florin Barbu GREVA FOAMEI Ziua a 9-a CEDO Strasbourg

La Strasbourg, în fața CEDO, Florin Barbu, aflat în greva foamei, moare încet, dar sigur!, pentru copiii săi…
“Ai milă de mine, Dumnezeule, – spune el, sfârşit- ai milă de mine!”. Iar moartea lui – şi a noastră!- prinde contur în fiecare zi…

Sunt copiii noştri, în fapt, copiii unui popor ce nu mai are visuri acum. Nu mai are niciun vis.
Sunt copiii noştri, viitorul României din ce în ce mai fără viitor!

Nu este normal ca numai un părinte să se jertfească pentru copiii săi. Atunci când avem un preşedinte, un guvern şi, chiar un parlament!, trăind cu toții sub oblăduirea lor, ne-am aştepta că fac ce trebuie să facă… Deschid ochii, văd oamenii şi nevoile lor, îi ajută, trăiesc –dacă nu pentru ei!- măcar nu-i abandonează în fața străinilor.

Copiii noştri nu sunt de vânzare! Dar, renunțăm la ei prin tribunale, autorități române!… Ne scuzăm de fiecare dată, dezamăgind şi cedănd fără luptă! Îi pierdem, îi vindem, îi trimitem în exil pe capete! Prin Norvegia, Finlanda, Danemarca, Marea Britanie, ca să nu mai vorbim de România, unde chiar dacă, sărmanii, s-ar adăposti în vreo bisericuță, s-ar ascunde acolo, autoritățile române, în zelul lor, sunt gata să-i împacheteze şi să-i trimită de urgență… acolo unde îi lasă sufletul! Acolo, unde, în înțelepciunea şi conştiința lor!, consideră că le e locul… Prin vreo Canadă înghețată, pe vreo calotă glaciară, unde-şi vor plânge în linişte părinții lor… Într-un colet poştal către vreun cuplu homosexual!

Florin Barbu se stinge uşor…
Niciunul dintre “Liderii” (?!) noştri, însă, nu pare că-şi face păreri de rău!… Toți au digestia bună, conțiința imaculată, în continuare. În țară merg toate lucrurile bine, după cum se pare… Ca-n orice țară-nfloritoare!
De ce să-şi mai facă probleme, atunci, şi să-l întrebe pe nu-ştiu-cine dac-a mâncat, de câte zile se află în greva foamei sau dacă are nevoie de vreun ajutor, neapărat?! De vreun medic, poate?!

Îl ignoră cum ne ignoră pe toți!

Dacă autoritățile române – care pot cere repatrierea copiilor!- nu fac nimic acum, nu vor mai putea face ceva ca să se reabiliteze în ochii noştri niciodată!
Iar, toți cei care tac în fața acestor Drame, vor deveni complici la o crimă când omul acesta va muri.

… Căci, drama lui pune la încercare destinul nostru, încă!… Nu ne mai putem pierde propriii copii!

“Ai milă de mine, Dumnezeule!”, spune el, plângând.

Durerea lui mă sfâşie. Aş vrea să-l ajut. Cât nu e prea târziu…
Ajută-l şi tu! Înainte să-şi ia viața…

George Alexander

O rugaciune compusa de Mirela Bilc :

Te rog sa mai cobori in rugaciune,
Unde Te-asteapta-ndurerat, Florin,
Mai fa Isuse inca o minune,
Dezleaga-i sufletul din acest chin.

Indura-te de vremile acestea,
In care lupii, sfisiie cumplit,
Mielutii care-au parasit povestea,
Si nu au inteles cit I-ai iubit.

Coboara azi, in rugaciunea noastra,
Ce o inalt spre cerul Tau, divin
Si asteptam ca florile din glastra,
Sa picuri roua sfinta, pe Florin.

Florin Barbu at European Court of Human Rights.

Ziua 9 Greva Foamei- Hunger Strike: Tocmai ignoranta instituțiilor abilitate să imi facă justiție mă determina sa continui cu mai mult curaj deoarece deasupra justiției umane exista justiția suprema a lui Dumnezeu.Chiar daca ei nu imi vor face justiție am convingerea certa ca toata suferința mea este spre slava lui Dumnezeu si voi merge pina la capăt.Si el va rezolva situația in felul lui.

Psalmul 91: 1. Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt,
La umbra Celui Atotputernic,
Face din El loc de scăpare, căci Domnul sfânt
E Dumnezeul meu în care mă-ncred.

16 comentarii (+add yours?)

 1. eliodora
  mai 25, 2016 @ 15:17:28

  1. (Catre mai marele cantaretilor. Dupa Iedutun. Un psalm al lui David.) Da, numai in Dumnezeu mi se increde sufletul; de la El imi vine ajutorul.

  2. Da, El este stanca si ajutorul meu, turnul meu de scapare; nicidecum nu ma voi clatina.

  3. Pana cand va veti napusti asupra unui om, pana cand veti cauta cu totii sa-l doborati ca pe un zid gata sa cada, ca pe un gard gata sa se surpe?

  4. Da, ei pun la cale sa-l doboare din inaltimea lui: le place minciuna; cu gura binecuvanta, dar cu inima blestema. – (Oprire)

  5. Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.

  6. Da, El este stanca si ajutorul meu, turnul meu de scapare: nicidecum nu ma voi clatina.

  7. Pe Dumnezeu se intemeiaza ajutorul si slava mea; in Dumnezeu este stanca puterii mele, locul meu de adapost.

  8. Popoare, in orice vreme, incredeti-va in El, varsati-va inimile inaintea Lui! Dumnezeu este adapostul nostru. – (Oprire)

  9. Da, o nimica sunt fiii omului! Minciuna sunt fiii oamenilor! Pusi in cumpana toti laolalta, ar fi mai usori decat o suflare.

  10. Nu va incredeti in asuprire si nu va puneti nadejdea zadarnica in rapire; cand cresc bogatiile, nu va lipiti inima de ele.

  11. O data a vorbit Dumnezeu, de doua ori am auzit ca: „Puterea este a lui Dumnezeu.”

  12. A Ta, Doamne, este si bunatatea, caci Tu rasplatesti fiecaruia dupa faptele lu

 2. Manuela 🇺🇸
  mai 25, 2016 @ 15:27:43

  Cat de cumplit…nu imi gasesc cuvintele…cata cruzime, indiferenta…ne rugam zilnic…trebuie sa renunte la greva, trebuie sa ramana in viata pentru copii!!
  Rodi, nu sunt romani crestini in acea zona, vreun pastor…trebuie vorbit cu el, trebuie rugaciuni cu el…

  • rodi
   mai 25, 2016 @ 16:08:04

   Manuela, just a few minutes ago I found out about this happy encounter- Dumnezeu trimite ingeri… din Romania si din Portland
   ~~https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/05/25/florin-barbu-greva-foamei-ziua-a-9-a-part-2/

 3. Iosif
  mai 25, 2016 @ 17:11:31

  Nu va îngrijorati. Florin este sub ocrotirea Celui Ce Este Vesnic.Tot ce patimeste acest om,este spre slava lui Dumnezeu,si spre un si mai bine al lui si al copilasilor sai…
  Ma bucur de compania lui Florin si de harul iubirii vesnice a Tatalui Nostru,care a hotarât sa fim într-o partasie în Duh si adevar,înca din momentul sosirii lui la Strasbourg. Toata slava cinstea si gloria sa-I fie aduse doar Numelui Sau Sfânt !
  Florin nu cere mediatizare,
  Are nevoe doar de-ncurajare .
  El stie ca deasupra tuturor,
  Exista sus în cer,Un blând Mângâietor.
  Trimis de Cel ce ne-a’mpacat cu Tatal
  Cari ne-a trasat o cale catre cer
  Prin jertfa Sa de la Golgota
  Suntem în adevar,si-n Duh,uniti cu EL.

  Fiti binecuvântati.

  • eliodora
   mai 26, 2016 @ 01:34:12

   Domnul sa te rasplateasca; stiu ca nu asta vrei; are nevoie de cineva sa i fie aproape; asa spune Domnul Isus;palngeti cu cei ce plang.

 4. Gabriela
  mai 25, 2016 @ 18:03:44

  Florin,trebuie sa te opresti din aceasta greva!Domnul nu vrea ca tu sa-ti iei in vreun fel sau altul ,viata.El ti-a dat-o nu ai dreptul sa ti-o iei cind si cum vrei tu.Opreste-te aici si lasa-L pe El ,Cel care poate sa rezolve situatia ta.Daca tu mori ,nu rezolvi nimic.Nu se stie ce minune poate face Dumnezeu cu copiii tai si tu nu mai esti in viata ,sa te bucuri de ei.Greva foamei nu e o solutie ,cind ai un Dumnezeu atit de puternic.Oare crezi ca Dumnezeul tau,e prea mic sa poata sa faca ceva in situatia copiilor tai?Se pare ca tu mori incet ,dar sigur si nimeni din cei care ar putea face ceva,nu face nimic.Moartea ta nu-ti va elibera copiii,fii sigur!Biblia spune :”Increde-te in Domnul din toata inima ta si nu te bizui pe intelepciunea ta,recunoaste-L in toate caile tale si El iti va netezii cararile”.Lasa-L pe El sa lucreze si fii sigur ca o va face,dar daca vrei tu sa rezolvi singur situatia,El se va retrage.Nu fii putin credincios,increde-te in El si nu te va dezamagi !Imi pare rau ca nu s-a gasit nici un pastor care sa faca ce a facut fr.Cristian Ionescu ptr.fam Bodnariu,dar nu dispera,Domnul va gasi alti oameni prin care sa lucreze.

 5. douavieti2015
  mai 25, 2016 @ 18:40:04

  Domnule, dar nu trimite nimeni un medic???
  Eu nu mai pot trai asa! Nu mai suport sa il vad cum se imputineaza pe zi ce trece! Convingeti-l care puteti ca un crestin nu face greva foamei. Increderea in Dumnezeu se arata prin lupta, nu prin moarte.
  Pur si simplu nu mai pot sa-l vad asa. Mi-e teama cand deschid site-ul dvs. Mi-e teama pe zi ce trece mai mult.
  Vreau sa postesc pentru familia Bodnariu acum cu procesul, dar simt ca il tradez pe Florin Barbu, daca iau o zi din posturile pentru el……….
  Vesnicia lui………. Unde????………..
  E nemantuit! Daca L-ar fi gasit pe Domnul, ar fi gasit speranta, ar fi inteles, ar fi renuntat la planul satanei de a-i curma viata ca sa-i ia sufletul……. Dragostea lui pentru copii nu-l lasa sa vada mai departe de ei…..
  Macar de s-ar agata de jertfa Domnului pentru pacatele lui. Marturiseste in filmulete ca are lucruri grele facute in trecut. E nemantuit…
  DOAMNE ISUSE, DESCOPERA-I-TE, TE IMPLOR! Nu ingadui sa-si piarda sufletul prin aceasta durere imensa! Da-i o sansa, Doamne! Inmulteste-i zilele! Bucura-ne pe noi, cei intristati, cu viata lui! Cum plange el dupa copii, plangem noi dupa el.
  Oh, Doame, cata durere!!!!!!

  • rodi
   mai 25, 2016 @ 18:59:35

   Putem sa postim si pentru Florin intr-o zi si bineinteles ca ne putem ruga zilnic. Dumnezeu s-a atins de Florin, asta stim clar si nu cred ca il va lasa sa piara asa. Este si un test al credintei pentru noi. Si pentru multi altii. Ar trebui sa fim mai bine organizati, mai saritori cand e nevoia, dar bisericile nu sunt cuplate? Nu stiu ce se intampla in orasele lor? Chiar si ziarele au raportat cazul lui Florin. Nu stiu ce sa zic. Avem tot felul de conferinte si evenimente, dar nu se pot deplasa cativa crestini sa cante si sa se roage cu Florin? Ne rugam si pentru asta. Slava lui Dumnezeu ca fratele Iacob Berghianu a fost azi pe la el, s-a rugat cu el si a binecuvantat copiii lui Florin ca nimic sa nu-i vatame. Doamne, trezeste si altii din localitatea Strasbourg si din imprejurimi, si mai ales pe cei din Londra ca sa-l sprijineasca.

  • Iosif
   mai 25, 2016 @ 22:53:21

   De ce ar avea Florin nevoie de un pastor platit,când îl are pe Pastorul bând care-Si da viata pentru oile Sale ?…

 6. eliodora
  mai 26, 2016 @ 01:28:44

  nu nu platit, dar noi??????????????lFB: Allo, dragi romani din Strasbourg, crestini ortodocsi si de alte confesiuni, sunteti fericiti?va merge prea bine?Stiti ca va vede Domnul Isus?Atata dragoste aveti ca roada?
  O ce rusine mare!
  Asta este marturia crestinilor de astazi.Este vorba de noi si de ceea ce CERE PASTORUL de la noi: iubire defrati, dragoste de oameni!
  Plangei cu cei ce plang; cum pot dormi , chiar nu inteleg; nu trebuie decat sa mearga alaturi sa l incurajeze.La varsta mea, si nu as putea lasa pe cineva , el are si o mare durere in suflet, pe langa greva foamei.

 7. octavpelin
  mai 26, 2016 @ 01:43:50

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 8. Valeria Iancu
  mai 26, 2016 @ 03:05:36

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 9. eliodora
  mai 26, 2016 @ 08:48:17

  Aveti dreptate sora Rodica.
  El este chemat poate chiar prin acest necaz; si eu m am intors
  nuai dupa necazuri mari cu fiul meu, care era mantuit;
  si suferea in armata din cauza credintei;
  de Craciun au vomat pe fata lui; i au ascuns Biblia; a fost ingrozitor, a vrut
  sa s espanzure in spitalulmilitar Buc; il pusesera cu un zoofil
  in camera; cum putea fi mai rau;
  asa m am intors la Dumnezeu.Apoi mi a spus: dupa ce mi am facut strengul
  am zis: Doamne daca sunt copilul Tau nu ma lasa sa fac asta.
  Si inca…
  Sa ne rugam , s apostim pentru un om, care trec eprintr un necaz si o durere
  fara margini.
  El considera a zis, ca un post negru.

  • rodi
   mai 26, 2016 @ 10:36:53

   E ingrozitor ce a patit fiul dvs. Dumnezeu, in bunatatea Lui, poate sa se foloseasca de aceasta ocazie spre salava Sa. Avem prilejul acum sa postim pentru fam. Bodnariu si pentru Florin. Dumnezeu sa isi reverse mila Sa si sa dea izbanda!

 10. Trackback: ÎN GREVA FOAMEI de George Alexander (Florin Barbu – GREVA FOAMEI Ziua a 9-a) – Revista ARMONIA – Saltmin Media
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: