NOU! Poveștile lui Moș Martin – Celestin capitolul 1

Povestile lui Mos Martin

Avem o veste extraordinară, tocmai a fost lansată pe Facebook cartea audio Poveștile lui Moș Martin scrisă si narată de evanghelistul român Adrian Martin.

Dați-mi voie să vă prezint pe scurt câteva scurte recenzii ca să vă dați seama dacă merită s-o ascultați sau nu:

„Este o poveste?” „Este descrierea unei realități?” „Este, cumva, o simplă carte pentru copii?” „De ce totuși, când o citesc, am senzația că-mi vorbește inimii mele, fără a ține cont de vârstă?” „De ce simt că este mai mult decât o carte de povești?” Sunt convins că aceste întrebări se vor ivi și în mintea ta, pe măsură ce vei da pagină cu pagină din Poveștile lui Moș Martin. Să vă spun de ce cred eu că se va întâmpla așa: autorul a ales să scrie cu sufletul, nu cu penița! Nu se zgârcește deloc să fie sensibil, nostalgic, manierat, sfătos, chiar dur, când este cazul… Găsim o combinație de atitudini mai rar întâlnită, iar aceasta fiindcă pe autor nu îl interesează „un public țintă”, „rigorile de specialitate”, „considerentele comerciale” sau alte filtre de genul acesta. Dimpotrivă, el vrea să ne transmită un Mesaj. Este vorba despre un Mesaj atât de necesar în lumea noastră, parcă tot mai rece, mai primejdioasă și debusolată din punct de vedere spiritual. Poveștile ni se adresează nouă, tuturor, transmițându-ne mesajul iubirii divine.

Pastor, Costel Ghioancă, Biserica Baptistă Adonai București

„Copiii sunt ţinta atacurilor celui rău. El caută cu orice preţ să marcheze gândirea lor încă de mici, prin povestiri, filme şi desene animate care au în spatele lor valori contrare învăţăturii Scripturii. O expunere continuă la aceste influenţe va duce la o îndepărtare a acestora de învăţăturile sănătoase şi de bun simţ. Părinţii creştini au însă responsabilitatea de „a-l învăţa pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea”. Adrian Martin a reuşit, prin această carte, nu numai să le ofere copiilor o povestire care să aibă în centrul ei Evanghelia, dar şi care să fie relatată într-un mod atractiv. Prin intermediul acestei povestiri, orice copil poate să înţeleagă miezul Evangheliei, care poate să-i marcheze gândirea pentru tot restul vieţii sale şi să-l conducă la Hristos. Ca părinte, caut să-mi conduc copiii spre o cunoaştere a Evangheliei şi o schimbare prin Evanghelie şi de aceea consider această carte o unealtă în acea direcţie. Încurajez părinţii să lase deoparte influenţele negative pe care le oferă lumea şi să pună în mâna copiilor lor această povestire, care în mod sigur va fi o influenţă pozitivă în viaţa lor şi care are potenţialul de a-i conduce spre Hristos.”

Corin Mihăilă, pastor Biserica Baptista nr.1 Braşov

De când am primit Poveştile lui Moş Martin în varianta cărţii audio, am o mare problemă: urc copiii în maşină şi nici nu apuc să pornesc motorul până când toţi strigă într-un cor să pornesc următoarea poveste. Sunt atât de încântat să văd bucuria din ochişorii copiilor mei atunci când începe o nouă poveste şi felul în care descriu mai apoi tot ce au auzit prin imaginaţia care le-a fost stârnită.

De aceea, ca părinte creştin, pur şi simplu sărbatoresc inspiraţia unor asemenea opere care prezintă clar şi extrem de atractiv adevărurile biblice care mă rog să se întipărească în mintea copiilor mei şi să mişte inima lor.

Emanuel Ţundrea, Lector universitar, Universitatea Emanuel Oradea

Pentru cei care sunt interesați să intre în posesia acestei cărți audio puteți cere mai multe detalii pe e-mail la adresa povestileluimosmartin@gmail.com sau puteți să ascultați gratuit primul capitol accesând pagina de facebook Poveștile lui Moș Martin. Pentru cei care nu aveți cont de facebook puteți s-o accesați pur si simplu tastând Poveștile lui Moș Martin Celestin pe site-ul youtube.com

Povestile lui Mos Martin FB
Acesta este contul de facebook : https://www.facebook.com/Pove%C8%99tile-lui-Mo%C8%99-Martin-1438131602879037/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: