La Multi Ani, ANDY BARBU !!!

In timp ce Andy isi sarbatoreste ziua de nastere cu doi barbati straini, Florin, tatal acestor doi copii minunati la care aproape intotdeauna se refera ca si „ingerasii” lui, face GREVA FOAMEI in Strasbourg ca sa-i primeasca inapoi. Sa dea Dumnezeu sa afle Andy si Diana cat de mult ii iubeste tatal lor si cat risca si lupta pentru ei! Si sa dea Dumnezeu sa ii primeasca inapoi cat de curand! Doamne, ai mila!
Florin Barbu:

❤️La Mulți Ani Andy!❤️Pentru Diana și Andy.

Dragi mei copiii din clipa în care v-ați născut v-am iubit enorm de mult mereu am încercat să vă ofer tot ce mia lipsit mie.

Îmi Amintesc Diana clipa in care ai venit pe lume și te-am luat în brațe, prima dată cind ai spus cuvîntul tata, cînd ai murdărit chiuveta de ojă, nopțile în care mă rugai să îți citesc povești pînă adormeai.Si ziua în care ți-am promis ca am sa fac orice sa nu ramîi acolo.

Scumpul meu Andy mereu ai fost un copil cuminte oriunde eram în casă cereai să te iau în brațe. Ne jucam împreună cu mașinuțele sau alergam cu cățelul în parc iar seara învățam să numărăm au apus acele clipe frumoase demult.

Vreau să îmi cer iertare pentru tot ce v-am gresit am încercat orice îngerași mei vă iubesc enorm si fiecare clipa dupa ce v-am pierdut am trăit-o doar sa va recîștig.Am luptat pentru voi neîncetat.Va rog sa nu uitați sa mergeți la biserică si sa fiți oameni buni cu sufletul mare,toate trec în viața să puneți mereu familia mai presus de orice.A sosit ziua sa las soarta voastră în mîna lui Dumnezeu.

El va hotărî acuma dacă vom mai fi o familie aici sau în Rai. Vă iubesc enorm vă pupă dulce tati ❤️❤️

Incurajati-l pe Florin aici – https://www.facebook.com/daryus2uk

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: