Florin Barbu – GREVA FOAMEI – Ziua a 10-a – Florin NU se va opri din GREVA FOAMEI in fata la CEDO Strasbourg

Florin Barbu Ziua a 10-a Greva Foamei Strasbourg CEDO

Florin Barbu: Eu fără să primesc înapoi copii mei nu renunț la acest protest de aici…

AGNUS DEI: Apelam la toti romanii din London sa iasa in strada la protest Sambata 28 mai 2016 orele 13:00 la 10 Downing Street pentru ca Diana si Andy, copiii lui Florin Barbu sa fie returnati lui Florin Barbu.

As vrea sa impartasesc o marturie cu cei (neoprotestanti) care se intreaba daca e bine sau nu sa mearga la protest sa il sustina pe Florin. Tatal  meu, George Galis, a venit in mod legal in SUA in 1971. Insasi modul in care a plecat legal din Romania este o mare minune, dar, a inteles mai tarziu de ce Dumnezeu a facut sa fie asa si ce scop avea sa lucreze prin el legat de emigrarea a peste 4.000 de persoane din Romania comunista. Erau putini romani in orasul Chicago in vremea aceea si si mai putini credinciosi. La scurta vreme a devenit pastor si una dintre prioritatile lui a fost ca sa ajute cat mai multe familii sa scape de regimul comunist. Mergand la serviciile de Immigration cu diferiti  cetateni romani care soseau saptamanal din lagarele Europei , la care au ajuns trecand frontiera Romanie in mod ilegal, tatal meu a aflat ca semnatura lui de pastor pe o garantie de CHEMARE (formularul folosit de a solicita emigrarea unei persoane sau familii) in SUA avea mare greutate.

A stat de vorba cu mamica si apoi cu fratii din biserica. Implicarea insemna ca tatal meu era responsabil nu doar sa semneze pentru ei, ci garantia insemna ca le da cazare, loc de munca si acesti emigranti nu vor avea voie sa solicite ajutor guvernamental de nici un fel. Fratii au inceput sa adune saltele, mobila in pregatirea pentru familiile care sa fie solicitate de la guvernul roman. Tin minte ca tatal meu se ruga mult pentru intelepciune, cum sa cheme, pe cine sa cheme, ca nu numai guvernul american sa aprobe cererea, dar si guvernul comunist roman sa fie de acord.

Dumnezeu l-a inspirat si avand o mare dragoste pentru oameni si simtind ce mare har si ce putere i s-a incredintat, tatal meu s-a hotarat ca din primele  10 familii sa ceara nu numai familii penticostale,  ci si baptiste, ortodocse si crestini dupa Evanghelie. Pe deasupra, a cerut familii cu copii multi. Multe din familii aveau peste 10 copii. Cand s-a infatisat la Serviciile de Immigration, au venit mai multi agenti sa vada cine este omul care a facut acele chemari. I s-a explicat ca la inceput, agentii americani s-au mirat ca acest pastor penticostal cere familii asa de numeroase si pe deasupra din alte denominatii. Impresionati ca au de-a face cu un om sincer care vrea sa ajute oamenii in general si nu doar din interese personale i-au aprobat toate cele 10 CHEMARI.  Si ca minunea sa fie mai mare, guvernul roman a aprobat TOATE dosarele si toate famiile au venit in scurt timp in SUA. I s-a spus clar ca daca ar fi cerut doar familii de penticostali sa emigreze, nu i s-ar fi aprobat dosarele. Atunci si-a dat seama ca indrumarea care a primit-o in cugetul lui a venit de la Dumnezeu! Si a invatat ca facerea de bine nu se face doar ‘fratilor’, ci omului cazut si in nevoie de ajutor.

Una dintre calauzirile tatalui meu si baza felului in care el a ajutat oamenii toata viata a fost si acest pasaj. Taticu incerca sa traisca ad literam tot ce ni se spunea in Biblie…Pilda Samariteanului milos ise potriveste si lui Florin Barbu care a fost jefuit de tot…. Vom fi si noi acel samaritean milos???

Rodica,

Agnus Dei

Pilda samariteanului
25 Un învăţător* al Legii s-a sculat să ispitească pe Isus şi I-a zis: „Învăţătorule, ce să fac ca să moştenesc viaţa veşnică?”
26 Isus i-a zis: „Ce este scris în Lege? Cum citeşti în ea?”
27 El a răspuns: „Să* iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta şi cu tot cugetul tău şi** pe aproapele tău ca pe tine însuţi.
28 „Bine ai răspuns”, i-a zis Isus; „fă aşa şi vei* avea viaţa veşnică.”
29 Dar el, care voia să* se îndreptăţească, a zis lui Isus: „Şi cine este aproapele meu?
30 Isus a luat din nou cuvântul şi a zis: „Un om se cobora din Ierusalim la Ierihon. A căzut între nişte tâlhari, care l-au dezbrăcat, l-au jefuit de tot, l-au bătut zdravăn, au plecat şi l-au lăsat aproape mort.
31 Din întâmplare, se cobora pe acelaşi drum un preot şi, când a văzut pe omul acesta, a* trecut înainte pe alături.
32 Un levit trecea şi el prin locul acela şi, când l-a văzut, a trecut înainte pe alături.
33 Dar un samaritean*, care era în călătorie, a venit în locul unde era el şi, când l-a văzut, i s-a făcut milă de el.
34 S-a apropiat de i-a legat rănile şi a turnat peste ele untdelemn şi vin, apoi l-a pus pe dobitocul lui, l-a dus la un han şi a îngrijit de el.
35 A doua zi, când a pornit la drum, a scos doi lei, i-a dat hangiului şi i-a zis: ‘Ai grijă de el, şi orice vei mai cheltui, îţi voi da înapoi la întoarcere.’
36 Care dintre aceştia trei ţi se pare că a dat dovadă că este aproapele celui ce căzuse între tâlhari?”
37 „Cel ce şi-a făcut milă cu el”, a răspuns învăţătorul Legii. „Du-te de fă şi tu la fel”, i-a zis Isus.

Cazul Florin Barbu

Florin este determinat sa nu se opreasca din greva foamei:

❤️Eu fără să primesc înapoi copii mei nu renunț la acest protest de aici ❤️ Regret că nu am să vin la Londra la protestul din 28 Mai dar fiind în greva foamei de atîtea zile sănătatea mea nu permite să vin și să continui acolo greva foamei.Eu sper să fiți in număr cit mai mare si să reușim împreună să salvăm cît mai mulți copii.Dacă V-am Suparat și De as rămîne singur doar cu Dumnezeu eu vă mulțumesc că ați fost alături de mine și știu că toate eforturile noastre nu vor rămîne fără ecou.❤️Autoritatile mă vor ajuta însă se va întimpla pe ultima sută de metri sunt optimist si astept acea zi care o fi ea a 10..11..12..20..21…

Florin Barbu at European Court of Human Rights.

Ziua 10 Greva Foamei – Hunger Strike – LA MULȚI ANI ANDY ! TATI VĂ IUBESTE. Psalmul 91: „Pentru că Mă iubeşte, şi Eu îl voi scăpa.
Îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele Meu.
15 Mă va chema, iar Eu îi voi răspunde.
Voi fi cu el în necaz,
îl voi izbăvi şi îl voi onora.

Incurajeaza-l pe Florin aici – https://www.facebook.com/daryus2uk

Protest în centrul Londrei

28 Mai ora 13:00

Protest în centrul Londrei 28 Mai ora 13:00 Florin Barbu

10 Downing Street, LONDON

SAVE EU children from forced adoption – Salvati copii europeni de la adoptie fortata.

„Azi sunt luati copii mei , maine pot fi luati si ai vostri!Salveaza un copil si vei fi mai aproape de Dumnezeu!Dumnezeu trimite ajutorul prin oamenii de langa noi .Fi UNUL dintre ei!Ajuti-ma sa imi iau copii din mainile satanei” Florin Barbu (tatal copiilor)

MAI MULT AICI – Pagina Facebook – https://www.facebook.com/events/128562227552148/permalink/128585237549847/

Florin Barbu poate fi contactat aici – Clik: Florin Barbu

Citeste CELE mai RECENTE stiri despre cazul familiei lui Florin Barbu –

DIN PRESA –

 1. Active News: Succesiunea evenimentelor, cazul familiei Florin si Claudia Barbu
 2. StiriTVR: Copiii unei familii de români din Marea Britanie au fost daţi spre adopţie de autorităţi unui cuplu de homosexuali
 3. Revoltător! Românului căruia i-au fost luați copiii, i-a fost interzis să dea publicității situația în care se află
 4. Adevarul – Drama unui braşovean la Londra: A rămas fără cei doi copii

CITITI mai mult despre cazul Florin Barbu aici –

 

9 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  mai 26, 2016 @ 11:24:53

  Isus să-l mîngăie și să-i asculte rugăciunile !!!

 2. douavieti2015
  mai 26, 2016 @ 15:39:06

  Trist ca crestinii se intreaba daca e bine sa faca un bine… Crestinul nu e partinitor. Daca e partinitor, nu e crestin.
  Crestinul care isi pune intrebarea asta, pana sa fie crestin, a fost ortodox, ateu, necrestin, indiferent, ignorant, nepasator etc. Fiecare a avut viata lui in felul lui. Dar Dumnezeu a trimis la el crestini cand el nu era crestin. Si i-a dat si soare, si ploaie. N-a dat numai crestinilor, nu? Si celui bun, si celui rau a dat!
  Iar daca acum e bun, caci a devenit crestin, nu e bine sa faca binele? De ce sta pe ganduri? „Omul bun scoate lucruri bune din visteria buna a inimii lui.” Deci? Ce trebuie sa faca crestinul? Binele. Adica? Sa-l iubeasca pe Florin Barbu cu fapta.
  „Deci, cine stie sa faca bine si nu face, SAVARSESTE UN PACAT!” – Iacov 4:17 Daca am avea noi, crestinii, smerenia si lipsa de rautate a lui Florin, multi ar fi castigati la Hristos si Domnul ar veni mai repede…

  Foarte frumos exemplul, sora Rodica! Este tatal dvs.? Oricine ar fi, este un Crestin cu C mare. Domnul sa-l binecuvinteze pentru dragostea pe care nu multi dintre noi am fi trait-o!!!
  Fiti binecuvantata pentru lucrarea pe care o faceti, draga sora!

  • rodi
   mai 26, 2016 @ 23:33:29

   da, a fost tatal meu, dar a plecat la Domnul si sunt sigura ca a primit o rasplata mare pentru tot binele facut pana in ultimele zile ale vietii lui.

   Nu as condamna pe cine nu se implica, ca nu stim in ce cazuri locale sunt implicati fratii si surorile, caci sunt multi care fac binefaceri. Aici este vorba si de timp, sa urmaresti, sa indemni, sa mangai prin comunicare de internet sau altii suna si la telefon… Deci, nu toti au timpul sa se extinda peste tot, dar cred ca Duhul Domnului le vorbeste celor care nu pot sa treaca pe langa cineva si sa nu ajute, chiar daca numai cu o vobra buna. Si simt ca e mare nevoia acum pentru toti acesti parinti care traiesc cele mai stinghere clipe si se simt total izolati dupa crimele comise impotriva familiilor lor. De aceea vom continua sa apelam, sa postam articole, pozele lor, ca sa nu uitam de ei si sa nu uitam sa le spunem o vobra buna de incurajare si sa incercam sa-i ridicam din depresia care desigur ii macina zi cu zi. Dumnezeu sa lucreze prin sfintii Sai si fratii nostri ca sa facem bine cand si unde putem! Ca El mult bine ne-a facut noua, tuturor!

 3. Trackback: Pregatiri pentru Protestul din LONDRA Sambata 28 mai 2016 in sustinerea lui Florin Barbu si Andreea Sutton Bradeanu | agnus dei - english + romanian blog
 4. energein7
  mai 27, 2016 @ 00:56:16

  Reblogged this on energein7's Blog.

 5. octavpelin
  mai 27, 2016 @ 08:50:47

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 6. Trackback: FLORIN BARBU – GREVA FOAMEI – A 11-A ZI | agnus dei - english + romanian blog
 7. Daniel Tecu
  iun. 03, 2016 @ 16:23:19

  Felictari Rodica.

  Nu stiu daca mai traieste tatal tau insa fara indoiala ca ar trebui sa fie un exemplu pentru noi toti.

  • rodi
   iun. 03, 2016 @ 19:37:48

   Multumesc mult Daniel. Tatal meu isi traieste viata acum in cer si se bucura ca a slujit Domnului cu credinciosie o viata intreaga. Domnul sa ne ajute pe toti ca sa putem sa spunem la fel la sfarsitul vietii noastre! God bless you!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: